Оналайн търговци за професионалните услуги на euShipments Мнения за нас - euShipments
Отдел "Връзка с клиенти"

+359 88 982 40 04

Отдел "Продажби"

+359 88 620 90 50

Пиши ни:

office@euShipments.com

Ивелина Маринова отзиви | euShipments

“Здравейте! Казвам се Ивелина Маринова и съм представител на марката за луксозно бельо и аксесоари PROMEES.

Поради нарастващия интерес към продуктите на бранда, в нас се зароди стремеж за разпространение извън рамките на България – така разбрахме за InOut и след само една среща с тях, започнахме съвместната си работа. Консултираха ни подробно не само за румънския пазар, но и за някои счетоводни и юридически казуси. InOut комуникират с клиентите ни по телефон или в социалните мрежи, те превеждат всички необходими текстове за сайт, реклами, публикации, те вземат пратките ни от склад, те ги доставят на следващия работен ден. Партньорството ни вече има двугодишна история, в която увеличихме многократно продажбите си в Румъния и сме отправили поглед към Гърция. Изключително сме доволни от продуктивното ни партньорство и високия професионализъм на предлаганите услуги. Работата с целия им екип е истинско удоволствие!”

Ивелина Маринова
представител за България на PROMEES

Аз съм Marketplace Partner на eMag. За мен бе важно да успея да предлагам и продавам продуктите си във всички възможни с eMag пазари извън България. Така се запознах с услугите на euShipments.

Благодарение на тях вече повече от година продавам успешно в Румъния, а сега продавам активно както в Унгария, така и в Полша. При генерирана в моята eMag страница поръчка техния call център се свързва с получателя ми на майчин за него език, потвърждава данните за доставка и уточнява детайли за срока на доставка и размера на наложения платеж и други. След разговора торарителницата ми е готова, а аз само предавам съдъжанието на пратката за доставка. От euShipments се грижат пратката да достигне до техния куриерски партньор в Румъния, Унгария и Полша и да проследят за нейната доставка. Ако поради някаква причина разносът е неуспешен, те се свързват с получателя с цел организиране на второ посещение или пренасочване до нов адрес. От euShipments се грижат и за доставките с наложен платеж, като го инкасират от местния куриер и го изплащат на клиентите си в желана от тях банкова сметка и в желана от тях валута.

Александър Маринов
Marketplace Partner на eMag
Александър Маринов отзиви | euShipments
Валентин Костадинов отзиви | euShipments

От онлайн търговец в България до онлайн продажби в Румъния, Унгария, Гърция и Кипър с euShipments Попаднах на услугите им, поглеждайки към Румъния. За мен беше страхотно да узная, че базирайки се на тях, ще мога да доставям до голяма част от ЕС и то с опция "Наложен платеж".

Валентин Костадинов
Финансов Директор RobiCam

Аз съм собственик на електронен магазин за матраци и стоки за сън.

На euShipments възлагам товаренето на готовата продукция от фабриката ни и заскладяването ѝ в склада им в Русе (България). Там те получават поръчките от нашия e-shop и зивършват целия процес по Pick, Pack & Ship или както е модерно да се казва Fulfillment. Доставките до крайни клиенти се извършват от избрани от тях куриерски фирми в България и Румъния, а инкасираните суми от наложени платежи и в двете държави получавам в моята разплащателна сметка в България. Това, което ме накара да заработя с тях, е че разполагат с call център с румъноговорящи в него. Така бързо и лесно с бизнеса си прескочих езиковата бариера.

Теодор Димитров
Управляващ съдружник в Amber Technology JSC
Теодор Димитров отзиви | euShipments
Имаш въпрос?