Оналайн търговци за професионалните услуги на euShipments

Вече 10 години ви помагаме да продавате конкурентно на местните силни "играчи" в нови за вас европейски пазари. Благодарим за доверието и страхотните съвместни резултати, които продължават да се подобряват ежедневно!

Ивелина Маринова отзиви | euShipments

Когато решихме да навлезем на българския пазар, едно от най-важните предизвикателства, с които се сблъскахме, беше изборът на логистичен партньор.

Първоначалната ни идея беше да работим с една единствена българска куриерска компания и да възложим на нея всички наши доставки. Първата ни среща с екипа на euShipments беше важен момент за нас, защото научихме за предимствата на работата с логистичен партньор, който е 100% специализиран в електронната търговия. Работейки с тях, ние имаме достъп до мрежите за доставка на 5 различни куриерски компании в България чрез един единствен договор и едно единствено софтуерно решение. Освен това на наше разположение е отдаденият екип за поддръжка на euShipments за бърза комуникация и обратна връзка, когато има проблем, който трябва да бъде разрешен.

Радослава Недкова
Country Manager за България

Заедно с euShipments извървяхме целия път при планиране на цялостна логистична схема за онлайн продажбите и пълна API интеграция със сайта aroma.bg.

Благодарение на индивидуалния подход и детайлното проучване, бяха изпълнени поставените цели за предоставените услуги. Съвместната ни работа ни дава увереност, че с партньор като тях имаме необходимата гъвкавост за растеж и развитие на онлайн продажбите. Препоръчваме euShipments, защото знаят какво е необходимо и знаят как да го постигнете.

Ралица Гьонкова
Арома Козметикс АД
Ивелина Маринова отзиви | euShipments
Ивелина Маринова отзиви | euShipments

След като преместихме нашата производствена фабрика във Варна, euShipments стана наш доверен партньор за фулфилмънт и куриерски услуги.

В момента използваме един от техните складове, откъдето изпращаме продукти на наши клиенти в Обединеното кралство, Холандия и Германия. Тяхната гъвкавост ни позволява да делегираме не само складовия мениджмънт или т.н. фулфилмънт, но и целия логистичен процес. Успешното ни партньорство ни прави уверени да разширяваме бизнеса си до все повече и повече дестинации.

Edwin Nicolaas
CEO в Savirah Holding Kft

Благодарение на партньорството ни, получихме възможността да предлагаме стандартни и експресни доставки не само в Европа, но и до всяка една точка на света.

еuShipments успяха да разработят за нас персонализирана услуга, чрез която нашите клиенти получават бързо и сигурно своите поръчки. От изключително значение за нас е и фактът, че разполагаме с доверен акаунт мениджър, който ни асистира при всякакви въпроси и казуси. Препоръчваме услугите на euShipments на всеки, който има нужда от надежден логистичен партньор!

Ясен Русев
Co- Founder & CEO в Escreo
Ивелина Маринова отзиви | euShipments
Ивелина Маринова отзиви | euShipments

Отключихме първи международен пазар Румъния с доставки чрез euShipments. Компанията ни помага не само с изградената от тях логистична мрежа за доставка на пратки, но и с редица съвети, свързани със спецификите на местния пазар и клиенти.

Освен това те безплатно прозвъняват получателите на нашите пратки след всеки неуспешен опит за разнос. По този начин заедно увеличаваме успешно доставените пратки и доверието в нашия онлайн магазин.

Николай Иванов
Маркетинг Мениджър на Runners

Стартирахме международните си продажби на румънския пазар благодарение на професионалистите от euShipments. С тях обсъдихме приятелски най-добрите решения за нас и ги реализирахме заедно.

Чрез използването на фулфилмънт услугата и вътрешно националната доставка ни отпада оперативният ангажимент по обработване на пратките и така можем да се съсредоточим върху маркетинга и продажбите. Нещо много важно! От фулфилмънт склада на euShipments в град Русе постигаме доставка на следващ работен ден както до клиентите си в България, така и до тези в Румъния.

Biotrade
Ивелина Маринова отзиви | euShipments
Ивелина Маринова отзиви | euShipments

“Здравейте! Казвам се Ивелина Маринова и съм представител на марката за луксозно бельо и аксесоари PROMEES.

Поради нарастващия интерес към продуктите на бранда, в нас се зароди стремеж за разпространение извън рамките на България – така разбрахме за InOut и след само една среща с тях, започнахме съвместната си работа. Консултираха ни подробно не само за румънския пазар, но и за някои счетоводни и юридически казуси. InOut комуникират с клиентите ни по телефон или в социалните мрежи, те превеждат всички необходими текстове за сайт, реклами, публикации, те вземат пратките ни от склад, те ги доставят на следващия работен ден. Партньорството ни вече има двугодишна история, в която увеличихме многократно продажбите си в Румъния и сме отправили поглед към Гърция. Изключително сме доволни от продуктивното ни партньорство и високия професионализъм на предлаганите услуги. Работата с целия им екип е истинско удоволствие!”

Ивелина Маринова
представител за България на PROMEES

Аз съм Marketplace Partner на eMag. За мен бе важно да успея да предлагам и продавам продуктите си във всички възможни с eMag пазари извън България. Така се запознах с услугите на euShipments.

Благодарение на тях вече повече от година продавам успешно в Румъния, а сега продавам активно както в Унгария, така и в Полша. При генерирана в моята eMag страница поръчка техния call център се свързва с получателя ми на майчин за него език, потвърждава данните за доставка и уточнява детайли за срока на доставка и размера на наложения платеж и други. След разговора торарителницата ми е готова, а аз само предавам съдъжанието на пратката за доставка. От euShipments се грижат пратката да достигне до техния куриерски партньор в Румъния, Унгария и Полша и да проследят за нейната доставка. Ако поради някаква причина разносът е неуспешен, те се свързват с получателя с цел организиране на второ посещение или пренасочване до нов адрес. От euShipments се грижат и за доставките с наложен платеж, като го инкасират от местния куриер и го изплащат на клиентите си в желана от тях банкова сметка и в желана от тях валута.

Александър Маринов
Marketplace Partner на eMag
Александър Маринов отзиви | euShipments
Валентин Костадинов отзиви | euShipments

От онлайн търговец в България до онлайн продажби в Румъния, Унгария, Гърция и Кипър с euShipments Попаднах на услугите им, поглеждайки към Румъния. За мен беше страхотно да узная, че базирайки се на тях, ще мога да доставям до голяма част от ЕС и то с опция "Наложен платеж".

Валентин Костадинов
Финансов Директор RobiCam

Аз съм собственик на електронен магазин за матраци и стоки за сън.

На euShipments възлагам товаренето на готовата продукция от фабриката ни и заскладяването ѝ в склада им в Русе (България). Там те получават поръчките от нашия e-shop и зивършват целия процес по Pick, Pack & Ship или както е модерно да се казва Fulfillment. Доставките до крайни клиенти се извършват от избрани от тях куриерски фирми в България и Румъния, а инкасираните суми от наложени платежи и в двете държави получавам в моята разплащателна сметка в България. Това, което ме накара да заработя с тях, е че разполагат с call център с румъноговорящи в него. Така бързо и лесно с бизнеса си прескочих езиковата бариера.

Теодор Димитров
Управляващ съдружник в Amber Technology JSC
Теодор Димитров отзиви | euShipments
Имате въпрос?