Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Return management услуга за вашите връщания и замени

Nov
01

Return management - чрез рационализираната ни услуга с лекота управлявате връщанията и замените от вашата електронна търговия

Return Management е наша услуга, с която целим да ви улесним максимално и да стимулираме развитието ви на международните пазари. С нейна помощ вашите потребители, които желаят да направят връщане или замяна, се възползват от удобството да заявят посещение на куриер в посочено от тях време и място за предаване на самия продукт/и. 

 

Return management – Предимства на услугата и ползи за онлайн потребителите

 

💠 Удобство за вашите потребители

Като предлагате услугата Return management за заявка на куриер при връщане, вие улеснявате потребителите да върнат продукти, които по някаква причина не желаят. Те не трябва да се притесняват за опаковането и изпращането на продуктите обратно до вас – ние се грижим за това вместо тях. Така подобряваме цялостното преживяване на вашите потребители и увеличаваме удовлетворението им от вашия онлайн магазин.

 

💠 По-голяма вероятност за повторни продажби

Предлагането на безпроблемно връщане подобрява цялостното пазаруване на вашите потребители, което води до по-високи нива на клиентска удовлетвореност и повече повторни продажби. Когато потребителите знаят, че могат бързо и лесно да върнат продукти, които по някаква причина не желаят, е по-вероятно да пазаруват отново от вас в бъдеще.

 

💠 Максимално улеснен процес

С Return management услугата ни не е нужно да се притеснявате за логистиката. Ние поемаме целия процес – от вземането от адрес на потребителя до доставка обратно до ваш адрес или наш фулфилмънт склад, така че можете да се съсредоточите върху управлението на бизнеса си. Това ще ви спести ценно време и ще ви помогне да подобрите операциите си.

 

💠 Рентабилно решение

Нашата Return management услуга е достъпна и рентабилна, особено за по-малки онлайн бизнеси, които нямат не само времето, но и ресурсите да управляват бързо и качествено връщанията сами. Възлагайки управлението на връщанията на нас, спестявате време и средства, които да бъдат инвестирани обратно във вашия бизнес.

 

Какъв е процесът по Return management

 

Стъпка 1: Клиентът инициира връщане

Когато клиент иска да върне продукт, той може да инициира процеса на връщане чрез начините на комуникация, които сте установили за вашия онлайн бизнес – имейл, live chat, chatbot, лично съобщение в социалните мрежи или директна форма във вашия онлайн магазин.

 

Стъпка 2: Създаване на заявка

Потребителят може да избере точен ден и час, както и местоположение за куриерско посещение, включително техния дом или офис. След като такава информация е предоставена към вас, е необходимо само за посетите своя клиентски панел в нашата платформа и за по-малко от минута да попълните заявката за връщане чрез куриерско посещение.

 

*Ако вашият сайт или платформа има необходимите функционалности, предлагаме опцията за API интеграция с нашата система. С помощта на тази интеграция потребителят попълва съответната форма или поле за връщане във вашия сайт и информацията пристига директно при нас. По този начин не е необходимо вие да отделяте дори минута за генерирането на заявката.

 

Стъпка 3: Вземане по график

В планирания ден и час за вземане куриер посещава определеното място, за да вземе продукта. Нашите куриерски партньори в различните държави от мрежата ни за доставки се грижат за последвалата логистика, включително опаковането на продукта и транспортирането му обратно до ваш адрес или наш фулфилмънт склад (в зависимост от това дали ползвате фулфилмънт услугите ни)

 

Стъпка 4: Обработка на връщането

Ако сами подготвяте своите поръчки, върнатите продукти ще бъдат пренасочени до адреса на вашия склад. Ако обаче използвате нашите фулфилмънт услуги, върнатите продукти ще пристигнат в наш фулфилмънт склад, където първоначално е била подготвена и изпратена поръчката. След пристигане продуктите биват проверени, за да се гарантира добро състояние и ненарушен търговски вид, и следователно отговарят на условията ви за връщане. Ако всичко е наред, ние уведомяваме вас и потребителя и заскладяваме обратно продуктите. С това логистиката по връщането е приключила и вие можете спокойно да процедирате с връщане на плащане за поръчката към потребителя.

 

Ние разбираме, че връщанията могат да бъдат болезнена страна на бизнеса за онлайн търговците. Ето защо предлагаме надеждни и ефективни услуги за куриерско посещение при връщания/замени. Така вие улеснявате процеса по връщане и запазвате клиентите си доволни във всяка ситуация.

 

За да научите повече за Return management услугата ни и как тя може да бъде от полза за вашия онлайн бизнес, свържете се с нас днес. Независимо от размера на бизнеса ви, ние приспособяваме услугите си към вашите специфични нужди и изисквания, за да може с наша помощ да се развивате успешно.

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?