Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Новият фулфилмънт склад на euShipments в Унгария е готов да приеме вашите стоки и обработи вашите онлайн поръчки.

Apr
06

Научете как новият ни фулфилмънт склад в Унгария ще ви направи още по-конкурентни в доставките до Централна, Западна и Източна Европа.

Щастливи сме да съобщим, че първият ни собствен фулфилмънт склад в чужбина е вече факт. Сега чрез euShipments.com можете да доставяте с още по-добри транзитни времена и по-високо качество на куриерските и фулфилмънт услугите не само в региона на Централна Европа, но и в държави като Италия, Германия и Австрия. За да разкаже повече по темата, Economy.bg поканиха на интервю Светлозар Димитров, Управляващ съдружник в euShipments.com, а целият материал можете да прочетете в техния уебсайт.

 

Разберете как можете да се възползвате от новия ни фулфилмънт склад в Унгария, за да оптимизирате международните доставки на своя онлайн бизнес.

 

Собственият фулфилмънт склад в Унгария ни позволява да използваме собствен складов софтуер и модел на ценообразуване изцяло във ваша полза

 

Използването на партньорски склад, който да е ваш подизпълнител в дадена държава, от една страна, предоставя великолепна възможност за достигане до повече пазари, но от друга – винаги съществува липсата на флексибилност и нуждата от съобразяването с чуждите структури на ценообразуване. Чрез създаването на собствен фулфилмънт склад ние имаме свободата и привилегията да наложим своя собствен модел на оформяне на цените, който е най-работещ за вашия бизнес.

 

Също така, работата с местен партньор налага и използването на неговата IT платформа, а собствената ни фулфилмънт локация позволява да обработваме получените поръчки и да подготвяме пратките чрез нашия собствен софтуер. По този начин можем да ускорим обработката и изпращането на пратките и в същото време значително да намалим риска от потенциални грешки при интеграцията между дадена онлайн платформа и нашата система.

 

Новият фулфилмънт склад в Унгария ще ни даде свободата да бъдем гъвкави и да ви предложим всички интегрирани от нас куриерски компании и цялото им портфолио от услуги и методи за доставка.

 

Ето какво сподели Светлозар Димитров, нашият Управляващ съдружник, пред Economy.bg

 

“На разположение на клиентите ни са както най-стабилните куриери за доставки до бизнес и домашен адрес, така и всички активни PuDo и Locker мрежи, известни още като точки за доставки, различни от личния адрес на получателя. 

 

Възможно най-добър контрол над всяка една пратка във фулфилмънт склада ни в Унгария

 

Държим да отбележим, че позитивните страни на откриването на наш собствен склад в чужбина съвсем не спират дотук. Стартирането на фулфилмънт операции в сърцето на Европа ще ни позволи да намалим времето за обработване на средствата, събрани от наложен платеж, като те могат да бъдат инкасирани не само в Унгария, но и в целия централноевпропейски регион. Друго преимущество на собствения фулфилмънт център е, че унгарският ни екип, който обслужва пратките, ще осигури по-високо качество и по-висока ефективност при извършване на фулфилмънт услугите. 

 

Едно от най-големите предимства на новия ни фулфилмънт склад в Унгария е и максимално бързият достъп до него, тъй като благодарение на единната ни API интеграция, всеки вече интегриран с нас клиент може да използва склада без нови доработки и допълнителни интеграции. Новата логистична услуга може да бъде активирана и/или тествана само с 1 клик. 

Благодарение на инвестицията в новия ни склад, можем да гарантираме най-гъвкавото и конкурентно логистично решение, спрямо специфичните нужди на вашия онлайн магазин. Вие избирате локацията на склада, а ние поемаме оттам!

 

Оптимизирайте доставките на вашия бизнес с euShipments.com

 

Ние, euShipments.com, успяхме само за миналата година да обработим над 820 000 международни пратки от онлайн магазини, които достигнаха до всички държави на територията на Европейския съюз, както и до Обединеното кралство. Този успех се дължи на интегрираните над 30 куриерски компании, чрез които можем да ви осигурим над 600 метода за доставка и опцията наложен платеж в 17 държави. Това дава възможност на българските онлайн търговци да дадат криле на своя бизнес и да достигнат до повече пазари по най-удобния, достъпен и бърз начин. 

 

Доверете се на нашия 10-годишен опит в международните доставки и не се колебайте да се допитате до нас, като ние ще ви предоставим оферта за най-добрата комбинация от фулфилмънт и куриерски услуги, която изцяло ще се фокусира върху начините, по които може да оптимизирате своя бизнес.  

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?