Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Онлайн продажби и доставки в условията на извънредно положение

Mar
23

Светлозар Димитров споделя в Дарик Кафе, какво е текущото състояние на онлайн продажбите, безпроблемно ли се извършват доставки и как онлайн търговците могат да се справят с извънредното положение?

Създалата се извънредна ситуация се отразява негативно на бизнесите и икономиката в глобален мащаб, а онлайн търговията не прави изключение със своя спад в почти всички онлайн продажби.

 

„COVID19 променя света и начина, по който се прави бизнес.“ – споделя Светлозар Димитров.

 

Въпреки че се забелязва спад в онлайн поръчките при част от онлайн магазините, съществуват и такива, които търпят увеличение в броя на регистрираните поръчките. Това са онлайн магазини, които предлагат уелнес продукти, хранителни добавки, имуностимуланти и продукти за забавление със семейството в домашни условия.

 

Съществуват ли пречки за безпроблемното извършване на международни доставки и онлайн продажби?

 

Светлозар споделя още, че на границата с Румъния забавяния няма и преминаването е безпроблемно, за разлика от границите на държави с по-затегнати мерки за сигурност като Унгария и Италия, например, но ние успяваме да се справим с тези условия.

 

“Добрата новина е, че в нашата мрежа няма нито една забавена пратка в следствие от коронавируса в национален и международен мащаб.”

От друга страна, куриерските компании отправят апел към онлайн търговците за намаляване броя на пратките с добавената услуга “Наложен платеж”. Целта е да се избегне работата с пари в брой и да се минимизира времето, в което получател и куриер общуват. Получавайте актуална информация за наложените платежи и доставките при куриерските и фулфилмънт услуги в държавите от Европа тук.

Какви са условията за доставка от и до Италия? Какви са мерките за сигурност, които спазват куриерите? Какво е бъдещето на онлайн търговията и как да преборите кризисния период?

 

Чуйте отговорите на тези, както и на още важни въпроси относно влиянието на извънредната ситуация върху онлайн продажбите и международните доставки в пълния запис на разговора ни в Дарик Кафе. Звукозапис от разговора ще намерите в сайта на darikradio.bg, а най-важните акценти можете да прочетете в сайта на dnews.bg, 

 

 

В тази трудна ситуация е важно всички да бъдем гъвкави и да се адаптираме бързо към създалите се условия и текущото търсенето пазара. Ние спазваме всички необходими мерки за сигурност, работим с пълна сила, извършвайки международни куриерски доставки, а нашият призив към клиентите ни е:

 

„Продавайте! Бъдете онлайн! Стойте си вкъщи! Ние доставяме за вас!“

 

ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ И ДОСТАВКИ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

 

#stayhome We pick, pack and ship for you!

 

Очакваме вашите въпроси на office@euShipments.com и на телефон +359 88 982 40 04.

Имате въпрос?