Международна куриерска и фулфилмънт услуга | euShipments Услуги - euShipments
Отдел "Връзка с клиенти"

+359 88 982 40 04

Отдел "Продажби"

+359 88 620 90 50

Пиши ни:

office@euShipments.com

Така помагаме на електронните търговци да разширят бизнеса си на нови пазари, конкурентно на местните силни “играчи”. Свържете се с нас и заедно ще изберем най-оптималните условия за международна сухопътна доставка или държава за Фулфилмънт склад. Ако се доверите на доставки от наш Фулфилмънт склад, ние поемаме цялата отговорност да: приемаме и обработваме вашите поръчки; ги превръщаме в куриерски пратки; следим за тяхната доставка; инкасираме сумите по наложени платежи; ги превеждаме в избраната от вас валута. Ако имате нужда от клиентско обслужване на конкретен език ние ще го подсигурим за вашите клиенти 24/7 на майчин език. Целта ни е да сме вашият ALL-IN-ONE ефективна за вас куриерска услуга, за да сте още по-близо до вашите нови клиенти в Европейския съюз.

Куриерски
услуги

Фокусирани сме в предлагането на Международна сухопътна куриерска услуга и Доставка от наш Фулфилмънт склад - две максимално добри и гъвкави решения за онлайн търговците, за да продавате и доставяте вашите поръчки ефективно в Европа.

Управление на поръчките – Фулфилмънт

Предлагаме ви експресни срокове на доставки от до 2 работни дни от нашите Фулфилмънт складове на цената на вътрешно национална куриерска услуга. Складовете са разположени на ключови локации в Европа.

Клиентско
обслужване

Помагаме ви да продавате повече и с по-висока удовлетвореност за електронния ви магазин, като общуваме с вашите международни клиенти на майчиния за тях език, независимо от държавата на доставка.

Международна групажна
линия

Свържете склада на онлайн магазина си директно с мрежите за доставки на над 20 куриерски компании в Европа.

НИЕ ДОСТАВЯМЕ ВАШИЯ ОНЛАЙН БИЗНЕС

Пусни запитване

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Разширяване на онлайн бизнеса ви в Европа

ALL-IN-ONE ефективна за вас куриерска услуга

Експресни доставки от доверен местен куриер

Една API интеграция за всички процеси

24/7 обслужване на клиенти на майчин език

Универсален логистичен партньор

Гъвкаво изплащане на наложените платежи

Стабилна мрежа от доказани местни партньори

Имаш въпрос?