Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

O REŢEA DE CURIERAT PENTRU LIVRĂRI RUTIERE ÎN 10 ŢĂRI DIN EUROPA, DEZVOLTATĂ PENTRU DVS., E-COMERCIANŢII!

Feb
25

Am construit reţaua noastră de livrări rutiere pentru dvs.! Pentru ca dvs. Să puteţi vinde şi livra şi mai mult în Europa centrală şi de est! Pentru ca să plătiţi un preţ doar pentru acest serviciu!

În procesul de dezvoltare a reţelei noastre de livrări rutiere în Europa, noi lucrăm de 8 ani pentru dvs., pentru ca să selectăm cele mai bune companii de curierat, pentru ca să vă putem oferi portofoliul lor de servicii, printr-o singură integrare API şi/sau prin interfaţa pentru clienţi.

 

De ce să trebuiască să învăţaţi din propriile greşeli, de ce să investiţi mai mult timp şi bani în asta? Noi vă oferim calea scurtă spre succes, vă puteţi sprijini livrările pe experienţa noastră:

ACOPERIREA REŢELEI NOASTRE DE CURIERAT

 

DE CE ESTE NECESAR CA FIECARE AFACERE ONLINE SĂ AIBĂ PARTENER O SOLUŢIE LOGISTICĂ CA A NOASTRĂ?

✔️ Deoarece doar noi vă oferi acces rutier la 10 ţări din Europa;
✔️ Deoarece doar reţeaua noastră este construită in parteneriat cu peste 20 dintre cele mai stabile si recunoscute comapanii de curierat din Europa;
✔️ Deoarece doar cu noi magazinele online române pot oferi în check aut 12 diferite opţiuni de livrare prestate de curierii din TOP 5 al curierilor din România şi Bulgaria;
✔️ Deoarece livraţi cu partenerii noştri de curierat bazându-vă pe contractul doar cu euShipments şi integrându-vă doar cu noi;
✔️ Deoarece la finalul fiecărei luni primiţi o singură factură pentru toate serviciile de curierat – cea eliberată de noi;
✔️ Deoarece primiţi sumele încasate cu titlul de „Plată prin ramburs” şi/sau „Mandat poştal” numai de la noi, în moneda pe care o doriţi, în contul curent pe care-l specificaţi. De asemenea puteţi urmări toate fluxurile de numerar, din toate ţările în care livraţi, dintr-un singur loc;
✔️ ЗDeoarece lucrând cu noi, dvs. comunicaţi cu un Key Account Manager, indiferent de curierul care livrează pachetul , de destinaţie şi de caz.

 

Toate acestea doar pentru ca dvs. să fiţi şi mai aproape de noii dvs. clienţi şi destinatari din Europa!

DE CE ARE NEVOIE E-AFACEREA DVS. DE REŢEAUA NOASTRĂ DE LIVRĂRI RUTIERE ÎN EUROPA?

Alegând să lucraţi cu noi, dvs. vă veţi ajuta afacerea să crească, fără să întâmpinaţi obstacole logistice, fără să faceţi erori sau pauze în logistică.

Fiţi cu un pas înaintea concurenţei online, nu mai pierdeţi timp în căutarea şi schimbarea partenerilor de curierat pentru o piaţă sau pentru mai multe pieţe. Alegându-ne pe noi, economisiţi timp din contractarea noilor condiţii de livrare, nu investiţi în mijloace noi şi nici în soluţii integrate costisitoare.

 

Alegeţi euShipments şi oferiţi clienţilor dvs. oportunitatea să aleagă singuri cum şi cu ce fel de livrare să-şi primească comenzile. Alegeţi-ne pe noi şi începeţi să vindeţi pe pieţele internaţionale fără să vă faceţi griji cine şi cum livrează expedierile dvs.!

Ne-am dezvoltat serviciile, bazându-ne pe feedback-ul primit din mediul online şi pe feedback-ul clienţilor noştri. Stiim foarte bine ce se întâmplă atunci când vindeţi pe pieţele internaţionale şi nu sunteţi mulţumiţi de serviciile curierului local sau de calitatea livrărilor rutiere. În asemenea situaţii se întâmplă deseori sistarea sau reducerea la minim a livrărilor până când contractaţi condiţiile cu noua companie de curierat sau atunci când integraţi magazinul dvs. cu aceasta.

CU NOI ACEST PROCES ESTE DIFERIT!

Lansându-vă pe o piaţă internaţională, mai întâi noi vom seta contul dvs. astfel încât să puteţi livra cu acel curier local care oferă cele mai potrivite condiţii pentru expedierile dvs. Însă dacă doriţi să încercaţi colaborare cu un alt curier sau dacă nu sunteţi mulţumiţi de recomandarea noastră, veţi putea schimba partenerul de curierat prin sistemul nostru. Şi această schimbare se face în doar câteva minute. Activăm ulterior noua opţiune de livrare şi depozitul dvs. începe să lucreze imediat şi să listeze AWB-urile noului curier. Fără contracte noi, fără integrări costisitoare pentru dvs.

 

Iar atunci când veţi fi gata mâine să activaţi şi să “atacaţi” noua piaţa , nu veţi mai purta grija cine va face livrările! Fiţi siguri că noi avem deja cea mai bună soluţie! Pe site-ul nostru puteţi analiza toate ţările aflate la un pas de a deveni pieţe noi pentru e-magazinul dvs. şi de a vă oferi creşterea vânzărilor magazinul dvs.

 

🔵🔵🔵

 

Puteţi afla totul despre euShipments şi despre serviciile de curierat şi de fulfillment pentru e-comercianţi, aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?