Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Взехме участие в спортния маратон Tabachka Trail Run

Dec
14

За поредна година сме партньори и активни участници в Tabachka Trail Run

Tabachka Trail Run е спортен маратон, организиран от сдружение Runners of Ruse.

 

Тазгодишният формат, под надслов Reloaded, се проведе на 27-ми ноември в с. Табачка, Русенско. Отново взехме участие, и то не само като партньори, но и като активни участници!

 

Първият формат – Tabachka Trail Run – First Blood от 2021г., събра над 300 участници от различен пол, възраст и националност.  С такъв неочакван успех организаторите решиха да “се повторят”, като в Tabachka Trail Run – Reloaded взеха участие 450 състезатели. Нашият екип също бе активен, като дори тази година сформирахме и Fun Corner със забавни игри за всички желаещи да се включат.  А желаещи имаше!

 

Гледайте интервюто с Велизар Ташев и научете повече за Tabachka Trail Run и сдружение Runners of Ruse.

 

Успяхме да заснемем и кратко видео-интервю с председателят на Runners of Ruse г-н Велизар Ташев, който сподели повече за сдружението, как се е зародила идеята за него и с какво се занимават в момента:

 

 

Така в годините euShipments и Runners of Ruse си партнираха във вече 5 състезания – Srebarna Trail Run, Mushroom Trail Run, Basarbovo Trail Run&Bike (BTR), Tabachka Trail Run First Blood, Tabachka Trail Run Reloaded, като ни очакват още много.

 

Ние с радост помагаме на организации като Runners of Ruse, които доброволно създават стойност за обществото – за възрастни и подрастващи! Нямаме търпение да вземем участие и в следващия им маратон и приканваме всички, които имат възможност, да се включват в подобни спортни инициативи!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?