Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Сп. Мениджър за новите ни международни куриерски услуги, които помагат на онлайн магазините да продават конкурентно в цяла Европа

May
26

Ето какво споделя пред сп. Мениджър за бъдещето на международните куриерски услуги Вихрен Бисет, търговски мениджър в euShipments.com.

По-рано през годината Вихрен Бисет гостува на сп. Мениджър, за да разкаже повече за логистичния бранш в България и Европа и какви са ползите за онлайн търговците, които си партнират с интегратори на куриерски услуги като euShipments.com.

Доставяме пратките от вашия онлайн магазин експресно и до цяла Европа с най-подходящата за вас комбинация цена-срок за доставка.

Следваме тенденциите в развиващата се със светкавични темпове онлайн търговия и отговаряме на нуждите на онлайн търговците, за да посрещнат всички последици от глобалната пандемия. Затова в началото на 2021 г. разработихме нови международни куриерски услуги. 

 

euShipments Global Premium

euShipments Global Economy

 

С тях целим да оптимизираме още повече логистичния процес и да предоставим още повече свобода на всеки онлайн търговец, който иска да продава конкурентно на международни пазари.

 

euShipments Global Economy

euShipments Global Economy ви осигурява възможно най-икономични цени за доставка. Това е отлично решение за онлайн търговците, които продават бързооборотни стоки от по-ниския ценови клас и търсят бърз и изгоден достъп до нови международни пазари, посредством услугите на над 20 доказани европейски куриерски компании. Ниските цени за доставка и удължените транзитни времена правят услугата много сходна с доставките на пощенски пратки. Тя е валидна както за доставки на стоки, които се намират в склада на онлайн магазина, така и за стоки, складирани във фулфилмънт центъра ни в гр. Русе.

 

 

euShipments Global Premium

euShipments Global Premium е една от експресните ни международни куриерски услуги и предлага много по-кратки транзитни времена от euShipments Global Economy, а цената на доставката се увеличава минимално. Покритието на мрежата за доставки се разпростира до всички държави от Европейски съюз и включва 24/7 проследяване на пратките. Подходяща е за онлайн търговците с продукти от по-високия ценови клас, които искат да продават конкурентно в чужбина и предпочитат да обработват пратките си централизирано в един собствен или изнесен фулфилмънт склад, от който да доставят глобално.

 

 

Защо предпочетохме да разширим портфолиото си от услуги посредством нови за нас куриерски партньори в Западна Eвропа?

За нас беше важно да изберем доказани във времето премиум куриерски компании, които са утвърдени в пазари като Германия, Белгия, Франция. В партньорство с тях предлагаме на нашите клиенти новите си международни куриерски услуги Global Premium и Global Economy. Зад тях стоят няколко куриерски компании във всяка една от новите за нас дестинации, така че онлайн магазините да доставят сигурно и гъвкаво.

“За партньор в разработването на новите ни услуги избрахме да работим с колеги интегратори на логистични услуги. Защо? На първо място, интеграторът предоставя оптимизирани и интегрирани решения от край до край, в сравнение с услугите, които би предложил класическия куриерския оператор. Той влиза в ролята на брокер на куриерски услуги“, споделя Вихрен Бисет.

 

 

Какви са ползите за онлайн магазините от партньорството им с интегратор на куриерски услуги?

Ние сме водещ интегратор и един от лидерите в Централна и Източна Европа и изградената от нас куриерска мрежа за обслужване на пратки от онлайн магазини функционира в партньорство с над 20 куриерски компании и 10 стратегически разположени в Европа фулфилмънт складове. 

 

Благодарение на това имаме възможност да ви предоставим поне 2 независими опции за доставка от поне 2 различни и независими куриерски компании във всяка от държавите, в които оперираме.

 

„Това е и основната разлика между euShipments, които са куриерски интегратор и един класически международен куриер. Ако онлайн магазин работи с втория, то той е силно зависим от портфолиото му от услуги, но по-страшното е, че е 100% зависим и от качеството на услугата му. Избирайки да работи с интегратор на куриерски и фулфилмънт услуги, всеки онлайн търговец получава независимост, гъвкавост на доставките и най-доброто от куриерския бранш във всяка отделна държава”, споделя Вихрен.

 

Осигуряваме ви независимост и гъвкавост, когато става дума за международни куриерски доставки, защото предоставяме най-работещата комбинация от куриерски и фулфулмънт услуги.

Изпратете ни запитване от формата за контакти по-долу.

Прочетете целия материал, свързан с интервюто на Вихрен Бисет в уебсайта на сп. Мениджър.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?