Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Un an de expedieri cu misiunea „Transmite mai departe”.

Jan
10

Prin inițiativa „Transmite mai departe” ajutăm persoanele defavorizate și căminele pentru persoane defavorizate din toată Bulgaria! Aflați cum vă puteți implica!

Credem cu tărie în ideea că fiecare poate aduce mai multă fericire și bunătate în viața celorlalți și, prin urmare, în viața proprie. Mai ales în cazurile în care este vorba de oameni care au nevoie de sprijin și de o mână de ajutor în momentele dificile. La fel ca inițiativa „Transmite mai departe”, credem că succesul trebuie împărtășit sub formă de donații către persoane aflate în nevoie sau care sunt defavorizate. Nu credeți?

 

Această convingere face parte din valorile noastre cele mai puternice. Acesta este motivul pentru care acum 1 an ne-am implicat prin donații lunare care vizează diverse cauze, parte a inițiativei „Transmite mai departe”, în ideea de a sprijini oameni din diferite părți ale Bulgariei.

 

„Transmite mai departe” este o organizație non-profit care colectează donații pentru persoanele care au cu adevărat nevoie de acestea.

Misiunea inițiativei este de a crește numărul persoanelor cu nevoi speciale și a vârstnicilor din căminele din toată țara de a avea șansa la o viață mai bună, oferindu-le tot ce au nevoie și înnobilându-le locul în care trăiesc.

 

Suntem siguri că donațiile sunt întotdeauna folosite în cel mai bun mod, deoarece persoanele din spatele „Transmite mai departe” se interesează dinainte de ceea ce au nevoie cei care trăiesc în aceste cămine. Conștientizarea nevoilor și/sau a neajunsurile specifice din unele cămine este cheia.  Garantează cel mai mare avantaj pentru beneficiarii donațiilor, deoarece este strict individual pentru fiecare comunitate aflată în nevoie.

 

Este important de menționat că, în calitate de donator, fiecare dintre dumneavoastră are libertatea de a alege cauza specifică care îi este cea mai apropiată și se va simți cel mai util în a o susține.

 

 

Urmați bunul exemplu! Împărtășiți succesele dumneavoastră și ajutați-i pe cei care au nevoie!

În septembrie 2020, la  una dintre primele noastre întâlniri cu Georgi Malchev , o temă comună a fost dorința noastră de a ajuta oamenii aflați în nevoie. După ce ne-a împărtășit câtă energie și pasiune investesc el și susținătorii săi în inițiativă și în a face bine, am decis să o susținem.

 

Până în prezent, susținem cauzele lor cu fiecare expediere procesată. Le-am numit „expedieri cu misiune” pentru că noi și clienții noștri, ale căror expedieri le procesăm, oferim fericire, căldură și o rază de lumină celor care au nevoie. Acest lucru ne face parte dintr-o comunitate mai responsabilă, în care vă invităm să vă alăturați!

 

Clienții noștri au trimis 750.000 de „expedieri cu misiune”, iar pentru fiecare dintre acestea am alocat 0,02 leva din venitul nostru. 

Știm că au venit la locul potrivit la momentul potrivit, fapt pentru care suntem extrem de recunoscători „Transmite mai departe”.

 

Împărtășiți bunătatea din voi!

Sărbătorile de Crăciun și Anul Nou sunt de obicei perioada din an care trezește în toată lumea cele mai sincere și mai bune sentimente, precum și dorința de a ajuta o persoană dragă, și de ce nu un străin care ar aprecia orice gest amabil.

 

În ajunul acestor sărbători strălucitoare, facem un apel către oricine dorește să îmbunătățească viața cuiva, să ne contacteze pe noi sau inițiativa „Transmite mai departe” pentru a se implica și a susține una dintre cauzele lor. Fie ca bunătatea să ne călăuzească!

 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

AI O ÎNTREBARE?