Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Школите на Telerik Academy School – пътят към успеха за нашите деца.

Sep
15

Telerik Academy School дава възможност на русенските ученици да се включат в техните школи благодарение подкрепата на еuShipments.com, Еконт, Evedo и ROI Dental Clinic.

Горди сме да съобщим, че благодарение подкрепата на euShipments.com, още повече ученици в гр. Русе ще могат да се включат в школите за дигитално обучение на Telerik Academy School през учебната 2022/23 г.

 

Кои са Telerik Academy School?

 

Telerik Academy School е най-мащабната безплатна IТ инициатива за ученици от 1-ви до 12-ти клас в България. Тяхната мисия е да предоставят равен достъп на българските ученици до съвременно технологично обучение, което да ги направи по-конкурентноспособни на пазара на труда.

Целта на тази кауза е да запознае подрастващите с професиите на бъдещето, да засили интереса им към ученето и да ги превърне в следващите дигитални лидери, търсени специалисти и отговорни граждани.

Благодарение на школите на Telerik Academy School, децата ни ще могат свободно да управляват дигиталните технологии, което ще им даде силно предимство в търсенето на работа в бъдеще, независимо дали те изберат да се занимават с програмиране или да се развиват в други сфери.

 

Защо се включихме в тази кауза?

 

Ние, от euShipments.com, сме убедени във важността на дигиталната грамотност и силно вярваме, че всяко едно дете има правото на достъп до обучение, което ще го направи възможно най-конкурентноспособно в бъдеще и ще го превърне в активен и отговорен български гражданин, способен да допринася за положителните промени на средата, в която живеем.

 

Лора Димитрова, Съосновател и Финансов Директор на euShipments.com, споделя:

“Живеем в свят, който постоянно се дигитализира! Именно поради тази причина нашите деца трябва да разполагат с висока дигитална грамотност и то от ранна детска възраст. Според мен с подобен тип дигитални знания им помагаме да са по-конкурентни на очакващия ги пазар на труда.”

 

Станете част от инициативата на Telerik Academy School и озарете бъдещето на децата ни!

 

Подкрепете осигуряването на равен достъп на всеки ученик до обучение по програмиране и дигитални науки, както и развитието на българските региони, като инвестирате в най-мащабната безплатна IТ образователна инициатива за деца в страната. Вижте как можете да дарите тук или се свържете с Telerik Academy School на partnerships@telerikacademy.com.

За допълнителна информация относно каузата можете да се свържете с нашия отдел продажби на: office@eushipments.com.

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?