Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Нашият управляващ партньор Лора Димитрова в интервю за Economy.bg

Dec
02

Вижте какво споделихме за своето бизнес развитие пред екипа Economy.bg

След като наскоро екипът на Economy.bg отрази новината за третия ни собствен склад в Европа, нашият управляващ съдружник Лора Димитрова получи покана за интервю, в което да разкаже повече за плановете ни за развитие и перипетиите на компанията, докато достигне сегашната си лидерска позиция в логистиката за онлайн магазини.

 

Радваме се, че макар и от свенливост да не попада често в светлината на прожекторите, Лора се съгласи да даде интервю пред екипа на Economy.bg. Тя разказа повече за първите години от създаването на компанията и как се е стигнало до сегашния бизнес успех.

 

Не е изненадващо, предвид индустрията, в която оперираме, че от старта на пандемията досега пратките, които обработваме и доставяме, както и броят на клиентите ни, се увеличиха в пъти. Както самата Лора заявява:

 

“За нас пандемията доведе до изключително интензивен растеж”

 

А за целия екип на euShipments.com мащабното бизнес развитие тепърва предстои!

 

Прочетете цялото интервю с Лора Димитрова тук.

 

Настоящия период на кампаниите “Черен петък”, както и наближаващите Коледно-новогодишни празници, са трескав за онлайн търговията период. Искаме да използваме случая да подканим всички eCommerce бизнеси, продаващи в Европа, да направят равносметка за развитието на своя бизнес.

 

Скъпи онлайн търговци,

Възползвайте се от липсата на географски ограничения, когато става въпрос за търговия в онлайн пространството. Бъдете смели и се развивайте на нови пазари, ние сме тук, за да ви помогнем! Успешни продажби на всички!

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?