Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Нов важен член на мениджмънт екипа на euShipments.com: директор Корпоративни стратегии

Директор Корпоративни стратегии
Apr
02

Директор Корпоративни стратегии ще подпомага бизнес развитието и реализирането на стратегическите за компанията проекти

Мениджмънт екипът ни има ново попълнение – директор Корпоративни стратегии. Позицията ще заема топ експерт по логистиката за електронна търговия с над 30-годишен опит в индустрията. С помощта на неговите обширни познания и опит ще оптимизираме процесите си по бизнес развитие, ще разширяваме портфолиото си от услуги, така че по-успешно да затворим логистичния цикъл около един международен онлайн бизнес.

 

Запознайте се с директор Корпоративни стратегии

Най-новият член на екипа ни е Тихон Евдокимов – директор Корпоративни стратегии. Неговата роля ще е ключова за изпълнението на стратегията ни за бизнес развитие и растеж, като той ще е активно свързан и със стратегическите партньорства на логистичната ни група.

 

Тихон притежава обширни познания за индустрията, които ще бъдат съществени в бъдещи за компанията партньорства и оптимизации. Той е   бил активна фигура в разширяване на международния бизнес и създаване на модели за партньорство за компании като DHL, GLS и bpost group. Тихон също така е консултирал Борда на директорите на различни компании и е бил практически съветник във внедряването на бизнес стратегии в продължение на повече от 10 години.

 

Директор Корпоративни стратегии е човек с изключително разнообразен и голям опит, който безспорно ще допринесе за утвърждаване на позицията ни като eCommerce логистичен лидер в ЦИЕ. 

 

Помолихме Тихон да коментира няколко въпроса, свързани с бъдещето му като директор Корпоративни стратегии на euShipments.com:

 

Тихон, каква е прогнозата ти за развитието на eCommerce индустрията (и свързаната логистика) в най-близко бъдеще?

Силно вярвам в изключителния растеж на електронната търговия в страните от ЦИЕ/Балканите, ускорен от нови логистични решения, които позволяват да се намалят транзитните времена и разходите за цялостния процес по доставка.

 

Защо избра да си част от euShipments.com, какво ‘видя’ в компанията?

euShipments.com се превърна в безспорен лидер в е-фулфилмънта и международните доставки в ЦИЕ с огромен оставащ потенциал. Светлозар Димитров, Лора Димитрова и в последствие инвестиционните им партньори от Black Peak Capital – като основен двигател на бизнеса, успяха да привлекат и изградят страхотен екип с необходимите способности и стремеж към успех. За мен е чест да бъда част от мениджърския екип и да мога да ги подкрепям в това пътуване.

 

Кои, по твое мнение, са ключовите ни предимства?

euShipments.com има практически опит и задълбочено разбиране за пазарите в ЕС, собствена мрежа за фулфилмънт и международни доставки, „най-добри в класа“ цени за достъп до „местни герои“ – местни last-mile куриери, ориентирани към клиента решения и следпродажбено обслужване, плюс правилната стратегия за улавяне на изключителен регионален eCommerce растеж. Всички тези фактори поставят euShipments.com на първо място в подпомагането на онлайн търговците и маркетплейсите да успеят на пазарите в ЕС.

 

Добре дошъл в екипа, Тихон! С твоя помощ логистичната ни група ще се утвърди още по-бързо като най-надеждният eCommerce логистичен партньор в Европа.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?