Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Prețuri noi, îmbunătățite și reduceri semnificative pentru livrările în Europa de Vest

Jun
13

Noi reduceri importante pentru comercianții online - am optimizat condițiile noastre pentru livrările internaționale în întreaga Europă de Vest.

Am făcut două îmbunătățiri excepționale pentru a sprijini dezvoltarea clienților noștri:

 

  1. Am redus semnificativ prețurile pentru livrările către toate destinațiile din Europa de Vest. Reducerea este valabilă pentru condițiile de preț ale anului 2023* și se aplică tuturor clienților actuali și viitori. (prețurile** pentru fiecare țară sunt prezentate mai jos);
  2. Timp de tranzit mai scurt! Am redus timpii de tranzit prin optimizarea rețelei noastre logistice și prin noi și mai buni parteneri Last-mile.

 

Completați formularul de aici sau sunați la 0700 70 755 (pentru a contacta Departamentul Vânzări – interior “1”) pentru a face o ofertă sau pentru a  optimiza prețul contului dvs., dacă sunteți deja clientul nostru.

 

Europa de Vest – mai accesibilă ca niciodată

 

Toți comercianții online care vând în Europa de Vest prin intermediul unor platforme precum Amazon, Ebay, Etsy își vor putea dezvolta afacerile printr-o competitivitate crescută. Acest lucru se datorează unei serii de îmbunătățiri pe care le-am făcut pentru destinațiile din partea de vest a continentului.

 

În tabelul de mai jos puteți găsi câteva dintre țările în care se aplică optimizarea, precum și prețurile de care puteți beneficia la activarea noilor volume de transport până la 30.06.2023:

 

Значителни отстъпки и нови, подобрени цени за доставки до Западна Европа

 

* Prețurile de mai sus prezintă o reducere de 20% față de condițiile actuale de preț și sunt valabile pentru activarea de noi volume de transport până la data de 30.06.2023.

 

** Prețurile sunt exprimate în euro, fără TVA. Prețurile pot fi modificate în funcție de volumul de expedieri lunare, de adresa de încărcare, de timpul de tranzit dorit, de volumul mediu și de masa reală a expedierilor.

 

Clienții care utilizează rețeaua noastră de fulfillment și livrare internațională pot optimiza rapid și sigur atât condițiile de livrare către clienții lor din Europa, cât și să deschidă noi piețe pentru afacerile lor. Sunați-ne la numărul de telefon 0700 70 755 (pentru a contacta departamentul de vânzări – interior “1”) pentru a vă oferi asistență!

 

Mai multe vânzări și o dezvoltare mai rapidă în sfera extrem de competitivă eCommerce

 

Noii termeni și condiții pentru Europa de Vest se adresează absolut tuturor comercianților online care vând în aceste țări – fie că sunt clienți mulțumiți de lungă durată ai companiei, fie că sunt la început de parteneriat cu noi. În acest fel, ne propunem să stimulăm dezvoltarea cât mai multor antreprenori. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

 

Și să nu uităm! euShipments.com rezervă fonduri din fiecare expediere procesată în bugetul său pentru a susține diverse cauze și inițiative sociale, așa că, încredințându-ne coletele dumneavoastră, ajutați cauze precum: BeGood.Today, Telerik Academy School, Împreună la ore.

 

Fiți la curent cu euShipments urmărind blogul nostru, profilurile Facebook sau LinkedIn pentru a afla mai multe știri interesante și utile.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazinele online.

Aceasta poate fi contactată prin:
✆ 0700 70 755
office@eushipments.com
⌨Formularul de solicitare de mai jos

AI O ÎNTREBARE?