Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

PRIMO HOME CU SERVICII LOGISTICE COMPLETE DE LA DEPOZITUL EUSHIPMENTS ÎN RUSE

Mar
15

PRIMO HOME LIVREAZĂ ÎN BULGARIA ŞI PE ÎNCĂ 5 PIEŢE EUROPENE CU EUSHIPMENTS.

Ne extindem portofoliul de clienţi cu încă o companie bulgară tânără dar care se dezvoltă cu paşi rapizi – Primo Home. Ei au decis să mizeze pe noi – euShipments, pentru toate serviciile logistice din Bulgaria şi Europa.

 

PRIMO HOME ESTE UN MAGAZIN ONLINE PENTRU PRODUSE DE ÎNALTĂ CALITATE DIN CATEGORIA HOME&FAMILY.

Misiunea Primo Home este să transforme casa dvs. în acasă, într-un spaţiu elegant şi care vă încarcă, cu materiale integral naturale, iar misiunea noastră este să le oferim cele mai bune servicii de curierat şi fulfillment în Bulgaria, România şi pieţele europene.

 

PRIMO HOME LIVREAZĂ INTERNAŢIONAL CU SERVICIILE DE FULFILLMENT MARCA EUSHIPMENTS.

Am sărit în ajutorul acestei companii tinere bulgare pentru ca ea să-şi poată livra comenzile clienţilor rapid şi la preţ competitiv – în România, Bulgaria şi încă 5 pieţe europene – Ungaria, Croaţia, Slovenia, Slovacia şi Polonia.

 

Pentru ei noi prestăm toata gama de servicii logistice. Ei au ales depozitul nostru de fulfillment din oraşul Ruse, unde:

 • ✔️ primim în depozit toate produsele lor, direct din fabrica producătorului;
 • ✔️ prelucrăm şi executăm comenzile;
 • ✔️ asamblăm şi livrăm comenzile lor cu serviciul de curierat;
 • ✔️ prelucrăm retururile.

 

97% EXPEDIERI LIVRATE CU SUCCES CU OPŢIUNEA„PLATĂ PRIN RAMBURS“.

Datorită reţelei noastre de 20+ de companii europene renumite, 97% din expedierile cu opţiunea “Plată prin ramburs” au fost livrate cu succes tuturor părţilor:

 • ✔️ Bulgaria: 97% rată de succes a livrărilor cu Econt Express
 • ✔️ Ungaria: 100% rata de succes cu GLS Hungary
 • ✔️ Croaţia: 97% rata de succes cu GLS Croatia
 • ✔️ Slovenia: 98% rata de succes cu GLS Slovenia
 • ✔️ Slovacia: 96% rata de succes cu Slovenska Posta
 • ✔️ Polonia: 93% rata de succes cu PPL

 

1 SINGUR CONTRACT, 1 SINGUR PARTENER DE LOGISTICĂ, O SOLUŢIE LOGISTICĂ INTEGRALĂ

Primo Home reuşesc să livreze cu succes comenzile plasate de clienţii lor, având 1 singur contract cu o singură integrare şi 1 curier specializat în serviciile logistice specifice magazinelor online – euShipments.

 

În calitate de partener logistică şi având o experienţă de peste 8 ani de zile, noi îi ajutăm pe cei de la Primo Home să livreze uşor şi fără bătăi de cap pe pieţele internaţionale şi le punem la dispoziţie:

 • ✔️ o reţea selectată de peste 20+ companii europene renumite de curierat ;
 • ✔️ posibilitate pentru încasarea tuturor mijloacelor băneşti percepute de la plăţile prin ramburs, într-un singur cont bancar curent ales de ei şi în monedă tot la alegere;
 • ✔️ ea mai bună şi eficientă combinaţie între servicii de curierat şi de fulfillment, cu 1 singur contract, ceea ce înseamnă cât mai puţine cu putinţă “bătăi de cap” administrative legate de sarcinile de logistică.

“Cu EuShipments livrăm cu succes pe pieţele europene” – povesteşte Eleonora Kopankova, administrator Primo Home.

“Ne bucurăm că am optat pentru integrarea cu acest operator de servicii de curierat, care are şi o experienţă îndelungată! Suntem convinşi că beneficiem de cele mai bune servicii logistice – individuale şi eficiente – perfecte pentru afacerea noastră, economisind totodată mult timp şi resurse. Recomandăm fiecărei afaceri online care-şi doreşte să livreze cu succes expedierile pe pieţele internaţionale, să mizeze pe euShipments!”

 

AFACEREA ONLINE PRIMO HOME – CUM ŞI CE SE ECONOMISEŞTE PRIN COLABORAREA CU EUSHIPMENTS?

Atunci când o afacere online “decide” să se dezvolte şi să crească, extinzându-se pe pieţele internaţionale, atunci primul lucru care trebuie făcut, este asigurarea funcţionării fără obstacole în străinătate. Începând cu traducerea, cu adaptarea conţinutului şi ajungând până la a.z. “ultimă milă” – last mile – sau livrările comenzilor plasate de clienţi internaţionali.

 

Există o regulă de aur privind vânzările şi livrările pe pieţele internaţionale şi mai ales atunci când vă alegeţi partenerul de curierat. Anume – expedierile dvs. trebuie livrate cu acelaşi curier cu care livrează şi competitorii dvs. online de pe piaţa respectivă locală. Folosiţi brandul de curierat cel mai popular şi dovedit pe piaţă. Partenerii noştri îndeplinesc întocmai această cerinţă. Cu ei livrăm de peste 8 ani de zile comenzile magazinelor online din Bulgaria, pe tot teritoriul Europei.

 

Dacă şi dvs., la fel ca Primo Home, optaţi pentru colaborarea cu un integrator de servicii de curierat precum suntem noi, şi care au grijă de toate serviciile dvs. logistice nu veţi mai fi nevoiţi să vă puneţi întrebări precum:

 • – Care este cel mai potrivit curier pentru livrările pe care trebuie să le fac, în fiecare ţară în parte?
 • – Reuşesc oare să negociez condiţii bune de preţ şi de operare pentru afacerea mea online?
 • – Cum ajung expedierile mele la acel curier pentru ca el să le livreze clienţilor finali?
 • – Cu cine voi comunica dacă vreau să urmăresc o anumită expediere sau dacă am nevoie să modific datele expedierii respective?
 • – Cum încasez banii din plăţile din ramburs? În ce valută şi în care cont?
 • – Cu cine pot comenta serviciile de curierat facturate greşit?
 • – Cine şi cum va avea grijă de comenzile nelivrate?

 

NTEGRAREA SERVICIILOR DE CURIERAT ÎNSEAMNĂ ECONOMISIREA DE EFORT, TIMP ŞI MIJLOACE PENTRU DVS.

Integratorul de servicii de curierat cunoaşte răspunsurile tuturor acestor întrebări şi deja a avut grijă pentru toate aceste procese. El cunoaşte foarte bine specifica curierilor locali, a acumulat o experienţă mare pe care dvs. o veţi primi de-a gata, cu prima comandă şi cu prima livrare către clienţii internaţionali. În calitate de integrator servicii de curierat noi îi ajutăm pe clienţii noştri să-şi livreze expedierile cu succes şi să:

 • – Economisească timp, nefiind nevoiţi să cerceteze piaţa pentru a alege cele mai potrivite servicii de curierat pentru numeroase ţări.
 • – Economisească timp, nefiind nevoiţi să negocieze condiţiile de livrare şi modalitatea de lucru cu diverşi curieri.
 • – Economisească timp, nefiind nevoiţi să investească “o căruţă de bani” pentru integrările API şi automatizarea prelucrării comenzilor şi expedierilor. Optând să colaboraţi cu un partener precum euShipments, veţi face o singură integrare şi veţi primi acces la portofoliul de servicii a zeci de companii de curierat şi la toate modalităţile de shipping oferite de aceştia.
 • – Să economisească timpul necesar pentru operaţiunile zilnice şi comunicarea cu fiecare curier în parte.
 • – Să economisească timpul necesar pentru operaţiunile zilnice de urmărire a expedierilor pe diferite interfeţe, ale diferitelor companii de curierat.
 • – Să economisească timpul necesar pentru operaţiunile zilnice de verificare a fluxurilor de numerar de la expedierile livrare cu plata prin ramburs.
 • – În ultimul loc, dar nu după importanţă, companiile care colaborează cu noi economisesc timpul necesar pentru schimbarea curierilor, deoarece integratorii precum euShipments au mereu la dispoziţie mai multe opţiuni de livrare.

 

Vizitaţi-ne online cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriţi pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

<strongAşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa:office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?