Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Продавате ли в eBay? Доставяйте с euShipments!

Apr
27

Научете как да развивате своя онлайн бизнес и да управлявате поръчките си от eBay, като доставяте конкурентно на международните пазари с euShipments.com.

Управлението и развитието на български онлайн бизнес на международно ниво е още по-лесно с новото обещаващо партньорство между euShipments.com – лидер в куриерските и фулфилмънт услуги  за онлайн магазини в Централна и Източна Европа, и eBay – една от най-големите мултинационални платформи за електронна търговия.

 

За да предоставим по-всеобхватни услуги и ключови предимства за всеки онлайн търговец, двете компании обединяваме усилията си, за да увеличим максимално просперитета на онлайн бизнеси, базирани в България.

 

Можете да кандидатствате чрез формата в уебсайта на програмата. 

 

Професионална поддръжка от eBay за клиентите на euShipments.com в етапите на стартиране и разрастване на онлайн бизнес в чужбина

 

Новото ключово партньорство позволява летящ старт за всички настоящи и бъдещи клиенти на euShipments.com с програмата за развитие на eBay.

 

Като една от най-големите платформи за международна онлайн търговия с над 1,5 милиарда обяви, eBay предоставя уникално предимство за българските онлайн търговци, търсещи чужди пазари.

 

Разчитайки на euShipments.com като свой логистичен партньор, е-Commerce бизнесите получават достъп до програмата за развитие на eBay напълно безплатно.

 

Програмата включва:

 

  • 💠  5-степенно персонално обучение, осигурено от специалисти на eBay
  • 💠  Персонализирани решения за качване на продукти и инструменти за синхронизация
  • 💠  Информация за добри практики и маркетингови решения за растеж
  • 💠  Безплатен 3-месечен абонамент за магазин

 

Програмата предоставя необходимата помощ за търговия в платформата с много възможности – 12 000 българи вече продават в eBay, а на всеки 11 секунди някой купува от български (онлайн) продавач.

 

Конкурентни опции за доставка и уникални възможности за разширяване и растеж за продавачите в eBay

 

Разчитайки на нас, euShipments.com, като един от водещите професионалисти в електронната търговия в страната, eBay улеснява онлайн търговците да решават много административни, технологични и логистични проблеми.

 

С фулфилмънт и куриерските услуги на euShipments.com всеки продавач в eBay получава възможност за:

 

  • 💠  Доставка на онлайн поръчки до цяла Европа с десетки първокласни европейски и световни куриерски компании чрез един единствен договор с euShipments.com
  • 💠  Съхранение на стоки в близост до техните получатели в чужбина във всяка от 10-те локации на фулфилмънт мрежата ни, което гарантира по-кратки транзитни времена и по-ниски цени за доставка
  • 💠  Преференциални ценови условия за по-дълъг период директно от нас
  • 💠  Спестяване на време и ресурси по отношение на логистичните процеси

 

Всичко това е възможно благодарение на партньорството между euShipments.com и eBay, което дава пълен достъп на търговците до международната ни куриерска мрежа в повече от 20 държави с един единствен договор, една единствена API интеграция или клиентски интерфейс и един контакт с ангажиран акаунт мениджър за всички проблеми и дестинации за доставка.

 

Продавайте на международните пазари още по-успешно, докато ние се грижим вашите пратки да достигнат до новите ви клиенти

 

Ако сте български електронна търговец и имате над 100 артикула в продажба, кандидатствайте за програмата за развитие на eBay и получете конкурентно предимство, което ще ви помогне да развиете бизнеса си в платформите на eBay.

 

За допълнителна информация относно програмата можете да се свържете с нашия отдел продажби на: office@eushipments.com.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?