Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

Ne îmbunătățim rețeaua logistică cu o nouă achiziție în România

Jun
19

Odată cu aderarea Helpship la grupul euShipments, ne consolidăm poziția și ne îmbunătățim serviciile pentru România și Europa Centrală.

Prin achiziționarea Helpship, realizăm un nou parteneriat cheie în străinătate. Operatorul român de fulfillment devine a doua companie care se alătură grupului euShipments.com

 

După cum știți, de peste un deceniu ne dezvoltăm în mod activ rețeaua noastră de fulfillment internațională și de livrare în întreaga Uniune Europeană și în Regatul Unit. Prin achiziția Helpship, ne consolidăm prezența pe piața românească, care este esențială pentru noi datorită locației sale și creșterii exponențiale a vânzărilor online din ultimii ani.

 

Aceasta este a doua noastră achiziție strategică după lansarea parteneriatului nostru cu fondul de investiții de capital BlackPeak Capital. Tranzacția face parte dintr-o strategie mai amplă de fuziuni și achiziții, care vizează internaționalizarea afacerii prin stabilirea unor poziții de lider pe piețele cheie din regiunea Europei Centrale și de Est, oferind astfel servicii de logistică de calitate superioară, servicii de fulfillment și livrări internaționale pentru cei mai importanți jucători din domeniul comerțului electronic din regiune și nu numai. La sfârșitul anului trecut, am achiziționat o participație majoritară la Pick&Pack, liderul croat în domeniul livrărilor din comerțul online.

 

Helpship a fost fondată în 2019 de Ștefan Popa și Joseph Ceska. Pe baza propriului lor magazin online de succes, și-au dat seama de necesitatea unor servicii de fulfillment de calitate. Depozitul de fulfillment al Helpship din Oradea, România, este situat strategic în apropierea graniței româno-ungare și este bine conectat la autostrăzile principale. În 2023, compania se numără printre cei mai de succes și cei mai preferați furnizori de servicii de fulfillment de către comercianții online din România, procesând peste 80.000 de comenzi online în fiecare lună.

 

 

De la înființare în anul 2012, noi, cei de la euShipments, am înregistrat o creștere organică puternică a bazei noastre de clienți, a volumului de expedieri internaționale procesate și a veniturilor. Ca urmare, ne-am asigurat, de asemenea, o poziție de lider în rândul reprezentanților bulgari în respectabilul FT1000: Europe’sFastestGrowingCompanies 2023 al Financial Times. Sinergia cu Helpship este un fapt, iar achiziția aduce multiple beneficii clienților ambelor companii – comercianții online din regiune care doresc să se extindă rapid și ușor pe noi piețe internaționale. Ca parte a grupului nostru, operatorul român de fulfillment poate oferi clienților săi întregul portofoliu de servicii a peste 50 dintre cele mai importante companii de curierat din Europa, cu peste 600 de metode de livrare și astfel să impulsioneze creșterea afacerilor lor în străinătate. De asemenea, datorită noului parteneriat, Helpship adaugă un nou serviciu în portofoliul său – livrări e-commerce internaționale de la adrese de magazine electronice- indiferent de locația acestora în România.

 

Ștefan Popa, care este și Director Executiv al Helpship, va continua să conducă compania, folosind resursele euShipments.com pentru a oferi servicii logistice inovatoare magazinelor online din România și din regiune. SvetlozarDimitrov, Director Executiv al euShipments.com și VihrenBisset, Director Comercial al euShipments.com, se vor alătura Consiliului de Administrație al Helpship.

 

“Este începutul unei noi etape interesante în dezvoltarea Helpship și, împreună cu întreaga mea echipă, suntem pregătiți pentru provocările care ne așteaptă. Acum, ca parte a grupului euShipments.com, obiectivul principal din spatele acestui parteneriat strategic este ca firma noastră să devină cel mai competitiv operator de fulfillment din România, complet specializat în creșterea comerțului electronic internațional și în soluții de livrare. În acest fel, toți clienții Helpship pot crește mai repede ca niciodată în România, în regiune și în întreaga Europă.” – comentează Ștefan Popa achiziția.

 

 

“Ideologia de afaceri a euShipments.com este de a rezolva problemele logistice ale comercianților online. De aceea, este important pentru noi să urmărim parcursul coletelor și să ne îmbunătățim operațiunile în locații strategice. Helpship, ca operator de fulfillment de înaltă calitate, împreună cu locația sa extrem de favorabilă, se potrivește perfect cu obiectivele noastre de dezvoltare a afacerii. Cu sprijinul financiar și îndrumarea BlackPeak Capital, această achiziție ne permite să ne poziționăm puternic “la poarta dintre Europa de Est și Europa de Vest”, ceea ce reprezintă un avantaj neprețuit pentru clienții noștri internaționali din domeniul e-Commerce.” – spune SvetlozarDimitrov

 

Achiziția Helpship permite clienților ambelor companii să beneficieze de rețeaua noastră logistică bine optimizată. Având o acoperire și o rază de acțiune mai largă, comercianții online pot intra fără probleme pe noi piețe, își pot mări baza de clienți și pot profita de noi oportunități de afaceri. În plus, experiența și resursele noastre vor îmbunătăți capacitățile logistice ale Helpship, rezultând servicii mai rapide, mai fiabile și mai eficiente pentru toți comercianții online din România care au ales compania ca partener.În ceea ce ne privește, ne consolidăm prezența pe piața românească și putem garanta soluții și mai avansate de fulfillment și transport internațional pentru toți comercianții online care vând pe întreg teritoriul Europei.

 

 

euShipments.com este, de asemenea, o companie responsabilă din punct de vedere social, alocând fonduri din fiecare expediere procesată pentru a sprijini diverse cauze și inițiative sociale. Încredințând expedierile, comercianții online ajută diverse cauze care sprijină persoanele defavorizate și diverse inițiative sociale și sportive legate de educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor.

 

Fiți la curent cu euShipments urmărind blogul nostru, profilurile Facebook sau LinkedIn pentru a afla mai multe știri interesante și utile.

🔵🔵🔵

Echipa noastră de vânzări vă stă la dispoziție pentru consultanță și mai multe informații despre serviciile noastre de logistică pentru magazinele online.

Aceasta poate fi contactată prin:
✆ 0700 70 755
office@eushipments.com
⌨Formularul de solicitare de mai jos

AI O ÎNTREBARE?