Nove posodobljene cene z popustom za dostavo v Zahodno Evropo

Aug
16

Novi pogoji ter popust za spletne trgovce - optimizirali smo naše stroške za čezmejno dostavo v celotno Zahodno Evropo

Podpiramo razvoj naših strank , zato smo izvedli dve izjemni izboljšavi:

 

  1. Občutno smo znižali cene za dostavo na vse zahodnoevropske destinacije. Znižanje izhaja iz trenutnih cenovnih pogojev za leto 2023* in velja za vse sedanje in bodoče stranke. (cene** za vsako državo so opisane spodaj);
  2. Boljši tranzitni čas! Tranzitni čas smo skrajšali z optimizacijo naše logistične mreže in novimi boljšimi “last-mile” kurirji.

 

Izpolnite obrazec tukaj ali pokličite +359 700 70 755 (kontaktirajte komercialo – številka “1”) za izdelavo ponudbe ali optimizacijo cen v vašem računu, če ste že naša stranka.

 

Zahodna Evropa – dostopnejša kot kdaj koli prej

 

Vsi spletni trgovci, ki prodajajo v Zahodni Evropi prek platform kot so Amazon, Ebay, Etsy, bodo lahko razvijali svoje poslovanje s povečano konkurenčnostjo. To je posledica številnih logističnih izboljšav, ki smo jih naredili za destinacije v zahodnem delu evrope.

 

V spodnji tabeli lahko najdete nekaj držav, v katerih velja optimizacija, in kakšne cene so vam na voljo pri aktiviranju novih pošiljk do 30.6.2023:

 

Значителни отстъпки и нови, подобрени цени за доставки до Западна Европа

 

* Navedene cene so z 20% popustom pod trenutnimi cenovnimi pogoji in veljajo za aktivacijo novih pošiljk do 30.06.2023

 

** Navedene cene so v evrih brez DDV. Cene se lahko spremenijo glede na količino pošiljk na mesec, naslova za nakladanje, želeni čas prevoza, povprečno količino in dejansko težo pošiljk.

 

Stranke, ki uporabljajo naš servis za čezmejno dostavo in fulfillment, lahko hitro in varno optimizirajo pogoje dostave za svoje stranke v Evropi in odprejo nove trge za svoje spletno poslovanje. Pokličite +359 700 70 755 (za stik s komercialo – številka “1”) in pomagali vam bomo!

 

Več prodaje in hitrejši razvoj na zelo konkurenčnem področju e-trgovine

 

Novi pogoji za Zahodno Evropo so namenjeni čisto vsem spletnim trgovcem, ki prodajajo v teh državah – ne glede na to, ali so dolgoletne zadovoljne stranke našega podjetja ali šele sklenejo sodelovanje z nami. Na ta način želimo spodbuditi razvoj čim večjega števila podjetnikov. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, se obrnite na nas.

 

In ne pozabite! euShipments.com namenja sredstva od vsake obdelane pošiljke za podporo različnim družbenim ciljem in pobudam, tako da z dostavo pošiljk pri nas pomagate ciljem in društvom kot so: BeGood.Today, Telerik Academy School, Zaedno v času.

 

Spremljajte euShipments na našem blogu ali Facebook strani, če želite izvedeti več zanimivih in uporabnih novic.

🔵🔵🔵

Naša prodajna ekipa vam je na voljo za svetovanje in več informacij o logističnih storitvah, ki jih ponujamo za spletne trgovine.
Lahko nas kontaktirate preko:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Preko spodnjega obrazca >>

IMATE VPRAŠANJE?