Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Noi optimizăm expedierile dvs. Internaţionale printr-un parteneriat inovator cu Innoship

Apr
21

Parteneriatul cu innoship va aduce clienţilor noştri numeroase beneficii printre care preţuri mai bune şI timp de tranzit mai scurt pentru livrările în bulgaria şI alte destinaţii internaţionale.

Noi credem că datorită extinderii continue a reţelei noastre de parteneri reuşim să oferim soluţii personalizate pentru livrările internaţionale fiecărui eComerciant. Urmărim tendinţele comerţului online internaţional, şi în particular în regiunea Peninsulei Balcanice şi ne adaptăm repede modificărilor şi cerinţelor noi ale clienţilor noştri.

 

EXPERTUL BULGAR ÎN SERVICIILE DE CURIERAT ŞI FULFILLMENT DEDICATE eCOMERCIANŢILOR, EUSHIPMENTS, ADAUGĂ PORTOFOLIULUI SĂU SERVICIILE START-UP-ULUI ROMÂNESC INNOSHIP.

Pentru ca să putem oferi oricând cele mai bune soluţii logistice clienţilor noştri, la sfârşitul anului trecut am decis să integrăm serviciile Innoship portofoliului nostru. Compania română este specializată şi a dezvoltat un software prin care dvs. puteţi gestiona repede şi uşor comenzile cu toate companiile de curierat cu care aveţi contracte – puteţi seta anumite reguli prin care algoritmul Innoship alocă prelucrarea şi livrarea comenzilor către anumiţi curieri. Având în vedere faptul că toţi clienţii euShipments.com semnează un contract doar cu noi, dar livrează comenzile cu numeroase companii de curierat, funcţionalităţile portofoliului de servicii Innoship va aduce doar beneficii şi va îmbunătăţi calitatea prestaţiei partenerilor noştri.

Şi ca întotdeauna, marii câştigători sunt clienţii noştri.

LIVRĂRI INTERNAŢIONALE CU COMBINAŢIA OPTIMĂ DE SERVICII DE CURIERAT.

Este important pentru orice eComerciant să-şi livreze expedierile cu cei mai buni curieri pe piaţă. Dar de ce să vă limitaţi la 1 singur curier, la preţurile şi la calitatea serviciilor sale? 

Toţi clienţii noştri au posibilitatea să folosească simultan serviciile mai multor companii de curierat, indiferent dacă folosesc propriul depozit sau serviciile noastre de fulfillment. Datorită parteneriatului nostru cu Innoship puteţi primi, automat, cea mai optimă combinaţie de servicii de curierat, în funcţie de nevoile specifice ale afacerii dvs. online.

 

SELECŢIA CURIERULUI SE FACE ÎN BAZA ANUMITOR REGULI SETATE ÎN PREALABIL DE EUSHIPMENTS ŞI DE E-COMERCIANT.

Regula poate fi – cel mai bun preţ, cel mai bun rating, cele mai bune servicii, cel mai scurt timp de tranzit etc. Astfel, puteţi beneficia în acelaşi timp de punctele forte ale unor curieri dintr-o gama larga de curieri premium.

 

“SUNT CONVINS CĂ ÎMPREUNĂ CU INNOSHIP VOM VENI ÎN AJUTORUL MAI MULTOR MAGAZINE ONLINE SĂ VÂNDĂ ŞI SĂ LIVREZE EXPEDIERILE CĂTRE DESTINAŢIILE INTERNAŢIONALE, CU CALITATE TOT MAI MARE ŞI LA PREŢ TOT MAI MIC.” – RELATEAZĂ SVETLOZAR DIMITROV, MANAGING PARTNER EUSHIPMENTS.

Ne aşteptăm ca parteneriatul nostru cu Innoship să fie unul cu viitor, deoarece portofoliile noastre de servicii se completează foarte bine unul pe celălalt. Partenerii noştri din România ne oferă tehnologia pentru integrare între magazinul online şi reţeaua internaţională de livrare a comenzilor magazinelor online, pe care noi am elaborat-o de-a lungul anilor, iar noi vă oferim preţuri competitive şi timp de tranzit excelent.

 

„Suntem convinşi că parteneriatul nostru cu euShipments va ajuta comercianţii online să îşi atingă obiectivele de extindere pe pieţe internaţionale.“ – relatează Daniel Nicolae CEO şi co-fondator Innoship.

 

LIVRĂRI INTERNAŢIONALE CU CELE MAI BUNE COMPANII DE CURIERAT, CU 1 SINGUR CONTRACT CU EUSHIPMENTS

Toţi clienţii noştri primesc acces la tot portofoliul nostru de servicii cu 1 singur contract, 1 singură integrare şi 1 singură persoană de contact. Noi ne ocupăm de toate sarcinile logistice şi vă asigurăm:

    • 💠 livrări internaţionale cu timp de tranzit excelent, la preţ competitiv
    • 💠 portofoliu bogat cu peste 20 de companii de curierat renumite din toată Europa şi 10 depozite de fulfillment în locaţii strategice
    • 💠 posibilitatea să alegeţi care comandă de către care curier va fi livrată, în baza anumitor criterii setate în prealabil

 

Intraţi on-line cu euShipments pe blogul de pe site-ul nostru, sau urmăriţi pagina noastră pe Facebook pentru mai multe noutăţi utile şi interesante.

🔵🔵🔵

 

Toate informatiile despre euShipments şi despre livrările de curierat internaţional rutier oferite de noi, despre serviciile de fulfillment pentru e-comercianţi, le puteţi afla de aici.

Aşteptăm întrebările dvs. şi prin email la adresaoffice@euShipments.com sau prin formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?