Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Нови, подобрени цени и значителни отстъпки за доставки до Западна Европа

May
25

Нови значителни отстъпка за онлайн търговци - оптимизирахме своите цени за доставки до цяла Западна Европа. Научете повече >>

Направихме две изключителни подобрения в нашите цени за доставки и транзитните ни времена, за да подкрепим развитието на нашите клиенти:

 

  1. Намалихме значително своите цени за доставки до всички дестинации от Западна Европа. Намалението е от актуалните за 2023г. ценови условия* и важи за всички за настоящи и бъдещи клиенти. (цените** за всяка държава са описани по-долу);
  2. По-кратко транзитно време! – Съкратихме транзитното време чрез оптимизация на нашата логистична мрежа и нови и по-качествени Last-mile партньори.

 

Попълнете формата за запитвания или се обадете на 0700 70 755 (за връзка с Търговски отдел – вътрешен номер “1”), за да направим оферта или оптимизираме Вашите цени за доставки в акаунта Ви, ако вече сте наш клиент.

 

Западна Европа – по-достъпна от всякога с нови цени за доставки

 

Всички онлайн търговци, продаващи в Западна Европа чрез платформи като Amazon, Ebay, Etsy, ще могат да развиват своя бизнес с особено повишена конкурентоспособност. Това е благодарение на редица подобрения, които направихме за дестинациите от западната част на континента.

 

В таблицата по-долу можете да откриете някои от държавите, за които важи оптимизацията, както и от какви цени за доставки можете да се възползвате при активация на нови обеми от пратки до 30.06.2023:

 

Значителни отстъпки и нови, подобрени цени за доставки до Западна Европа

 

* Посочените цени за доставки са с 20% отстъпка от настоящите ценови условия и важат за активация на нови обеми от пратки до 30.06.2023

 

** Посочените цени за доставки са в Евро без ДДС. Цените подлежат на промени в зависимост от обем пратки на месец, адрес на товарене, желано транзитно време, средна стойност на обемното и реалното тегло на пратките.

 

Клиентите, използващи мрежата ни за фулфилмънт и международни доставки, могат бързо и сигурно както да оптимизират условия за доставка до потребителите си в Европа, така и да отворят нови пазари за своя бизнес. Обадете се на 0700 70 755 (за връзка с Търговски отдел – вътрешен номер “1”), за да Ви съдействаме!

 

Повече продажби и по-бързо развитие във висококонкурентната eCommerce сфера

 

Новите условия за Западна Европа са предназначени за абсолютно всички онлайн търговци, продаващи в тези страни – независимо дали са дългогодишно доволни клиенти на компанията, или тепърва стартират партньорство с нас. По този начин целим да стимулираме развитието на възможно най-голям брой предприемачи. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас. 

 

И не забравяйте! euShipments.com провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи, така че доверявайки пратките си с нас, помагате на каузи като: Предай нататък, Telerik Academy School, Заедно в час.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?