Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

The Business Concept отличи и награди euShipments.com като най-добра логистична компания

Oct
09

euShipments.com с награда от радара за бизнес-отличници The Business Concept

В края на септември 2023 беше обявена класацията Logistics, Warehouse & Supply Chain Awards 2023 на The Business Concept. Изданието награди euShipments.com като “Най-добрата международна логистична компания 2023 – България”.

 

euShipments.com участва за първи път в подбора за наградите на The Business Concept
и бяхме отличени сред компании от цял свят в сферата на логистиката, складовите дейности и веригата за доставки.

The Business Concept – мисия и награди

The Business Concept е бранд, част от групата на AI Media. Годишната програма за награди на The Business Concept е известна с това, че идентифицира и отличава компании, които са постигнали успехи в различни отрасли. Процесът на подбор следва комплексна методология, като се вземат предвид фактори като иновации, удовлетвореност на клиентите, технологичен напредък, практики за устойчивост и лидерство в индустрията.

 

Освен “Логистика, складови дейности и верига за доставки”, The Business Concept анализират и награждават компании в много други отрасли като промишленост, автоматизации, авиация, B2B услуги.

Методология на награждаването

Участието в надпреварата за наградите на The Business Concept се заявява чрез номинация, която трябва да бъде изпратена от трето лице, като има възможност и компанията-кандидат да се самономинира. Всички номинирани компании следва да попълнят детайлен въпросник, предоставяйки детайли за различни аспекти на бизнеса.

 

В следващ етап се предоставя допълнителна информация за компанията под формата на съпътстващи документи – финансов отчет, доклад за устойчиво развитие, анализ на управлението на риска, бизнес доклад на изпълнителния директор. Безпристрастен вътрешен изследователски и оценяващ екип обстойно разглежда и оценява предоставената информация от всеки кандидат, за да определи тези, които наистина са се доказали като лидери в своята област.

 

The Business concept award за пореден път утвърждава позицията ни на надежден логистичен партньор за международните онлайн магазини.

Значение на наградата

Спечелването на тази награда за пореден път утвърждава позицията ни на надежден логистичен партньор за международните онлайн магазини. Не обаче титлата “най-добра компания”, която призът носи със себе си, е от най-съществено значение за нас.

 

В контекста на нишовото разнообразие, което класацията Logistics, Warehouse & Supply Chain Awards разглежда, спечелването на наградата ни служи като проверка къде “стоим” и каква е нашата конкурентоспособност не само в собствената бизнес сфера, но и в свързаните отрасли от глобалната логистична индустрия. От своя страна резултатите от тази проверка (фактическата награда) са не само мотиватор за нас, но и могат до доведат до много нови партньорства, чрез които да подобряваме качеството и обхвата на услугите ни по-динамично от всякога.

 

 euShipments.com with an award from business excellence radar The Business Concept

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?