Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Трети епизод на ексклузивната ни рубрика за онлайн търговия

Apr
27

В трети епизод от радио поредицата ни анализираме продажби и доставки на международни пазари с Давид Йосифов от Alleop.bg

На 26-ти април се излъчи трети епизод на ексклузивната ни поредица в националния ефир на Дарик радио – „Онлайн продажби и доставки в България и чужбина“. Този път в студиото на Дарик беше нашият търговски директор Вихрен Бисет в компанията на Давид Йосифов – създател на популярната  marketplace платформа Alleop.bg. Заедно с водещите Дюзев и Райчев двамата коментираха международните продажби и доставки – какви са предпоставките онлайн търговците от България и региона да започнат да продават на различни пазари, както и какви пречки срещат по пътя си.

 

Давид разказа повече за опита си като онлайн търговец и как се е зародила идеята да създаде Alleop.bg като специфичен бизнес модел. На пръв поглед Alleop.bg е marketplace платформа с фокус върху електроника и малки електроуреди от всички категории, както и голямо разнообразие от продукти за дома, аксесоари и лична грижа. Давид обаче споделя, че специфичното при тях е голямото значение, което отдават на качеството на продуктите, които се продават на тяхната платформа. Не всеки онлайн търговец може да се възползва от възможността да продава в Alleop, а компанията залага на много доброто познаване спецификите и ползите на всеки един продукт от екипа продуктови специалисти. По този начин се гарантира максимално акуратно и качествено клиентско обслужване, което е и най-важният аспект от бизнеса за Давид.

 

Вихрен от своя страна в ролята си на Търговски директор разказа за предимствата, с които euShipments е спечелила marketplace платформата за свой клиент и каква е добавената стойност, която неизменно се стремим да даваме на Alleop и всички останали наши клиенти. Той обърна внимание на една много важна и много пренебрегвана от онлайн търговците подробност в случаите, когато решат да потърсят логистичен партньор:

 

Когато онлайн търговците са заскладили стоката си и са делегирали събирането на Наложени платежи на трети страни, в зависимост от размера на онлайн бизнеса може да става въпрос за много голяма финансова стойност. Това означава делегиране на огромно доверие в надеждността на логистичния партньор. 

 

Човек не би доверил средствата си на банка, за която никой не е чувал или не работи с нея. С логистичния партньор трябва да е същото. Стабилността, дългосрочната перспектива, детайли за компанията – екип, капитал – това са много важни неща, които онлайн търговците подценяват.” – това показва опитът на Вихрен в комуникация със стотици онлайн търговци от целия свят.

 

Споделяйки подобни детайли и експертен поглед върху eCommerce индустрията целим да насърчим локални онлайн бизнеси да “излязат” да продават глобално. Нашата мисия е възможно най-голям брой търговци да продават в цяла Европа, по подобие на наши успешни клиенти като Alleop.bg. 

 

Цялата дискусия можете да чуете в приложеното по-долу видео:

 

 

Не пропускайте и следващия епизод на рубриката, само след месец и само в националния ефир на Дарик радио! 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?