Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Parteneriatul dintre euShipments.com și Black Peak Capital va avea ca scop optimizarea livrărilor dumneavoastră internaționale.

Apr
13

Aflați cum, prin atragerea de capital de la Black Peak Capital, noi, cei de la euShipments.com, vom putea îmbunătăți livrările pentru afacerea dumneavoastră online.

Suntem încântați să vă anunțăm că în urmă cu câteva zile noi, euShipments.com, am încheiat oficial un parteneriat cu Black Peak Capital pentru a atrage până la 7,5 milioane de euro capital extern. Acest pas ne va permite să creștem într-un ritm și mai rapid la nivel internațional, prin fuziuni și achiziții de companii de logistică din Europa Centrală și de Vest. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, Capital i-a invitat pe SvetlozarDimitrov și Laura Dimitrova, Managing Partners la euShipments.com, pentru un interviu, iar povestea completă o puteți citipe site-ul Capitalsau în ediția tipărită.

 

În calitate de lider în dezvoltarea de servicii complete de curierat, logistică și servicii de fulfillment pentru magazinele online din Bulgaria, dar și pentru comercianții online din Europa Centrală și de Est, euShipments.com oferă soluții care sporesc dramatic acoperirea afacerii dvs. online și vă scutesc de costurile inutile asociate cu procesul logistic. În acest fel, puteți profita ușor și rapid de comerțul electronic în continuă creștere.

 

Capitalul obținut și finanțarea externă vor oferi euShipments.com o oportunitate incredibilă de a-și accelera creșterea prin fuziuni și achiziții și de a ajuta compania să se dezvolte la nivel internațional prin accelerarea pătrunderii sale și pe piețele din Europa de Vest.

 

De 10 ani, angajamentul nostru de a îmbunătăți continuu procesul de trimitere, stocare, urmărire și livrare a coletelor dumneavoastră în țările Uniunii Europene și Regatul Unit în parteneriat cu peste 30 de companii locale de curierat a fost una dintre prioritățile noastre de top. Încrederea clienților noștri în calitatea serviciilor noastre este de cea mai mare importanță pentru noi. Nu este o coincidență faptul că primele noastre 2 centre de fullfillment sunt situate înorașul Ruse–la granița noastră cu România, deoarece aceasta este cea mai bună locație care ne permite să garantăm timpi de tranzit expres și prețuri atractive pentru livrarea coletelor dumneavoastră către țările din regiune și din Europa. Toate serviciile noastre sunt integrate într-o singură platformă IT dinamică și stabilă,care oferă comercianților online o serie de avantaje. 

 

Ce înseamnă acest parteneriat pentru dumneavoastră, comerciantul online? 

 

Clienții euShipments.com beneficiază de 2 opțiuni de livrare independente prin cel puțin 2 companii de curierat sigure pentru fiecare țară în care expediază.Iar acum vor putea conta pe condiții și mai bune și mai eficiente de livrare a coletelor pe piețele din Europa de Vest, datorită optimizărilor din rețeaua noastră internațională de curierat și fulfillment din Europa, prin intermediul unei strategii de tip Buy-and-Build. Odată cu aceasta, vom încerca să ne extindem operațiunile și acoperirea propriei rețele de curierat și de fulfillment pentru a genera și mai multă valoare pentru dumneavoastră, comercianții online, și pentru a crește calitatea serviciilor noastre, prin investiții sau achiziții în companii de logistică promițătoare din Europa Centrală și de Vest. Un exemplu în acest sens este deschiderea primului nostrum deposit de fulfillment din afara Bulgariei, cel din Ungaria. Acesta ne va permite să optimizăm prețul și timpii de tranzit pentru livrarea pe piețele online cheie, cum ar fi: Ungaria, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă, Polonia, Austria, Italia și Croația. Acest succes nu ar fi fost posibil fără sprijinul partenerilor și clienților noștri de încredere, care ne provoacă în mod constant să ne dezvoltăm. 

 

Laura Dimitrova, co-fondator și Director Financiar la euShipments.com, declară pentru Capital:

 

“Dezvoltarea companiei noastre se datorează în întregime clienților și partenerilor noștri loiali. Urmărim nevoile celor dintâi și dezvoltăm servicii care să rezolve problemele de livrare pentru cei din urmă. Clienții noștri sunt acum puternic orientați către vânzările pe piețele premium din Europa de Vest, iar pentru noi acest lucru înseamnă că trebuie să fim bine consolidați acolo înaintea lor. Black Peak Capital are un istoric excepțional în ceea ce privește extinderea internațională, așa cum avem nevoie acum, și de aceea am ales să ne asociem cu această companie.”

 

Cine este Black Peak Capital și cum a devenit realitate finanțarea euShipments.com?

 

Black Peak Capital a fost înființată în anul 2014 și are ca scop investiții de capital propriu pentru o creștere de 5-10 milioane de euro în întreprinderi mici și mijlocii cu creștere rapidă din Bulgaria, România, Slovenia, Croația și Serbia. Scopul lor este de a stabili parteneriate cu antreprenori din regiune cu ambiția de a construi companii de talie mondială bazate pe inovare continuă, creștere organică și achiziții.

 

Angel Stefanov și IvayloGospodinov de la BlackPeak Capital comentează:

 

„Investiția în euShipments.com face parte din strategia noastră de consolidare a pieței fragmentate în care își desfășoară activitatea compania, iar fondurile vor fi direcționate atât spre achiziționarea de companii strategice din Europa Centrală și de Est, cât și către implementarea de strategii inovatoare pentru îmbunătățirea calității serviciilor”.

 

Investiția financiară a Black Peak Capital este, de asemenea, susținută de Fondul European de Investiții (FEI), o instituție financiară care oferă finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii. Hristo Stoyanov, Managerul Regional al FEI pentru Bulgaria, a făcut următoarele comentarii: 

 

“Dezvoltarea cu succes a euShipments.com este o dovadă a calităților echipei de management și a potențialului industriei în care activează. Salut investiția BlackPeak Capital în această companie de top cu un model de afaceri inovator”.

 

În întregul interviu realizat cu Capital puteți citi ce mai au de spus Hristo Stoyanov, Rositsa Chopeva-Yancheva, Managing Partner la XfigureFinance și SvetlozarDimitrov, Managing Partner la euShipments.com.

 

Optimizați logistica afacerii dumneavoastră online cu euShipments.com

 

Aveți încredere în experiența noastră de 10 ani în livrări internaționale și în construirea de relații pozitive cu o serie de piețe externe. Nu ezitați să ne trimiteți osolicitarede informații, iar noi vă vom oferi o ofertă care include cea mai bună combinație de servicii de fulfillment și servicii de curierat, concentrată pe toate modalitățile posibile de optimizare a afacerii dvs. 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla deaici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?