Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Școlile Telerik Academy School – calea spre succes pentru copiii noștri

Sep
15

Telerik Academy School oferă elevilor din Ruse posibilitatea de a se înscrie în școlile lor datorită sprijinului acordat de euShipments.com, Ekont, Evedo și ROI Dental Clinic.

Suntem mândri să anunțăm că, datorită sprijinului euShipments.com, și mai mulți elevi din orașul Ruse se vor putea înscrie în școlile de învățare digitală Telerik Academy School în anul școlar 2022/2023.

 

Cine este Telerik Academy School?

 

Telerik Academy School este cea mai mare inițiativă IT gratuită pentru elevii din Bulgaria, de la clasa I la clasa a XII-a. Misiunea acesteia este de a oferi elevilor bulgari acces egal la formare în domeniul tehnologiei avansate, pentru a-i face mai competitivi pe piața muncii.

Obiectivul acestei cauze este de a le prezenta adolescenților profesiile viitorului, de a le consolida interesul pentru învățare și de a-i transforma în următorii lideri digitali, în profesioniști căutați și în cetățeni responsabili.

Mulțumită Telerik Academy School, copiii noștri vor putea gestiona în mod liber tehnologiile digitale, ceea ce le va oferi un avantaj puternic în viitoarea lor căutare de locuri de muncă, fie că vor alege să urmeze programarea sau alte domenii.

 

De ce ne-am alăturat acestei cauze?

 

Noi, cei de la euShipments.com, suntem convinși de importanța alfabetizării digitale și credem cu tărie că fiecare copil are dreptul de a avea acces la o educație care îi va face cât mai competitivi în viitor și îi va transforma în cetățeni bulgari activi și responsabili, capabili să contribuie la schimbări pozitive în mediul în care trăim.

 

Lora Dimitrova, Cofondator și Director Financiar al euShipments.com, ne împărtășește:

„Trăim într-o lume care se digitalizează constant! Acesta este motivul pentru care copiii noștri trebuie să fie foarte bine alfabetizați digital de la o vârstă fragedă. În opinia mea, acest tip de cunoștințe digitale îi ajută să fie mai competitivi pe piața muncii care îi așteaptă.”

 

Fiți parte din inițiativa Telerik Academy School și luminați viitorul copiilor noștri

 

Sprijiniți accesul egal la educație în domeniul programării și al științelor digitale pentru fiecare elev și dezvoltarea regiunilor bulgare, investind în cea mai mare inițiativă de educație IT gratuită pentru copii din țară.Aflați cum puteți donaaicisau contactați Telerik Academy School la partnerships@telerikacademy.com.

Pentru informații suplimentare despre această cauză, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări la: office@eushipments.com.

 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?