Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Stenik реализира интеграция с euShipments.com за своите Magento клиенти

Nov
13

Stenik, водеща технологична компания, успешно свърза eCommerce платформата Magento с международната ни фулфилмънт и логистична мрежа. Всички клиенти на Stenik вече имат достъп до цялото ни портфолио от услуги.

Stenik създаде интеграция с нас в отговор на бизнес нуждите на онлайн търговците за автоматизирани логистични решения. Разработчикът, който е лидер на пазара в изграждането на Magento-базирани онлайн магазини, създаде ценна добавена стойност за своите клиенти, предоставяйки им лесно и сигурно решение за международна логистика. Благодарение на вече активната синхронизация с портфолиото ни от логистични услуги Magento търговците на Stenik ще са по-конкурентни при продажби и доставки на европейските пазари.

 

Какво на практика получават Magento клиентите на Stenik?

 

Stenik се адаптира спрямо най-актуалните тенденции, които правят живота на онлайн търговците по-лесен, а продажбите им – по-ефективни. Какво всъщност предоставя Stenik на своите клиенти с нашата интеграция и каква е тази “ценна добавена стойност” за тях?

 

💠 Чекаут с поне 2 куриерски компании за всяка от държавите, в които продава и доставя онлайн търговецът.

 

💠 Чекаут с 3 различни опции за доставка за всяка държава – доставка до домашен или бизнес адрес, доставка до куриерски офис или доставка до PUDO/локър.

 

💠 Достъп до мрежа, разполагаща с над 100 000 куриерски локации за предаване на пратки.

 

💠 Отлично адаптирани спрямо нуждите и спецификите на всеки пазар методи за доставка – с най-разпознаваемите и предпочитани куриерски мрежи в Европа.

 

💠 Адресна база данни и генериране на товарителници: Със синхронизацията с адресна база данни търговците могат да се възползват от по-голямо улеснение при въвеждането на адресни данни и генерирането на товарителници. Това не само спестява време, но и намалява възможните грешки в данните, което от своя страна значително повишава процента успешно доставени пратки/осъществени онлайн продажби.

 

💠 Интеграция с ERP системи (Magento – ERP – euShipments.com): Трансферът на данни за поръчки и товарителници от нашата система към ERP системата на търговеца става лек и ефективен. Това осигурява синхронизирано управление на поръчките и складовите наличности.

 

💠 Персонализирани ценови опции: Интеграцията позволява на търговците да предоставят различни опции за ценообразуване на чекаут страницата в зависимост от персонализирани критерии. Това включва например различни цени за доставка в зависимост от различни региони или държави или доставка със специални параметри (пр. експресна доставка).

 

С имплементацията на тези нови логистични решения Stenik дава на Magento-базираните онлайн магазини възможността да изпреварят конкурентите си и да предоставят възможно най-добро клиентско преживяване на своите онлайн потребители. Синхронизацията ни ще подобри ефективността на онлайн търговците и ще им позволи да се фокусират върху растежа и развитието на своя бизнес.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?