Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Партньорството ни с Metakocka – ERP платформа номер 1 в Словения, e вече факт

Dec
19

Metakocka.si - най-популярното ecommerce ERP решение в Словения интегрира мрежата за доставки на euShipments.com

Следвайки нуждите на словенските онлайн магазини стартирахме партньорство с Metakocka – ERP платформа номер 1 в Словения. Новосъздаденото сътрудничество цели да оптимизира процесите в eCommerce бизнеса в Словения и региона, и да създаде нови възможности за международно развитие. 

 

Всички настоящи онлайн магазини, които използват софтуерните решения на Metakocka, могат за няколко минути да интегрират логистичната мрежа на euShipments в своя онлайн магазин. По този начин получават достъп до услугите на над 40 куриерски компании с повече от 600 метода за доставка до почти цяла Европа. 

 

Как ERP системите оптимизират бизнес процесите?

 

Системите за планиране на бизнес ресурси, или ERP системите дават възможност за бързо, лесно и ефективно управление на данни и процеси. Продажби, поръчки, продуктови наличности, логистика, финансови документи и плащания се проследяват автоматично, като данните се визуализират в реално време и спомагат цялостния бизнес процес в рамките на онлайн търговията.

Използването на такъв тип системи отдавна вече не е лимитирано до големи корпорации със стотици служители в една или друга индустрия. Онлайн търговците могат да се възползват напълно от подобни софтуерни решения с цел оптимизация на време и ресурси и оттам – бизнес развитие.

 

Какви са предимствата на ERP системата Metakocka?

 

Metakocka е софтуерна платформа, която предлага огромен набор от функционалности за нуждите на eCommerce индустрията. Тя е пазарен лидер и най-предпочитано ERP решение на бизнеси от цяла Словения. Чрез няколко различни пакета от услуги, които да отговорят на нуждите на компании от различен калибър, Metakocka създава възможност за:

 

  • 💠 Преглед и управление на наличности, проследяване движения между няколко локации (складове);
  • 💠 Проследяване чрез номер на партида, сериен номер и срок на годност на продуктите;
  • 💠 Анализ на продажбите – платформата позволява наблюдение ефективността на продажбите, най-продаваните артикули и продажби по часове;
  • 💠 Усъвършенстван софтуерен интерфейс, който гарантира синхронизация между артикули, продажни цени, складови наличности;
  • 💠 Автоматизирано трансфериране на данни за поръчки гарантира високо ниво на обслужване, удовлетвореност на клиентите и по този начин нарастващи продажби;
  • 💠 Доклади като оферти, фактури, бележки за доставка, поръчки се превеждат автоматично на чужди езици, което допълнително подобрява комуникацията с потребители, доставчици и бизнес партньори.

 

Системата на Metakocka е интегрирана с множество платформи за електронна търговия като Shopify, Woocommerce, Shopamine, Amazon , Mimovrste, enaA, eBay, Magento, Opencart, PrestaShop. Това допълнително улеснява имплементацията на софтуерните им решения специално за нуждите на eCommerce индустрията.

 

Ускорен международен растеж

 

Новото ни партньорство е отлична възможност за международно развитие на eCommerce бизнеси от цяла Словения, както и съседните държави. С оптимизацията на данни и ресурси чрез системите на Metakocka и фулфилмънт и логистичните решения на euShipment продажбите в цяла Европа са по-лесни от всякога и успехът е гарантиран!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?