Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Над 600 000 обработени пратки в мрежата на euShipments.com през ноември

Dec
07

Обработихме и доставихме рекорден брой от над 600 000 пратки - а тези цифри са отражение на успешните онлайн продажби и доволните потребители на нашите клиенти!

600 000+ пратки и в тях близо 1 700 000 продукта – за сравнение, през ноември 2022г. обработихме малко над 300 000 пратки. Тазгодишните бройки има огромна стойност за логистичната ни група най-вече заради успехите, които се крият зад тези цифри. Толкова са успешните онлайн продажби на нашите eCommerce клиенти. Над 600,000 са и доволните потребители, които са получили пратките си навреме, въпреки пиковия период за онлайн пазаруване.

 

600 000+ пратки – Благодарим за изключителния принос на новите членове на логистичната ни група – Pick&Pack, HelpShip и техните изпълнителни директори Матей Яворек и Стефан Попа! Благодарение на тях и техните екипи, а и на нашите клиенти група ни се развива по-динамично от всякога.

 

600 000+ пратки – със споделени усилия оправдаваме доверието на нашите клиенти и постигаме нови рекорди. Съвсем скоро ще затворим и най-успешната си година до момента – до момента през 2023г. През нашите фулфилмънт складове вече преминаха над 5,000,000 обработени пратки!

 

Благодарим на всички онлайн търговци, които избраха групата на euShipments.com за своята международна логистика и фулфилмънт, и ни предизвикват да надминаваме себе си във всеки нов момент. Нашите постижения са преди всичко ваши!

 

euShipments.com е и социално отговорна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подпомагане на различни социални каузи и инициативи. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците помагат на различни каузи в подкрепа на хора в неравностойно положение и различни социални и спортни инициативи, свързани с детско и младежко образование и развитие.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата по-долу >>

Имате въпрос?