Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Serviciul Clienți și monitorizarea coletelor Dumneavoastră pentru România

Nov
30

Serviciu clienți 24/7 în limba română pentru vânzări online fără întrerupere în România

Serviciile pe care vi le oferim dumneavoastră, clienții noștri, reprezintă unul dintre cele mai mari avantaje de business pe care le avem în ceea ce privește piața online din România. Fie că vorbim despre branduri internaționale puternice care generează mii de comenzi pe lună sau despre comercianți online care abia intră în apele internaționale, avem o soluție pentru fiecare.

  

Pentru vânzările dvs. online în România, vă punem la dispoziție un serviciu clienți 24/7, în întregime în limba română. Procesul nostru avansat își propune să fie cât mai simplu posibil pentru dumneavoastră, profesioniștii noștri de la Serviciul Clienți gestionând toate comunicările post-vânzare.

 

În acest articol, dorim să vă spunem mai multe despre serviciul nostru de asistență clienți pentru România – din momentul în care o comandă este creată și până la momentul livrării cu succes a acesteia. De fapt, procesul nu se termină aici, deoarece asigurăm, de asemenea, procesarea retururilor și a înlocuirilor pentru Dumneavoastră. Fie că livrați în România din depozitul dumneavoastră sau prin centrul nostru de fulfillment din Ruse, serviciul nostru de asistență pentru clienți și procesul de monitorizare începe atunci când o nouă comandă este înregistrată în magazinul dumneavoastră online.

 

Confirmarea datelor de livrare

 

Datele de livrare ale unei comenzi nu sunt întotdeauna complet exacte. O cifră incorectă într-un număr de telefon, o adresă introdusă incomplet și, uneori, chiar și comanda însăși trebuie corectată – de exemplu, o dimensiune sau o culoare greșită a produsului comandat. Datele incorecte sunt normale, dar pentru dumneavoastră, comerciantul online, înseamnă bani aruncați pe apa sâmbetei.

 

Pentru a evita această situație, vă punem la dispoziție un serviciu de confirmare a comenzii și a datelor de livrare. După primirea unei comenzi, experții noștri contactează utilizatorul pentru confirmare și corecții. Acest lucru vă scutește timp și cheltuieli legate de trimiterea unui produs greșit și/sau la o adresă greșită. În același timp, utilizatorii dvs. sunt asigurați că comanda lor primește imediat atenția de care are nevoie.

 

Vom adăuga aici că la noi aveți un număr de contact local disponibil pentru vânzările dumneavoastră în Romania. Clienții dvs. pot fi siguri că există întotdeauna o persoană pe care să o sune în legătură cu comanda lor la tariful național.

 

Întârzierea/Redistribuirea livrărilor

 

Atunci când fac cumpărături online, consumatorii aleg, bineînțeles, cea mai convenabilă adresă de livrare pentru ei. În același timp, apariția unor situații neprevăzute poate face ca acest lucru să fie incomod. Pentru o experiență plăcută a clienților, ar trebui să existe întotdeauna o soluție alternativă. Din acest motiv, indiferent cu care dintre partenerii noștri din România livrăm coletele dumneavoastră, utilizatorii dumneavoastră pot contacta oricând echipa noastră, Servicii Clienți și pot solicita amânarea sau redirecționarea livrării – la o nouă adresă, la un PuDo sau la un Locker care să fie convenabil pentru ei.

 

Această facilitate este, de asemenea, o metodă de a reduce la minimum expedierile nerevendicate – un lucru cu care se confruntă chiar și cele mai de succes branduri de e-Commerce. Cu toate acestea, dacă apare o astfel de situație, avem grijă să ne asigurăm că 100% din expedierile dumneavoastră nelivrate sau nerevendicate vă sunt returnate.

 

Anunțarea coletelor nerevendicate sau nelivrate

 

ÎÎntârzierea/redirecționarea unui colet nu este singura noastră metodă de prevenire a transporturilor nerevendicate. Echipa noastră de Serviciu Clienți operează un modul software personalizat care notifică în timp real o primă încercare de livrare eșuată. Experții noștri nu așteaptă a doua încercare standard, ci inițiază un apel pentru a stabili contactul cu consumatorul.

 

Scopul este ajustarea detaliilor pentru o livrare reușită – schimbarea orei, a adresei sau a metodei de livrare cu una mai convenabilă, acordând o atenție deosebită coletelor ramburs nelivrate. Suntem mândri să vă informăm că, în acest fel, am reușit să creștem rata de succes a livrărilor cu 5-7%. Iar întreaga procedură se face fără costuri suplimentare din partea dumneavoastră, clienții noștri!

 

Procesarea returnărilor și a înlocuirilor

 

Retururile și înlocuirile sunt drepturi ale consumatorilor, de care beneficiază adesea utilizatorii. Cu toate acestea, din perspectiva dumneavoastră, comerciantul online, acestea reprezintă costuri suplimentare de transport și manipulare. Mergem mai departe cu un proces simplificat care vă economisește nu numai bani, ci și timp și vă scutește de complicații.

 

În cazul în care o comandă trebuie returnată sau înlocuită, punem la dispoziție o adresă de retur în România. Informația că orice eventuală returnare se face la o adresă locală oferă încredere și liniște utilizatorilor dumneavoastră.

 

Indiferent cine suportă costurile de returnare, dumneavoastră sau clienții dumneavoastră, beneficiați de valoarea internă a serviciului de curierat atunci când efectuați o înlocuire/un retur. Pentru mai mult confort, oferim opțiunea de a înlocui/returna de la adresa personală.

 

Proces de monitorizare complet

 

Asigurăm monitorizarea detaliată a fiecărei etape a procesului de livrare. Atunci când un colet pregătit este predat unui partener „last-mile”, urmărim starea și timpul de tranzit 24/7, pentru a ne asigura că fiecare comandă va ajunge cu succes la destinatar.

 

Monitorizarea nu se limitează la procesul de livrare. Atunci când primim cereri de înlocuire/retur, urmărim cu strictețe calea de returnare a produselor dumneavoastră. Și pentru a vă informa în permanență, vă oferim în timp real starea și locația fiecărui colet prin intermediul panoului de clienți de pe platforma noastră. 

 

Afacerea dvs. de comerț online în România merită cel mai bun serviciu clienți posibil – de aceea vi-l oferim noi!

 

Vă dorim vânzări și livrări de succes în România și pe toate piețele internaționale!

 

Fiți la curent cu euShipments prin intermediul blogului nostru, al profilurilor Facebook sau LinkedIn pentru a afla mai multe știri interesante și utile.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazine online.

Echipa poate fi contactată prin intermediul:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Formularul pentru solicitare de informații de mai jos

AI O ÎNTREBARE?