Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

От идея до успех: Историята на Oh!Good® и партьорството на бранда с euShipments.com

Jun
10

Защо от Oh!Good® довериха логистиката си на euShipments.com и какви са ползите от това за развитието на бизнеса им - ексклузивно в най-новия епизод на рубриката ни в Дарик радио

Борис Биволарски, съосновател на Oh!Good®, беше гост в най-новия епизод на радио сериите ни в ефира на Дарик радио. На 4-ти юни, в компанията на Вихрен Бисет – търговски директор на euShipments.com, Борис разказа детайли за бизнеса си и партньорството ни. Както винаги, дискусията беше модерирана от водещите на Дарик Кафе – Михаил Дюзев и Иво Райчев.

 

Oh!Good® е български бранд за веган протеинови продукти. Идеята, която стои зад създаването на компанията, е предлагането на пълноценни хранителни продукти, удобни за консумация по всяко време и навсякъде. Веган продуктите на Oh!Good® са разработени по собствени формули от хранителни технолози с дългогодишен опит. Компанията предлага разнообразие от продукти – протеини на прах, готови за консумация шейкове, протеинови барове. Всеки продукт съдържа изцяло растителен протеинов микс, с добавени витамини, минерали и пробиотици.

 

Защо Oh!Good® използват фулфилмънт и логистичен партньор от старта на бизнеса си и защо са избрали именно euShipments.com?

 

Както Вихрен посочи по време на дискусията в ефир, “Oh!Good® е чудесен пример за най-съвременен бизнес модел”, с максимално малък (и съответно много гъвкав) вътрешен екип, разчитащ на автоматизации и аутсорсинг на процеси. Прилагайки най-успешните стартъп практики от Западна Европа и Югоизточна Азия, Oh!Good® делегира своята логистика на euShipments.com още при старта на онлайн продажбите си. 

На въпроса защо компанията е избрала решенията на euShipments.com Борис отговори, че екипът на Oh!Good® е провел щателно проучване на различните варианти, от които са могли да се възползват.

 

“euShipments.com са нашият най-добър избор за логистичен партньор” – обобщава търсенето на логистични услуги Борис. Такава обратна връзка е повод за гордост за нас и допълнителна мотивация да продължаваме да оптимизираме логистичния ни микс от услуги за онлайн търговците.

 

Kакви услуги извършва euShipments.com за Oh!Good®?

 

euShipments.com e фулфилмънт и логистичен партньор на Oh!Good®. Стоките на компанията се съхраняват във фулфилмънт центъра ни в Русе, България. Там нашите екипи ежедневно подготвят онлайн поръчките на бранда, за да стигнат максимално бързо до своите получатели. 

 

Оперативната база на euShipments.com на територията на Република България отговаря на всички хигиенни и други изисквания на БАБХ (Българска агенция по безопасност на храните). Като фулфилмънт оператор имаме удостовереното право да съхраняваме не само храни и хранителни добавки за хора, но и такива за животни.

 

На разположение на Oh!Good® при  международната му експанзия са всичките ни 14 местни фулфилмънт центрове в ЕС. Компанията е вече интегрирана с логистичната ни мрежа, така че отварянето на всеки нов пазар за бранда – от логистична гледна точка, ще отнема не повече от 2-3 минути за технически настройки в нашата система. Това позволява на екипа на Oh!Good® да предостави на онлайн потребителите си във всяка държава адаптирана чекаут страница, в която са интегрирани най-предпочитаните на местно ниво куриери, методи за доставка, както и платежни методи.

 

Кейс стъди Oh!Good®, или как един малък екип управлява вече “голям бизнес” с правилните партньори

 

Oh!Good® заема ниша в екомерс индустрията на храните и хранителните добавки, която все още не е пренаситена с продукти и бизнеси в ЦИЕ. В региона веган продуктите тепърва придобиват по-голяма популярност сред високопротеиновите храни и добавки. По този начин Oh!Good® има възможността да расте с много по-бързи темпове от други компании в индустрията.

 

Брандът оперира с вътрешен екип от едва 5 човека, но вече има солидни планове за международно развитие. В момента се подготвя отварянето на румънския пазар, като компанията иска да заложи на пълна локализация на сайта си за максимално позитивно потребителско преживяване. Чрез партньорството си с euShipments.com румънските клиенти на Oh!Good® ще получават онлайн поръчките си на следващ работен ден – с предпочитан от тях куриер и метод на доставка. 

 

Благодарим на Борис за страхотната дискусия. Изключително сме щастливи, че такъв иновативен за своите географски ширини бизнес ни е избрал за свой международен логистичен партньор. 

 

Гледайте целия пети епизод на втори сезон от радио рубриката ни тук:

 

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?