Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

VEDEŢI CUM ÎI AJUTĂ PE E-COMERCIANŢI LIVRĂRILE NOASTRE INTERNAŢIONALE ŞI SERVICIILE NOASTRE DE CURIERAT

Feb
25

Vă invităm să aruncaţi o privire în bucătăria unei companii de curierat, lider în domeniu şi specializată în livrările internaţionale ale produselor vândute prin magazine online.

Dezvoltarea afacerii dvs. prin vânzări pe piețele internaționale și realizarea de livrări internaționale de succes este o sarcină care necesită o mulțime de cunoștințe despre specificul comerțului online din fiecare nouă țară, utilizatorii finali din aceasta, precum și un partener logistic stabil.

MISIUNEA euShipments ESTE SĂ-I AJUTE PE E-COMERCIANŢI ÎN DEZVOLTAREA LOR, ÎN A DEVENI ŞI MAI BUNI ÎN VÂNZĂRILE ŞI LIVRĂRILE INTERNAŢIONALE.

În acest scop, împreună cu Mediapost Hit Mail Bulgaria, o agenţie pentru marketing digital, am creat Balkan eCommerce. Datorită expertizei noastre aprofundate în 2 domenii ce par la prima vedere total diferite, suntem capabili să oferim întreaga gamă de instrumente și cunoștințe necesare pentru a vă adapta magazinul electronic la piețe noi. Prin Balkan eCommerce oferim traducerea conţinutului, elaborarea şi managementul strategiilor de marketing de vânzări pe pieţele internaţionale, strategii flexibile de curierat, depozite de fulfillment pentru stocarea produselor, gestionarea comenzilor şi multe alte servicii necesare.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN “BUCĂTĂRIA” Balkan eCommerce?

 

Prietenii noştri de la eCommerce Academy, organizatori ai eCA Conference 2020, au lansat iniţiativa nouă – “În culisele afacerilor online”.

 

A fost o onoare şi o plăcere pentru noi să-i avem oaspeţi la depozitul nostru din Ruse în cadrul celui de-al 4-lea episod din noul lor serial. Seria de filmări dezvăluie aspecte necunoscute despre procesele interne ale afacerilor de succes din domeniul e-commerce. În cea de-a 2-a parte din filmare vă vom face turul depozitului nostru, spaţiilor noastre administrative. Vă vom prezenta echipa noastră şi vă vom arăta cum decurge întregul proces de lucru – începând de la preluarea expedierilor şi până la predarea lor către curier. De asemenea vă vom dezvălui şi cum garantăm că clienţii finali îşi vor primi comenzile.

 

VEDEŢI ÎNTREGUL NOSTRU PROCES DE LUCRU PRIN CARE GARANTĂM LIVRĂRI INTERNAŢIONALE DE SUCCES, PENTRU AFACERILE LOCALE.

 

 

Ne bucurăm că am avut posibilitatea să împărtăşim modalitatea în care de peste 8 ani oferim clienţilor şi partenerilor noştri ciclul complet de servicii profesionale de curierat şi fulfillment la cele mai înalte standarde de calitate. Astfel dvs., e-comercianţii, veţi putea beneficia de:

 

  • 💠  gruparea rapidă şi în timp util, prelucrarea şi predarea expedierilor către 20+ de companii de curierat locale, cu renume dovedit, cu care avem parteneriat;
  • 💠  timp scurt de tranzit până la toate cele 20+ de ţări europene în care livrăm rutier de la adresa /depozitul dvs. sau de la depozitele noastre de fulfillment din Europa;
  • 💠  opţiunea “Plată prin ramburs” în 10 ţări europene şi plata flexibilă a mijloacelor încasate în moneda şi contul selectate de dvs.;
  • 💠  servicii de calitate pentru clienţii finali, în limba lor maternă.

 

DE LA ÎNCEPUTUL LUI 2020 ŞI PÂNĂ ÎN MOMENTUL DE FAŢĂ AM PRELUCRAT PESTE JUMĂTATE DE MILION DE EXPEDIERI.

 

Datorită sistemului nostru de lucru bine pus la punct şi perfecţionat de-a lungul anilor, reuşim să garantăm livrări internaţionale fără întrerupere, indiferent de situaţiile de urgenţă sau starea de alertă.

 

AFLAŢI CUM PUTEŢI SĂ CONSTRUIŢI UN MAGAZIN ONLINE ŞI CUM PUTEŢI LIVRA CU SUCCES EXPEDIERI ÎN STRĂINĂTATE.

Dacă vă ocupaţi de e-comerţ şi doriţi să faceţi livrări în străinătate cu succes, haideţi la eCA Conference 2020, un eveniment ce va avea loc la 29.10.2020, în Sofia, Bulgaria. În timpul evenimentului veţi afla mai multe despre cum vă puteţi dezvolta propriul magazin online în ţară şi în străinătate, veţi primi şi sfaturi utile practice pe care le veţi putea pune în aplicare imediat. Mai multe despre eveniment şi bilete AICI

 

Rămâneți la curent cu euShipments pe blogul nostru sau pagina de Facebook pentru a afla mai multe știri interesante și utile.

🔵🔵🔵

 

Toate despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?