Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Новият ни фулфилмънт център в Русе, България, очаква вашите продукти и групажни пратки!

Директор Корпоративни стратегии
Jun
05

Завърши строежът на най-новия ни фулфилмънт склад в България. Новият логистичен хъб подобрява оперативната ни ефективност в отговор на нарастващите нужди на онлайн търговците.

Новият ни фулфилмънт център в Русе, България, вече функционира – както за фулфилмънт клиенти, така и за клиенти, за които извършваме само чистата международна доставка. Вече всички логистични операции, които осъществяваме на територията на гр. Русе, се изпълняват в тази нова локация. От фулфилмънт и международни доставки, до клиентско обслужване и обратна логистика (връщания и замени) за целия ЕС .

 

Центърът се състои от две сгради, свързани с 2300 кв.м. паркинг площи. Той разполага с фулфилмънт част на две нива и скалируем капацитет. В нея съхраняваме продуктите на нашите фулфилмънт клиенти и подготвяме техните онлайн поръчки за целия ЕС. Налични са специални площи за храни и хранителни добавки. В тях са подсигурени пълните хигиенни и други изисквания на БАБХ за съхранение на храни и хранителни добавки както за хора, така и за животни.

 

Обособени са обширни и удобни крос-докинг зони. Там се обработват обемите от пратки, пътуващи за различни европейски дестинации – сканират се, сортират се, групират се и се пренасочват експресно към своите крайни получатели. Центърът разполага и с големи зони за прием на продукти и връщания. Те обезпечават бързи и качествени процеси по заскладяване и обратна логистика на стоките на нашите клиенти.

 

Новият ни логистичен хъб разполага и с офис част с над 30 офиса, в които се помещават административните отдели на компанията и висшия мениджмънт на логистичната ни група.

 

Контролът на достъпа и сигурността в целия център са гарантирани от охранителна система и система за видеонабюдение, както и от наличието на RFID системи за достъп на входовете на двете сгради.

 

Картонени пикинг локации

 

За да поддържаме бизнеса си устойчив и екологично съобразен, използваме картонени пикинг локации, които са рециклируеми и по този начин не замърсяват околната среда.

 

История и причини за създаването на новия фулфилмънт център

 

Нарастването в броя на активните ни клиенти, както и ръстовете на техните международни продажби в последните години, обусловиха нуждата ни от нова, в пъти по-голяма оперативна локация в Русе – ‘родният град’ на euShipments.com. След щателно проучване на региона и възможностите за скалиране на вече съществуващите ни два склада на територията на Русе, взехме решението да построим нов логистичен хъб. Локацията беше избрана – в Западната промишлена зона на Русе, което осигурява бърз и лесен достъп на товарни камиони, без нуждата от навлизане в централните части на града.

 

Изборът на локация беше последван от месеци на усилена строителна дейност и поетапно влизане в експлоатация на двете сгради. Първата беше завършена в края на 2023 г. и започна да приема продуктите и обработва онлайн поръчките на новите ни фулфилмънт клиенти. Втората сграда я последва в първите месеци на 2024 г. Текущо и целият C-level и административен екип на euShipments.com се релокира в новите си модерни и просторни офиси в новия център.

 

Новият фулфилмънт център

 

Новият фулфилмънт център в цифри

 

Новият ни център увеличава с няколко пъти оперативните ни площи в Русе. За нуждите на онлайн търговците – наши клиенти, текущо тази нова локация разполагаме с:

 

10600 кв.м. площ

2750 палетоместа

5 товарни рампи

400 кв.м. зона за прием на продукти

400 кв.м. зона за връщания

250 кв.м. ‘пакинг’ зона

 

Новият ни фулфилмънт център     Новият ни фулфилмънт център

 

В допълнение, ръководството на компанията взе решение да запази вече оборудваните предходни центрове в Русе, така че общата ни оперативна площ в този град вече е над 12000 кв.м.

 

А ето и оперативните капацитети и на останалите ни собствени локации в Европа:

 

Загреб, Хърватия: 2000 кв.м. площ, 500 палетоместа

Орадя, Румъния: 12 000 кв.м. площ, 5000 палетоместа

Братислава, Словакия: 3000 кв.м. площ, 1980 палетоместа

 

Така тоталът ни собствена оперативна площ на територията на ЕС възлиза на близо 30 000 кв.м.

 

По този начин сме напълно подготвени да помогнем на нашите текущи клиенти да растат заедно с нас. Освен това сме в състояние да предложим логистично решение на стотици нови онлайн търговци, търсещи доверен логистичен партньор.

 

Какви са ползите от новия фулфилмънт център за нашите клиенти

 

Създадохме новия логистичен център, за да подобрим своята оперативна ефективност и да обезпечим по-добре разрастващите се бизнеси на нашите клиенти. Всички онлайн магазини, нуждаещи се от сигурно логистично решение за международната си експанзия, могат да доверят своите продукти и следпродажбени операции на нас, а вратите на новият ни център са широко отворени за техните продукти и онлайн поръчки.

 

Каним онлайн търговците, които желаят да ни посетят и видят на живо центъра и операциите ни, да не се колебаят да го направят. Адресът на новия ни фулфилмънт център е:

 

Бул. Трети март 44, Западна промишлена зона, 7000, Русе, България

 

Очакваме ви!

 

Новият ни фулфилмънт център

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?