Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Prețuri preferențiale pentru livrarea coletelor de la comercianții online bulgari

Jul
26

Aflați cum să profitați de prețurile promoționale pentru livrarea coletelor din Bulgaria către Europa.

Am urmărit întotdeauna un singur obiectiv – să-i ajutăm pe comercianții online bulgari să livreze și mai  competitiv pe piețele internaționale. Acest lucru ne motivează să oferim prețuri și mai atractive pentru livrarea coletelor de la magazinele online situate în Bulgaria către destinatarii finali din străinătate. Am lucrat în două direcții principale:

 

  • 💠 Am oferit prețuri mai mici pentru livrarea standard la adresă.
  • 💠 Am activat o opțiune complet nouă și mai accesibilă pentru livrarea din Bulgaria către piețele internaționale: livrarea către APS – oficii poștale automate (lockers,  automate) și către rețelele PuDo (locații Pick-Drop-Off).

 

Valabilitatea și disponibilitatea condițiilor preferențiale pentru livrările prin curier.

Promoția este valabilă până la data de 30.08.21.

Se aplică tuturor comercianților online care vând și livrează deja în cel puțin una dintre cele 27 de țări, parte a rețelei noastre internaționale de livrare B2C. Termenii conveniți în această perioadă rămân valabili după 30.08.21. Este important ca comerciantul online să activeze unul dintre serviciile noastre de curierat și / sau depozite de aprovizionare până cel târziu la 30.08.21.

 

Clienții noștri actuali și viitori – comercianții online, pot oferi destinatarilor lor din străinătate posibilitatea de a alege dacă își primesc coletele la o adresă sau la oficiul poștal automat preferat sau la locația Pick-Drop-Off. Ambele opțiuni funcționează simultan atunci când alegeți o metodă de livrare în magazinul online al comerciantului.

 

Ambele metode de livrare sunt posibile prin interfața noastră cu clienții. În plus, acestea sunt disponibile prin integrarea API, care conectează platforma de vânzări online aleasă de comerciantul online și rețeaua noastră logistică.

Prețuri preferențiale pentru livrarea coletelor.

 

Prețuri preferențiale pentru livrarea coletelor de la comercianții online bulgari

Prețurile promoționale pentru livrarea coletelor descrise în tabel se aplică livrării standard de curierat internațional prin rețeaua de curierat construită de noi cu exact aceiași parteneri de curierat și aceleași companii de curierat care efectuează livrări pe ultimul kilometru.

 

Suplimentar pentru acest serviciu este opțiunea de livrare către rețeaua globală de locații Pick-Drop Off sau Lockers. În acest moment, aproape 30.000 de puncte pentru trimiterea comenzilor online sunt active în această rețea:

  • Franța – 10 000
  • Polonia – 12 000
  • Cehia – 5000
  • România – peste 1550
  • Slovacia – peste 1300
  • Ungaria – 700

 

Acest număr va crește constant. În plus, noi de la euShipments ne-am angajat să integrăm din ce în ce mai multe rețele similare deja dezvoltate de locații APS și PuDo. Numărul de locații disponibile pentru dvs. este garantat să crească în timp, datorită a doi factori principali:

 

  • 💠  Numărul de locații din rețeaua globală pe care le-am integrat deja crește zilnic.
  • 💠  Adăugarea altor rețele similare multiplică numărul de locații posibile de livrare.

 

Care sunt avantajele livrării către locații APS sau PuDo pe piețele din afara Bulgariei?

În afară de faptul că pentru unele dintre țări prețul acestui tip de livrare este cu 20-30% mai mic decât livrarea la domiciliu, există un alt aspect cheie care ar putea economisi o mulțime de resurse pentru comercianții online.

 

O practică des întâlnită în așa-numitele Piețele „premium prepaid”, în care nu se utilizează ramburs, destinatarii vor semnala dacă curierul nu a vizitat adresa lor și nu a livrat pachetul. Ei susțin că coletul nu a fost primit și solicită rambursarea fondurilor plătite de aceștia sau reexpedierea produsului pe care l-au comandat deja (și au primit). 

 

De aceea, un număr de comercianți online preferă să trimită livrări către o locație PuDo sau locker. În acest caz, livrarea coletului nu poate fi contestată, deoarece chitanța este întotdeauna personalizată sau se face prin verificarea codului PIN / QR. În acest fel, comerciantul online garantează că expedierea va fi primită expres de către persoana care a finalizat plata în magazinul său online.

 

Pentru livrările efectuate prin acest tip de rețea, timpii de tranzit nu depind de aglomerarea temporară și / sau sezonieră, ci se fac întotdeauna a doua zi după predarea coletului la curierul local. 

 

Magazinele online oferă destinatarilor libertatea de a alege tipul de livrare – la adresa personală / de afaceri sau la o locație de birou a curierului / Locker, care este cel mai convenabil pentru aceștia. Acest lucru le permite destinatarilor să își gestioneze timpul mai flexibil, deoarece nu sunt nevoiți să respecte timpul de vizită al curierului.

 

De ce a fost important pentru noi să dezvoltăm această nouă opțiune pentru livrarea coletelor din Bulgaria către piețele internaționale?

Suntem motivați de dorința noastră de a crește competitivitatea magazinelor online bulgare. Mulți dintre destinatarii finali ai clienților noștri activi sunt din ce în ce mai dispuși să își primească expedierile printr-un Locker comod (locație APS) sau birou (locație PuDo). Feedback-ul de la destinatarii finali, precum și sondajele de opinii pe care le-am efectuat, confirmă faptul că acest tip de livrare este deja un model extrem de bine stabilit și căutat pentru primirea bunurilor comandate online. 

 

Vă recomandăm insistent ca magazinul dvs. online să ofere această metodă de livrare ca o alternativă la livrarea la domiciliu. În caz contrar, afacerea dvs. online își va reduce competitivitatea și este posibil să pierdeți unii dintre potențialii cumpărători care preferă să primească livrările în acest fel.

 

Pentru a livra coletele dvs. în condițiile de preț de mai sus, trebuie să aveți un magazin online activ, cu vânzări la cel puțin o destinație internațională și trebuie să activați unul dintre serviciile noastre de curierat și / sau de depozitare până la 31.08.21.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

 

AI O ÎNTREBARE?