Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Noul depozit de fullfilment al euShipments din Ungaria este gata să primească produsele dumneavoastră și să proceseze comenzile dumneavoastră online.

Apr
06

Aflați cum noul nostru depozit de fulfillment din Ungaria vă va face și mai competitivi în livrările în Europa Centrală și de Est.

Suntem bucuroși să anunțăm că primul nostru depozit de fulfillment în străinătate este deja un fapt. Acum, cu euShipments.com vă puteți bucura de timpi de tranzit chiar mai buni, servicii de curierat și servicii de fulfillment de calitate superioară nu numai în regiunea Europei Centrale, ci și în țări precum Italia, Germania și Austria. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, Economy.bg l-a invitat pe SvetlozarDimitrov, ManagingPartner la euShipments.com, pentru un interviu, iar povestea completă o puteți citi aici.

 

Aflați cum puteți să profitați de noul nostru depozit de fulfillment din Ungaria pentru a optimiza livrările internaționale pentru afacerea dvs. online.

 

Depozitul nostru de fullfillment din Ungaria ne permite să folosim propriul nostru software de depozit și propriul model de prețuri în beneficiul dumneavoastră

 

Folosirea unui depozit partener ca subcontractant într-o anumită țară oferă, pe de o parte, o mare oportunitate de a ajunge pe mai multe piețe, dar, pe de altă parte, există întotdeauna lipsa de flexibilitate și de conformitate cu structurile de prețuri străine. Prin crearea propriului nostru depozit, avem libertatea și privilegiul de a ne impune propriul model de preț, care este cel mai convenabil pentru afacerea dumneavoastră.

 

De asemenea, colaborarea cu un partener local necesită utilizarea platformei IT a acestuia, iar locația noastră proprie ne permite să procesăm comenzile primite și să pregătim expedierile prin intermediul propriului software. În acest fel, putem accelera procesarea și expedierea coletelor și, în același timp, putem reduce semnificativ riscul unor potențiale erori de integrare între o platformă online și sistemul nostru.

 

Noul depozit de fulfillment din Ungaria ne va da, de asemenea, libertatea de a fi flexibili și de a vă oferi toate companiile noastre de curierat integrate și întregul lor portofoliu de servicii și metode de livrare.

 

Iată ce a declarat SvetlozarDimitrov, ManagingPartner-ul nostru, pentru Economy.bg:

 

“Clienții noștri au la dispoziție cei mai stabili curieri pentru livrări la adresele de afaceri și de domiciliu, precum și toate rețelele active PuDo și Locker, cunoscute și ca puncte de livrare, altele decât adresa personală a destinatarului.” 

 

Cel mai bun control posibil asupra fiecărui colet în depozitul nostru de fulfillment din Ungaria

 

Dorim să menționăm că aspectele pozitive ale deschiderii propriului depozit în străinătate nu se opresc aici. Lansarea operațiunilor de fulfillment în inima Europei ne va permite să reducem timpul de procesare a plăților colectate ramburs, acestea putând fi colectate nu doar în Ungaria, ci și în toată regiunea Europei Centrale. Un alt avantaj al faptului că deținem propriul centru de fulfillment este că echipa noastră maghiară, care se ocupă de expedieri, va asigura o calitate superioară și o eficiență mai mare în furnizarea serviciilor de fulfillment. 

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale noului nostru depozit de fulfillment din Ungaria este  accesul cel mai rapid la acesta și datorită integrării API, unice, orice client deja integrat cu noi poate utiliza depozitul fără noi personalizări și integrări suplimentare. Noul serviciu de logistică poate fi activat și/sau testat cu un singur click. 

 

Datorită investiției în noul nostru depozit, putem garanta cea mai flexibilă și competitivă soluție logistică pentru nevoile specifice ale magazinului dumneavoastră online. Dumneavoastră alegeți locația depozitului și noi ne ocupăm de acolo!

 

 

Optimizați livrările afacerii dvs. cu euShipments.com

 

Noi, euShipments.com, am reușit să procesăm peste 820000 de expedieri internaționale de la magazinele online numai anul trecut, ajungând în toate țările din Uniunea Europeană, precum și în Regatul Unit. Acest succes se datorează celor peste 30 de companii de curierat integrate, prin intermediul cărora vă putem oferi peste 600 de metode de livrare și opțiunea plată ramburs în 17 țări. Acest lucru le oferă comercianților online bulgari posibilitatea de a da aripi afacerii lor și de a ajunge pe mai multe piețe în cel mai convenabil, accesibil și rapid mod. 

 

Aveți încredere în cei 10 ani de experiență în livrări internaționale și nu ezitați să ne întrebați , deoarece vă vom furniza o ofertă pentru cea mai bună combinație de servicii de fulfillment și servicii de curierat care se va concentra în întregime pe modalitățile prin care vă puteți optimiza afacerea.  

 

 

Vizitaţi-ne online pe blogul de pe site-ul nostru sau urmăriţi pagina de Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

Toate informaţiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla deaici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresa  office@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?