Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Оптимизираме вашите международни доставки чрез иновативно партньорство с Innoship

Apr
09

Партньорството с Innoship ще донесе на клиентите ни по-добри цени и транзитни времена за доставките им до Румъния и други международни дестинации.

Вярваме, че благодарение на постоянното разширяване на мрежата ни от партньори успяваме да предоставим персонализирано решение за международни доставки на всеки онлайн търговец. Следвайки тенденциите в международната онлайн търговия, в частност в региона на Балканския полуостров, бързо се адаптираме към промените и новите изисквания на нашите клиенти.

 

Българският експерт в куриерското и фулфилмънт обслужване на онлайн търговци, euShipments, добавя към портфолиото си услугите на румънския стартъп InnoShip.

За да предлагаме винаги най-доброто логистично решение на нашите клиенти, в края на миналата година взехме решение да интегрираме услугите на Innoship в нашето портфолио. Румънската компания е специализирана в изграждането на софтуер, чрез който бързо, лесно и удобно да управлявате пратките си с всички куриерски компании, с които имате договор – по зададени от вас критерии да определяте кои пратки с кой куриер да се обработват и доставят. Взимайки предвид факта, че всички клиенти на euShipments.com подписват договор само с нас, а доставят пратките си с множество премиум куриерски компании, функционалностите от портфолиото с услуги на Innoship само ще подобрят представянето на нашите партньори.

 

И както винаги големите печаливши са нашите клиенти.

 

Международни доставки с най-оптималната комбинация от куриерски услуги.

За всеки онлайн търговец е важно да доставя пратките си с най-добрите куриери на пазара. Но защо да се ограничавате само с 1 единствен куриер и неговото ценообразуване и качество на услугата? 

Всички наши клиенти имат възможността едновременно да използват услугите на различни куриерски компании, независимо дали използват свой собствен склад или нашите фулфилмънт услуги. Благодарение на партньорството ни с Innoship вече можете да получавате автоматично най-оптималната комбинация от куриерски услуги според специфичните нужди на своя онлайн бизнес.

 

Изборът на куриер се осъществява на база предварително зададени критерии от euShipments и онлайн търговеца.

Критерият може да бъде най-добра цена, най-добър рейтинг, най-добро обслужване, най-добро транзитно време и др. По този начин едновременно можете да се възползвате от най-силните страни на всяка от редица премиум куриерски компании.

 

“УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЗАЕДНО С INNOSHIP ЩЕ ПОМОГНЕМ НА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ДА ПРОДАВАТ И ДОСТАВЯТ ВСЕ ПО-КАЧЕСТВЕНО И ИЗГОДНО СВОИТЕ ПРАТКИ ДО МЕЖДУНАРОДНИ ДЕСТИНАЦИИ.” – СПОДЕЛЯ СВЕТЛОЗАР ДИМИТРОВ, УПРАВЛЯВАЩ СЪДРУЖНИК В EUSHIPMENTS

Очакваме партньорството ни с Innoship да бъде перспективно, тъй като много добре допълваме портфолиата си от услуги. Нашите румънски партньори предоставят технологията за интеграция между електронния магазин и разработената от нас международна  мрежа за доставки на пратки от онлайн магазини, а ние ви предлагаме конкурентни цени и транзитни срокове за доставка.

 

„Убедени сме, че партньорството с euShipments ще улесни компаниите, занимаващи се с електронна търговия в Румъния и региона да разширят дейността си в нови територии.“ – споделя Даниел Николае, главен изпълнителен директор и съосновател на Innoship.


МЕЖДУНАРОДНИ ДОСТАВКИ С НАЙ-ДОБРИТЕ КУРИЕРСКИ КОМПАНИИ САМО С 1 ЕДИНСТВЕН ДОГОВОР С EUSHIPMENTS

Всички наши клиенти получават достъп до цялото ни портфолио от услуги чрез 1 единствен договор, 1 единствена интеграция и 1 единствено лице за контакт. Ние поемаме цялата логистична задача и ви осигуряваме:

    • 💠 международни доставки с отлични транзитни времена и на конкурентна цена
    • 💠 богато портфолио от над 20 доказани европейски куриерски компании и 10 стратегически разположени фулфилмънт склада
    • 💠 възможност да избирате коя пратка с кой куриер да се доставя на база предварително зададени критерии

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?