Единна API интеграция за обслужване на пратки | euShipments Вход и Интеграция - euShipments
Отдел "Връзка с клиенти"

+359 88 982 40 04

Отдел "Продажби"

+359 88 620 90 50

Пиши ни:

office@euShipments.com

Ние поемаме цялата отговорност за обслужване на вашите пратки. Чрез единната ни API интеграция с вашите онлайн магазини автоматизираме процеса по обработване на поръчки, генериране на товарителници и справки, следене на складови наличности, статуси, история на пратките, информация за изплатените наложени платежи и парични потоци за всички пазари и проследяване на пратката в реално време. В зависимост от оперативния модел, който избирате – доставка от наш фулфилмънт склад или сухопътна доставка от ваш склад – ние предлагаме два отделни интерфейса (API) за интеграция.

Вход
Интеграция

API интеграция за сухопътна доставка

Тази API интеграция ви дава възможност за автоматично създаване на пратки за бърза сухопътна доставка до 10 дестинации в Централна и Изтовна Европа. Ние вземаме пратките от ваш адрес и се грижим за цялата логистична задача до крайния получател.

API файлове за сухопътна доставка

API интеграция за доставка от фулфилмънт склад

Тази API интеграция ви дава възможност да изпращате пратки от нашите 8 фулфилмънт склада в Европа, от които извършваме доставки до над 14 държави в ЕС. През интеграцията ние получаваме автоматично поръчките от вашия онлай магазин и се грижим за целия процес Pick, Pack & Ship.

API файлове за доставка от фулфилмънт склад