Contactaţi-ne

+359 700 70 755

Contactează-ne prin e-mail la:

office@euShipments.com

MODULE GRATUITE DE INTEGRARE CU PLATFORMELE DE E-COMERŢ

Feb
25

Lora Dimitrova, partenerul administrator, la compania noastră, povesteşte de ce am elaborat modulele de integrare cu platformele de e-comerţ, ghidaţi de nevoile clienţilor noştri.

Modulele noastre de integrare sunt încă o soluţie logistică şi IT bazată pe nevoile clienţilor noştri. Aşa cum spus în repetate rânduri, modelul de funcţionare euShipments se bazează complet pe feedback-ul clienţilor noştri, pe cererile şi solicitările lor. Aşa dar procesele au avut loc pe o cale absolut firească. Pe parcursul anilor am construit reţeaua noastră de livrări internaţionale, în parteneriat cu peste 20 de companii de curierat, parteneri de încredere, am început să colaborăm şi cu 10 depozite de fulfillment.

 

FACEŢI O SINGURĂ INTEGRARE CU NOI ŞI PUTEŢI LIVRA ÎN 21 DE ŢĂRI DIN EUROPA

• Este important pentru noi ca fiecare dintre clienții noștri care este comerciant online să aibă posibilitatea:

  • – să livreze rutier sau dintr-un depozit local.
  • – să folosească întreaga noastră reţea de curierat şi de fulfillment,
  • – să lucreze cu toţi partenerii noştri de curierat şi de fulfillment,
  • – toate acestea doar cu o singură integrare API cu noi.

 

Iată că de doi ani de zile acest lucru este posibil! Da, fiecare magazin online se poate integra cu noi o singură dată şi după aceea va putea livra până la 21 de ţări din Europa, iar de curând şi pe tot mapamondul.

 

DE CE ESTE NEVOIE DE INTEGRAREA API?

Integrarea API este practic o legătură stabilă între noi şi platforma de e-comerţ, aceasta automatizează procesul, înlătură erorile umane şi oferă posibilitatea fiecărui magazin online să livreze comenzile clienţilor în numeroase ţări, prin diferite companii de curierat.

 

 

 

Din aceste motive platforma noastră de logistică oferă alte două opţiuni pentru generarea comenzilor şi pentru prelucrarea expedierilor magazinelor online:

 

1. Prin interfaţa noastră pentru clienţi, fiecare operator de magazin online, practic orice e-comerciant, poate prelucra expedieri, le poate crea manual una câte una – modelul acesta este bine cunoscut printre companiile de curierat române şi bulgare;

 

MODULE DE INTEGRARE

 

2. 2. Din nou prin interfaţa respectivă pentru clienţi, se pot “încărca” datele privind expedierile ce urmează a fi făcute, prin a.z. opţiune „import“ de fişiere .xls şi/sau .csv.

 

Astfel clienţii noştri folosesc un singur acces la prelucrarea comenzilor şi expedierilor care pot fi livrate în 21 de ţări şi au şi posibilitatea să facă acest lucru în cea mai comodă modalitate:

Modules for APi integration euShipments

 

Și pentru că nu încetăm să ne dezvoltăm!

Și pentru că piaţa şi clienţii caută soluţii tot mai rapide/uşoare şi tot mai sigure pentru prelucrarea comenzilor lor, cu risc minim de erori!

Și pentru că nu ne oprim din a investi în magazinele online bulgari şi române care doresc să se extindă şi să livreze expedieri pe pieţele internaţionale, de aceea am dezvoltat încă o modalitate prin care comenzile din magazinele dvs. online pot intra pe platforma noastră de logistică.

 

MODULE DE INTEGRARE CU DIFERITE PLATFORME DE E-COMERŢ.

euShipments MODULE DE INTEGRARE

 

CE SUNT ACESTE MODULE NOI DE INTEGRARE

Ele sunt practic o soluţie hibrid, între realizarea API integrală şi prelucrarea manuală, o soluţie care are ca rezultat accesul rapid la reţeaua construită de noi pentru livrări de expedieri, fără a fi necesar ca magazinul online să investească mijloace şi timp pentru realizarea acestei integrări API.
Integrarea API face ca platforma de e-comerţ să ne trimită direct informaţii despre comenzile primite. Spre diferenţă de aceasta soluţie, integrările modulare ne permit să descărcăm din acea platformă de e-comerţ informaţiile care ne sunt necesare pentru a genera AWB-uri.

Am numit acest proces “integrare inversă”.

 

TOATE AU ÎNCEPUT PRIN REALIZAREA INTEGRĂRII ÎNTRE EUSHIPMENTS ŞI EMAG

Odată implementată integrarea între noi şi platforma lider/marketplace, aceasta permite fiecărui comerciant/partener care o foloseşte, să introducă pe panoul nostru datele sale de acces (Adresa Url API, nume de utilizator şi parolă) şi după aceea doar cu un singur click să sincronizeze toate informaţiile.

 

MIHAIL KRASTEV, INGINERUL DE SOFTWARE, NE ÎMPĂRTĂŞEŞTE ŞI O PARTE DIN LATURA DE SOFTWARE A MODULELOR DE INTEGRARE GRATUITE

Am făcut în câţiva paşi:

 

Cabinet Frontend pentru clienţi

  • • – Funcţionalitatea pentru prelucrare şi/sau validare, prelucrarea elementelor respective

 

Backend core

  • – Funcţionalitatea pentru prelucrare şi/sau validare, prelucrarea elementelor respective în funcţie de obiectiv – AWB sau Fulfillment Order în sistemul nostru;
  • – API (Application Programming Interface): procesul prin care extragem comenzile din platforma respectivă de marketplace pe care este contul clientului;
  • – „Compoziţia“ până la obţinerea unui format/unei structuri potrivită pentru o soluţie de tip backend core ;
  • – Solicitări API către respectiva platformă de marketplace şi actualizarea statusului comenzii respective cu starea curentă;
  • – Еvent listeners – o funcţionalitate care “recepţionează” anumite evenimente din sistemul Backend core şi în baza acestor evenimente şi parametre realizează acţiunile respective cu anumite comenzi.

 

Modulul de integrare marketplace, în particular, conţine adaptoare service + adaptorii furnizorului respectiv (pentru fiecare platformă câte 1) + componente suplimentare (routing propriu, validatoare, excepţii custom şi altele).

 

Pe scurt:

 

Serviciul – din Backend Core este trimisă o cerere API, care apelează modulul de serviciu și, prin urmare, este instanțiat printr-un mecanism adecvat și utilizează adaptorul corespunzător care efectuează acțiunea solicitată, și apoi returnează un rezultat unificat.

 

Fiecare provider adaptor implementează:
InOut\ EcommerceIntegrations\ Interfaces\ Providers\ IProviderAdapter interface, ceea ce garantează că orice adapter va putea efectua/prelua funcţionalitatea necesară.

FUNCŢIONALITĂŢI IMPORTANTE PENTRU MODULELE DE INTEGRARE ELABORATE

Listarea comenzilor în aşteptare.

Cu parametrii: platformă, client, integrare şi parametri din oficiu însoţitori – pagină curentă, limitarea elementelor pe pagină, status.

Prelucrarea statusului/stării comenzii.

În situaţia în care se produce un eveniment ce priveşte modificarea stării în core-ul de bază, respectivul Еvent listener (poate fi un listener general sau dezvoltat individual) interceptează şi preia comanda asociată ID-ului acelui eveniment, după care prelucrează statusul comenzii – îl actualizează (dacă este necesar) pe respectiva platformă de marketplace. Statusurile de bază sunt 5 la număr – in progress, prepared, finalized, cancelled, returned.

 

Odată intrate pe interfaţa noastră pentru clienţi, informaţiile şi datele despre livrări şi altele pot fi editate de către comerciant. Ulterior acesta poate genera AWB-uri, aplicând filtre setate de el, fără a se integra cu еMag şi/sau cu euShipments. Opţiunile sunt numeroase iar decizia aparţine clientului. Este importat că datorită integrării realizate de noi, datele sosesc în panoul clientului repede şi fără loc de erori.

 

CÂT TIMP IA SINCRONIZAREA EMAG CU EUSHIPMENTS

 

Fix atât cât este necesar să completaţi câmpurile de mai jos:

 

интеграция клиентски панел eushipments

 

Toate se întâmplă exact aşa cum v-am arătat în acest videoclip aici:

 

 

Iar după introducerea setărilor corecte rămâne doar să verificăm ce comenzi neprelucrate avem, cu statusul “În aşteptare”, pentru platforma respectivă şi pentru comerciantul respectiv.

 

интеграция euShipments

 

CREŞTEM NUMĂRUL PLATFORMELOR DE E-COMERŢ CU CARE VĂ PUTEŢI INTEGRA

 

Integrarea pe care am realizat-o cu eMag le-a plăcut atât de mult clienţilor noştri, încât am folosit acelaşi principiu şi am elaborat şi module de integrare cu Magento, OpenCart 3 şi WooCommerce. În cazul în care clientul dispune de câteva canale de vânzări, va putea gestiona repede şi uşor comenzile primite, folosind numai panoul euShipments, fără cheltuieli suplimentare de integrări şi fără timp pierdut.

 

Este important să menţionăm că integrările modulare descrise în acest articol, funcţionează în două direcţii. Acest lucru înseamnă, că dacă comerciantul doreşte, noi putem returna informaţii către platformă – privind statusurile expedierilor, plăţilor prin ramburs încasate etc.

 

În momentul de faţă lucrăm la adăugarea unor soluţii similare cu alte platforme populare, scopul nostru fiind mereu unul.

 

SOLUŢII DE LOGISTICĂ RAPIDE, PROFITABILE ŞI FUNCŢIONALE, PENTRU MAGAZINELE ONLINE!

Soluţii bazate pe un singur furnizor şi ce necesită semnarea unui singur contract, dar care oferă accesul la numeroase ţări şi la prelucrarea expedierilor dvs. de către
aproape 30 de companii de curierat, unele dintre companiile cu cel mai bun renume din Europa!

 

INTEGRARE GRATUITĂ

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta sau vă vom trimite o solicitare, pentru a vă trimite o ofertă personalizată pentru serviciile noastre de curierat și de îndeplinire în funcție de nevoile afacerii dvs. online! Integrarea modulară este complet gratuită pentru toți clienții noștri activi și viitori!

 

 

 

Rămâneți la curent cu euShipments pe blogul nostru sau pagina de Facebook pentru a afla mai multe știri interesante și utile.

🔵🔵🔵

 

Puteți afla totul despre euShipments și livrările internaționale de curierat terestru și serviciile de îndeplinire pe care le oferim aici pentru magazinele online. aici.

Așteptăm cu nerăbdare întrebările dvs. la office@euShipments.com sau în formularul de mai jos!

AI O ÎNTREBARE?