Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Пети епизод на ексклузивната ни радио рубрика за онлайн търговия

Jun
20

В новия пети епизод на рубриката ни в Дарик радио анализираме умните начините за интегриране на онлайн магазин с ERP, фулфилмънт и логистични решения

Пети епизод на ексклузивната ни радио поредица „Онлайн продажби и доставки в България и чужбина“ се излъчи на 19-ти юни. Студиото на Дарик отново беше посетено от Търговския ни директор Вихрен Бисет, като негов събеседник беше Димитър Гюлев – Изпълнителен директор на Prim.bg и наш дългогодишен партньор. Фокусът на дискусията този път беше около начините един онлайн магазин да интегрира успешно ERP система, фулфилмънт и логистични решения за целите на своето международно развитие.

 

Гюлев сподели накратко какво е ERP система и как Prim.bg вече над 10 години помагат на български и международни онлайн търговци да извлекат максимум полза за своя бизнес от такъв тип софтуерно решение. ERP системата интегрира и автоматизира различни функции и дейности като производство, продажби, управление на наличности, счетоводство, човешки ресурси. Целта на екипа на Prim.bg е да подобри ефективността, прозрачността и контрола върху процесите, предоставяйки в реално време цялостна и актуална информация за състоянието на бизнеса.

 

Каква е връзката между ERP и логистика?

 

Вихрен Бисет разказа в ефир как се е създало партньорството между euShipments и Prim.bg и по-важното – каква е нуждата от появата му за онлайн търговците, доверяващи международните си пратки на нас.

 

“Нашата логистична услуга позволява на онлайн търговците да продават безпроблемно на множество международни пазари; същевременно по този начин се създава нуждата от използване на ERP софтуер, който да автоматизира максимално много от процесите на онлайн бизнеса. За да бъде работещ този цялостен модел, е необходима взаимосвързана интеграция между онлайн магазин, логистик и ERP доставчик – ето защо euShipments и Prim.bg са разработили интеграция помежду си, която е готово комбинирано решение за всички eCommerce бизнеси, които искат да се разрастват.”– коментира Бисет.

 

Подкрепяйки развитието на своите клиенти, ние ставаме свидетели на различните трудности, които са извън обхвата на логистиката и с които те се сблъскват всеки ден. Фулфилмънта и меджународните доставки не са единствените “болни места” на онлайн търговците, които се разрастват на международно ниво – за да бъдат конкурентоспособни на местни и чужди пазари, те трябва да управляват ефективно своите процеси, да анализират резултатите си и да правят информирани бизнес решения. Чрез партньорството ни с Prim.bg имаме възможността да им помогнем в намирането на надеждно софтуерно решение, а чрез готовата ни интеграция им спестяваме и време и ресурси, които да вложат обратно в бизнеса си.

 

ЦЯЛАТА ДИСКУСИЯ МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ В ПРИЛОЖЕНОТО ПО-ДОЛУ ВИДЕО:

 

 

 

Благодарим на Димитър Гюлев, че прие поканата ни за участие в пети епизод на поредицата ни, както и на екипа на Дарик радио за гостоприемството! Очаквайте новия епизод на радио рубриката ни след месец – с кого и какво, свързано с онлайн търговия, ще дискутираме следващия път – ще разберете скоро!

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на тях, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?