Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Стартираме използването на електронни договори чрез партньорството ни с Evrotrust

Aug
22

Устойчиво развитие и сигурност за eCommerce бизнеса с новите ни електронни договори

Като стъпка напред в устойчивото ни развитие започваме да използваме електронни договори с помощта на добре познатия лидер в е-идентификацията Evrotrust. Тази оптимизация представлява ключова част от мащабния процес по създаване на нашите политики за екологична, социална и управленска устойчивост (ESG).

Електронни договори – каква е добавената стойност за нашите клиенти?

Предприехме тази стъпка поради редица причини, свързани с предимствата от използването на електронни договори за eCommerce бизнеса:

 

Сигурност и прозрачност на данните

В електронната търговия сигурността на данните е от ключово значение, затова в работата си имплементираме най-високите стандарти на индустрията в това отношение. С прехода ни към електронни договори, подсигурен чрез удостоверителните решения на Evrotrust, всяка стъпка – създаване, редакция, подписване и изпращане – се записва автоматично и всички детайли и промени по документите могат да бъдат проследени по всяко време. Това не само гарантира сигурността на данните, но осигурява точността и цялостността на информацията.

 

Устойчиво развитие

Преминаването към електронни договори има силен екологичен ефект, тъй като изчезва необходимостта от физическо принтиране и съхранение на хартиени копия и така съответно отпада използването на хартия и ресурси за печат. Освен това значително намаляваме въглеродните емисии, свързани с транспортирането и доставката на хартиени документи.

 

По-бързи и ефективни процеси

Процесите на създаване, редакция, подписване и изпращане на електронни договори са много по-бързи в сравнение с традиционните хартиени документи. Този бърз темп на работа води до по-голяма ефективност и спестяване на ценно време за нашите клиенти.

 

Защо избрахме Evrotrust?

Evrotrust е доказан лидер в сферата на удостоверителните услуги. Създадената от компанията удостоверителна схема представлява цялостно решение за отдалечена идентификация на потребители и позволява подписване на документи с електронен подпис от мобилен телефон, което максимално да улесни нашите клиенти. Услугите на Evrotrust са квалифицирани и законно признати от всички държави в Европейския съюз. С тяхна помощ онлайн търговци от цял свят могат да се идентифицират и подписват документи за използване на нашите услуги в целия обхват на международната ни логистична мрежа. Evrotrust предоставя най-високо ниво на сигурност и съответствие с европейските закони за обработка на лични данни, пране на пари, защита на потребителите, банкови регулации за KYC/KYB.

 

Както споменахме в началото на тази статия, в момента разработваме своята ESG (Environmental, Social, and Governance) политика. Това е изключително важна стъпка, която отчитаме като необходимост предвид темповете ни на растеж – без нейна помощ не бихме могли да постигнем дългосрочната устойчивост, към която се стремим. Ще ви държим в течение на процеса по имплементация й, като се надяваме все повече компании от всички индустрии да последват примера ни.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?