Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Пратките ни имат нова мисия: „Куриери на бъдеще“

Apr
20

еuShipments.com е част от „Куриери на бъдеще“ – кауза с цел висококачествено образование за всяко едно дете.

Горди сме да съобщим, че взехме участие в събитието „Дни на вдъхновението“, част от благородната инициатива „Куриери на бъдеще“, организирана от „Заедно в час“ и нашия партньор Еконт. 

еuShipments.com на посещение при ученици в с. Бохот

 

На 29.03 Светлозар Димитров, Управляващ съдружник в euShipments.com, Бетина Благовестова и Ашхен Минасян-Гарабедова посетиха ОУ „Антон Страшимиров“ в с. Бохот и разказаха на учениците за процесите на нашата компания и как протича един обикновен работен ден в логистичната сфера. Целта на тази среща беше да запалим любопитството и интереса у подрастващите към образованието и реализацията в сферата на куриерските услуги.  

 

Децата реагираха много позитивно на мероприятието и част от тях вече проявяват сериозен интерес към професията на куриера. Много от учениците задаваха въпроси и вече имат конкретни познания относно маркетинговите канали и основните валути, с които държавите по света оперират.

 

„На децата им беше изключително интересно да разберат как се осъществява процеса по обработка на поръчка през сайт до самата доставка към клиента. Задаваха много въпроси по тази тема, също и за някои термини от нашата среда като: товарителница, наложен платеж, фактура, фулфилмънт, онлайн търговия и други.“ – споделя Светлозар Димитров.

 

Благодарим на нашите клиенти за техните „пратки с мисия“

 

В допълнение на участието ни в „Дни на вдъхновението“, за период от 6 месеца ще отделяме по 2 ст. от приходите ни от всяка обработена пратка под формата на дарение към каузата на „Куриери на бъдеще“, за което сме безкрайно благодарни на нашите клиенти. Заслугата е изцяло тяхна, тъй като броят на техните „пратки с мисия“, които изпращаме до цяла Европа не спира да расте и по този начин те са част реализирането на една доблестна кауза – качествено образование за всяко едно българско дете.

 

Станете част от „Куриери на бъдеще“ и подарете знание на учениците

 

Включете се в инициативата „Куриери на бъдеще“ на „Заедно в час“ и Еконт, за да помогнете за осигуряването на равен достъп до образование за всички български ученици. Подкрепете каузата тук или се свържете с техния екип на podkrepi@kurierinabadeshte.com за повече информация.

 

За допълнителна информация относно програмата можете да се свържете с нашия отдел продажби на: office@eushipments.com.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?