Revija Forbes podjetje euShipments prepoznala kot eno najinovativnejših podjetij v Bolgariji

Jul
06

Inovacije v logistiki za spletne trgovine! To so prepoznali tudi člani žirije revije Forbes, ki so podjetju euShipments podelili ta naziv

Z veseljem sporočamo, da smo se v kategoriji inovativnih storitev v okviru Forbes Innovation Forum & Awards 2022 uvrstili na drugo mesto! To je bil prvi tak dogodek podružnice Forbes Bulgaria, ki ocenjuje in nagrajuje inovacije v podjetništvu.

 

Forbes Bulgaria je del največjega poslovnega medija na svetu, ki je glas podjetniškega kapitalizma. Kot navajajo organizatorji, je dogodek Innovation Forum & Awards namenjen podjetjem, ki poznajo svoje stranke in svoje poslovanje gradijo na izkušnji strank, ne pa na želji po hitrem dobičku.

 

Podelitev nagrad je potekala 28. septembra v tehnološkem parku Sofia Tech Park. V navzočnosti več sto gostov in vodij najinovativnejših podjetij v Bolgariji je revija Forbes podelila nagrade v treh kategorijah – družbene inovacije, produktne inovacije in inovativne storitve.
Nagrado je v imenu podjetja euShipments prevzel Svetlozar Dimitrov (izvršni direktor euShipments.com JSC).

 

G. Dimitrov je ob prevzemu nagrade za inovativne storitve povedal:

»Govorimo o inovacijah, vendar nihče ne pove, kdo je zaslužen zanje. Vsako od danes nagrajenih podjetij je za to lahko hvaležno svojim strankam. Želim se zahvaliti našim strankam, ki nas spodbujajo, da smo vse inovativnejši, da razvijamo nove rešitve za njihove spletne trgovine in da zagotavljamo vse konkurenčnejšo ponudbo po vsej EU.
Hvala, drage stranke, odlični ste!«

Forbes отличи euShipments като една от най-иновативните компании в България

Na podlagi česa smo bili pravzaprav nagrajeni kot inovatorji?

 

Trije načini, ki jih ponujamo za dostavo pošiljk iz spletnih trgovin, sami po sebi niso inovativni:

 

💠 dostava iz fulfillment skladišč;

💠 dostava z naslovov spletnih trgovin;

💠 dostava prek tako imenovanih odpremnih (injection) točk.

 

A združevanje teh treh načinov v enem logističnem podjetju in v eni logistični programski opremi z možnostjo dostopa spletnih trgovin prek enega API in s prilagodljivostjo, ki jo ponujamo z več kot 600 metodami dostave – v tem je žirija videla prednosti storitev, ki jih ponujamo, in inovativnost našega pristopa.

 

Inovativnost je naša korporativna kultura, način izbire prednostnih nalog in odnos do strank. Prizadevamo si, da bi v vsaki državi, v katero dostavljamo spletna naročila in pošiljke, ponudili vsaj dve različni možnosti dostave z dostopom do najbolj priljubljenih omrežij prevzemnih mest (PUDO) in paketomatov.

 

Vse to prek enega API in ene pogodbe z nami.

 

Spremljajte euShipments na našem spletnem blogu ali na Facebooku, kjer boste izvedeli še več zanimivih in koristnih informacij.

🔵🔵🔵

Naša prodajna ekipa vam je na voljo za svetovanje in dodatne informacije o logističnih storitvah, ki jih ponujamo za spletne trgovine.

Z njo se lahko povežete prek:

✆ 0700 70 755

✉ office@eushipments.com

⌨ spodnjega obrazca >>

IMATE VPRAŠANJE?