Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Защо стартиращия онлайн бизнес Saon Puzzle, довери цялата си логистика на euShipments.com?

Nov
17

Научете защо неограничените възможности за международен растеж на всеки онлайн бизнес са ключов фактор при избора на логистичен партньор.

През последните 2 години всеки търговец, който управлява онлайн бизнес забелязва драстичното увеличение на обемите от онлайн поръчки, изразходваните, както и инвестираните средства в eCommerce сектора. 

 

Редица са и онлайн търговците, които решиха да се възползват от възходящия тренд, създавайки собствени онлайн магазини. В началния етап всеки от тях е изправен пред поредица от решения, които да им гарантират бързо развитие и лесно скалиране на бизнеса в дългосрочен план. Част от тях се отнасят до избора на:

 

  • 💠 Подходяща платформа за онлайн продажби или цялостно разработване на онлайн магазин с по-специфични функционалности. 
  • 💠 Достъпни платежни методи, които да предоставят на своите клиенти, така че да им бъде възможно най-удобно.
  • 💠 Доверен логистичен партньор, който да гарантира висок % на доставени поръчки с покритие в множество европейски държави. 

 

Тъй като те са взаимно свързани, една от най-често срещаните грешки при взимането на тези решения е, че рядко се обмисля предварително:

 

  • 💠 Как ще се осъществява връзката между тези 3 основни процеса за функционирането на един онлайн магазин.
  • 💠 Какви са ограниченията и възможностите за развитие при избраните партньори във всяка сфера.

 

Нашата цел винаги е била да помагаме на онлайн търговците да продават и да доставят на международни пазари. Точно затова ние се погрижихме за създаването на безплатни модулни интеграции с платформи за онлайн търговия и за осъществяването на ключови партньорства с доставчици на платежни услуги. Интегрирахме и услугите на десетки куриерски компании и фулфилмънт складове в цяла Европа.

Онлайн търговците с опит в международните продажби виждат множество позитиви, но подходящи ли са нашите услуги за стартиращи онлайн магазини? За да ви отговорим на този въпрос ще дадем реален пример с българския онлайн магазин Saon Puzzle.

 

Какво провокира Saon Puzzle да изберат нас, euShipments.com, за свой логистичен партньор?

Saon Puzzle е български онлайн бизнес за атрактивни пъзели с нестандартни части, който стартира дейност 2021 година. Целта на управляващите е да се позиционират, както в България, така и в Румъния, фокусирайки се върху продажбите и разрастването на компанията до желаните нива още в началните етапи. В дългосрочен план Saon Puzzle искат да си гарантират лесен и изгоден достъп до множество европейски пазари.

 

Стартирайки с продажби в България, те довериха цялата си логистика, както и дейностите по складиране, подготовка и опаковане на продуктите си на нас, euShipments.com, поради факта, че могат да бъдат конкуренти както в България, така и в Румъния, като следваща планирана дестинация, имайки предвид стартегическото положение на склада на euShipments.com – на границата между двете държави в гр. Русе.

 

Помагаме на Saon Puzzle да доставят по-конкурентно в България и Румъния.

Улеснението за тях идва от това, че ползват преференциални условия за доставки и до двете държави, без да да договарят и контактуват с различни логистични компании. Всички куриерски и фулфилмънт услуги са централизирани на едно място в нашия логистичен център, което е от изключително значение за развитието на бизнеса. 

 

Управлението на техните поръчките е изключително лесно, тъй като предлагаме пълна автоматизация с редица платформи за онлайн търговия – Magento, OpenCart, eMAG Marketplace, CloudCart, GombaShop, WooCommerce, и както в този случай с Shopify.

 

Спестяваме излишните разходи от финансови услуги и транзакции.

За всеки онлайн бизнес с висок приоритет е да спестява излишните си разходи още в процеса на стартиране и позициониране нови пазари, тъй като приходите не са достатъчно стабилни.

 

Saon Puzzle пестят от разходи за наложен платеж, банкови такси и превалутирания, благодарение на разработения от нас модел на събиране, превалутиране и изплащане на сумите, инкасирани от наложен платеж. 

 

Те се възползват и от фиксирана такса за наложен платеж и получават средствата си: 

  • 💠 В избрана от тях разплащателна сметка.
  • 💠 В избрана от тях валута.

 

Устойчивият растеж е предимство за всеки стартиращ онлайн бизнес.

Saon Puzzle гледат на партньорството си с интегратор на куриерски и фулфилмънт услуги, като възможност за по-бърз и устойчив растеж. Те вярват, че делегирането на процесите по складиране, опаковане и изпращане на пратките трябва да се извършва от професионалисти, а в техния случай води и до много предотвратени грешки и спестени разходи.

 

За да си гарантирате конкурентоспособност и висок процент на успешно доставени пратки в България и Европа, свържете се с нас или ни изпратете запитване от тук, а ние ще ви изготвим персонална оферта.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?