Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Parteneriate cheie pentru un comerț electronic mai eficient – GombaShop ™ și euShipments

Jul
26

GombaShop ™ și euShipments.com își unesc forțele pentru a oferi servicii mai cuprinzătoare comercianților electronici și afacerilor online.

În ultimii ani, se observă o serie de colaborări între diferite afaceri legate de comerțul electronic. Multe companii de comerț electronic își unesc forțele și își combină serviciile pentru a sprijini complet start-up-urile sau magazinelor online deja funcționale. 

 

Așa este cazul cu GombaShop™ – cea mai recunoscută și utilizată platformă SaaS din Bulgaria și euShipments – lider în servicii de curierat și servicii de livrare pentru magazinele online din țară. 

 

GombaShop™ –  SAAS – soluție pentru comerț electronic.

În ultimii ani, GombaShop™ a devenit lider printre soluțiile SaaS din Bulgaria. În prezent, platforma are peste 1.800 de magazine online active, care au realizat peste 800.000 de comenzi și o cifră de afaceri de 63 de milioane în anul 2021. Acest succes se datorează platformei moderne și ușor de folosit de către utilizatori, în care comercianții își pot construi un magazin online complet funcțional și pot începe să vândă fără a pierde timp, efort și mai ales bani. Aceasta permite antreprenorilor să își aloce resursele mult mai eficient, direcționând o mare parte a acestora către marketing și publicitate. Platforma este 100% bazată pe cloud și oferă suport non-stop.

euShipments – integrator de servicii de curierat internațional și servicii fulfillment (depozitare, ambalare, etc.).

euShipments este un furnizor important de servicii logistice pentru magazinele online din Bulgaria și Europa. Oferă o gamă completă de servicii profesionale de fulfillment și curierat cu acoperire în întreaga Uniune Europeană și în curând în întreaga lume. De 9 ani euShipments este un partener logistic de încredere pentru magazinele online, oferindu-le rețeaua sa de curierat, susținută de peste 20 de companii de curierat premium și 10 depozite  fulfillment (dintre care 1  propriu). Compania realizează automatizarea completă a procesării comenzilor printr-o singură integrare API, potrivită pentru orice magazin online sau prin module gata făcute pentru integrare gratuită cu cele mai populare platforme de vânzare online. De-a lungul anilor, euShipments a acumulat peste 2,5 milioane de expedieri procesate, iar în Ruse o echipă de 40 de specialiști gestionează zilnic expedieri și comenzi de la comercianți electronici.

 

GombaShop™ și euShipments lansează un parteneriat pentru a facilita afacerile online și pentru a le ajuta să ajungă la mai mulți cumpărători din Europa.

La începutul anului 2021, cele două companii au decis să se asocieze, astfel încât fiecare comerciant online care a ales să utilizeze GombaShop™ să beneficieze acum de întregul portofoliu de servicii de livrare și curierat euShipments.

 

În acest fel, GombaShop™ diferă de alte platforme SaaS, deoarece nu numai că oferă o soluție de comerț electronic ușor și convenabil, dar și ajută comercianții să-și optimizeze livrările în Bulgaria și în străinătate.

 

Care sunt beneficiile pentru comercianții online care folosesc GombaShop™ pentru a vinde online și euShipments.com ca metodă de livrare?

Platforma GombaShop™ oferă acces automat la rețeaua internațională euShipments pentru livrări B2C cu doar câteva clicuri. Fiecare comerciant care a ales GombaShop™ poate livra flexibil și competitiv atât în ​​Bulgaria, cât și în toate statele membre ale Uniunii Europene și în Regatul Unit. Dacă comerciantul online care folosește platforma GombaShop ™ are nevoie de servicii de depozitare, atunci GombaShop™ se ocupă și de asta.

 

Depozitul fulfillment euShipments din Ruse este disponibil oricărui comerciant online care utilizează GombaShop™, iar procesele dintre cele două platforme sunt complet automatizate. Acest lucru facilitează crearea unui magazin online și susținerea tuturor proceselor logistice din acesta, deoarece comercianții online:

 

  • 💠 Nu au nevoie să creeze un site web de la zero, care implică mult timp și mulți bani;
  • 💠 Nu trebuie să studieze cu ce curier și în ce mod se livrează coletele în Bulgaria și în străinătate;
  • 💠 Beneficiază de spațiu de depozitare pentru stocarea bunurilor pe care le vând online. 

 

Proprietarii de afaceri online pot conta pe faptul că fiecare comandă plasată în sistem va fi primită automat în depozitul euShipments din Ruse. Acolo va fi ambalată, transformată într-un colet, predată pentru livrare, iar euShipments va monitoriza conformitatea timpului de tranzit al companiilor de curierat alese, care parcurg ultimul kilometru. euShipments se ocupă de procesarea ordinelor de plată și transferă suma întreagă comerciantului online într-un cont curent și o monedă la alegere.

 

 

Parteneriatul dintre GombaShop™ și euShipments ajută comercianții online să evite multe dificultăți administrative, tehnologice și logistice, deoarece:

 

  • 💠 Prin alegerea platformei SaaS GombaShop™, oricine poate deschide un magazin online în doar câteva zile fără a avea nevoie de abilități tehnologice suplimentare.
  • 💠 Printr-un singur contract cu euShipments.com, toți utilizatorii actuali și viitori ai GombaShop™ își pot livra comenzile de la adresa lor prin intermediul a zeci de companii de curierat europene și globale premium, precum și a depozitului fulfillment  al companiei din Ruse.
  • 💠 Comercianții nu negociază prețuri separate cu diferiți curieri, dar primesc condiții preferențiale pentru o perioadă mai lungă direct de la euShipments.com.

 

Un bun început pentru magazinele online noi și în creștere din străinătate.

De aproape un deceniu, cele două companii și-au confirmat valorile și convingerile, contribuind la dezvoltarea și inovarea comerțului online. Experiența lor arată că tot mai multe afaceri online se confruntă cu dificultăți în a-și începe activitatea, iar nevoia de parteneri de încredere pentru a facilita și a accelera procesul de lansare a unei afaceri online, motivează GombaShop™ și euShipments să își unească forțele.

 

Soluția propusă de acestea îmbunătățește funcționalitățile platformei SaaS, astfel încât fiecare proprietar al unui magazin online la început, să se poată concentra doar pe activitățile importante pentru el – selecția produselor, marketing și publicitate, dezvoltarea afacerii. În același timp, serviciile de fulfillment, livrările în Bulgaria și către toate piețele internaționale în care dorește să  vândă și să livreze sunt responsabilitatea euShipments.com.

 

Perspective suplimentare pentru utilizatorii GombaShop™

Fiecare client GombaShop™ va avea posibilitatea:

 

  • 💠 Să livreze pe cale rutieră de la adresa sa sau din depozitul fulfillment euShipments în 10 țări din Europa Centrală și de Est cu opțiune ramburs și fără taxă de combustibil; 
  • 💠 Să livreze prin intermediul serviciul Air Express din depozitul magazinului său online sau din depozitul fulfillment al euShipments cu timp de tranzit de o zi lucrătoare către toate destinațiile din Uniunea Europeană;
  • 💠 Să livreze economic cu un timp de tranzit extins, dar la un preț extrem de competitiv pe piețe premium, cum ar fi Belgia, Germania, Franța și Italia.

 

Este ușor să începeți o afacere online cu GombaShop™. Este chiar mai ușor să livrați în Bulgaria și în străinătate cu o multitudine de companii de curierat prin integrarea deja stabilită între GombaShop™ și euShipments.

GombaShop™ și euShipments doresc tuturor vânzătorilor online vânzări reușite, mai multe comenzi și colete livrate pe piețele internaționale. 

 

Pentru a testa gratuit, contactați-ne prin intermediul formularului de solicitare de mai jos.

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

 

 

AI O ÎNTREBARE?