Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Отворихме трета собственa фулфилмънт локация в Европа

Oct
18

Броени месеци след старта ни в Унгария, вече имаме и фулфилмънт склад в Хърватия

Благодарение на нашия първи фулфилмънт склад Русе, на границата между България и Румъния, вече едно десетилетие доставяме пратките ви в рамките на един работен ден и за двете държави. На тази основа изградихме мрежата си за доставки на e-commerce поръчки и пратки, така че да покрива цяла Европа. Към днешна дата за наш най-ценен ресурс и основно бизнес предимство считаме именно тази логистична мрежа от фулфилмънт и разпределителни центрове и нашето партньорство вече с над 40 международни куриерски компании.

Фулфилмънт склад Загреб! Какво значи той за нас и какви предимства получават от него нашите клиенти?

Само преди месеци ви разказахме за своя втори собствен фулфилмънт склад в Европа – този в Будапеща. Със стартирането на тази локация, оперираща чрез създадения от нас специализиран логистичен софтуер, успяхме да подобрим транзитните времена за доставка и цените на услугите ни за Централна и Западна Европа. А това от гледната точка на нашите клиенти, онлайн търговците, означава по-висока конкурентоспособност в пазарите от този така важен регион в ЕС.

Динамиката на развитие на онлайн търговията, особено в периода на пандемията, ни показа по-ясно от всякога, че в тази индустрия трябва да се мисли мащабно. Така, следвайки нашата основната цел – да създаваме премиум логистични решения за своите клиенти, ние утроихме капацитетите си в региона. Трите ни собствени фулфилмънт склада са на ваше разположение, с оптимизирани цени и транзитни времена. Осъществяваме експресна доставка, започваща от 1 работен ден, за следните държави:

 

От фулфилмънт склад Русе – за БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ГЪРЦИЯ, УНГАРИЯ

От фулфилмънт склад Будапеща – за УНГАРИЯ, СЛОВАКИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, ПОЛША

От фулфилмънт склад Загреб – за ХЪРВАТИЯ, УНГАРИЯ, СЛОВАКИЯ, СЛОВЕНИЯ, ЧЕХИЯ, ПОЛША

 

Предистория

По-рано тази година сключихме партньорство с Black Peak Capital с цел инвестиция в международното ни разрастване чрез придобивания и сливания на компании, които да добавят стойност към нашата логистична мрежа. Целта е да разширим обхвата си на Запад – все по-оптимизирани транзитни времена, непрекъснато повишаване качеството на услугите ни и броя на фулфилмънт локациите ни, които да бъдат подчинени на придобития от нас опит, технилогични и оперативни процеси.

Поемайки по този път, започнахме подготовка за добавяне на нов фулфилмънт център с ключова локация. В полезрението ни попадна един от най-големите и бързо развиващи се фулфилмънт бизнеси в Хърватия – pickpack.hr. Осъществихме контакт със създателя на компанията Матей Яворек и неговия екип и установихме съответствие в бизнес модела и визията за развитие. Това предопредели стратегическото ни партньорство, което е вече факт.

 

Какви са ползите от нова фулфилмънт локация?

Новият ни фулфимънт склад в Загреб отваря широко вратите на Централна и Западна Европа за всички настоящи и бъдещи наши клиенти без допълнителни условия, договори и интеграции.

В същото време клиентите на pickpack.hr, както и всички е-Commerce бизнеси в Хърватия, които искат да се развиват на глобално ниво, имат неограничен достъп до нашите услуги.

 

Нашият CCO Вихрен Бисет връчи ключовете за служебния автомобил на новият ни Мениджър Бизнес развитие в Загреб – Робърт Брацун

 

Логично след тези събития, станахме и премиум член на Хърватската асоциация за е-търговия. e-Commerce Hrvatska е създадена в помощ на онлайн търговците в Хърватия. Освен тях в състава си вече включва и компании, предоставящи пълната гама услуги за нуждите на онлайн търговията. Членството ни в асоциацията е чудесна възможност за нови контакти и партньорства с водещи хърватски онлайн бизнеси.

 

Като членове бяхме поканени да вземем участие и в най-голямото e-commerce събитие в Хърватия – CRO Commerce 2022. Нашите предствители на събитието подготвиха лекция за това как точно изглежда пътят от местен онлайн магазин към успешен международен бизнес.

 

Матей Яворек и Вихрен Бисет пред аудиторията на CRO Commerce 2022.

 

Нови възможности с euShipments

До края на третото тримесечие на 2022 нашият екип успя да подготви и изпрати за нашите клиенти над 1,000,000 пратки. Tепърва предстои пиковият момент в онлайн търговията за годината – насъпващите Черен петък и Kоледно-новогодишни празници. Очакваме голямо количество поръчки и сме подготвени да се справим с всяка ситуация, за да може всички пратки да достигнат навреме при своите получатели. Дори в най-натоварените периоди продължаваме да следваме нашата основна цел – да създаваме стойност за своите клиенти и да им предоставяме нови и нови възможности за развитие.

 

Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти и онлайн герои, стартирайте локално, развивайте се глобално!

 

Ако това е вашето мото, то тогава се свържете с нашият търговски екип за повече информация как може да се възползвате от предимствата на международните ни фулфилмънт складове, както и на всички останали наши услуги. Всяка консултация е напълно безплатна и ще ви направим персонална оферта спрямо целите и възможностите на вашия бизнес.

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?