Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Куриерски и Фулфилмънт услуги до Белгия, Холандия, Люксембург и Дания

куиерски услуги Фулфилмънт фулфилмънт услуги
Jan
24

Вижте как развиваме мрежата си от куриерски и Фулфилмън услуги чрез доставки от Фулфилмънт склад в Белгия, за да помогнем на вашия онлайн бизнес.

Следвайки нуждите на нашите клиенти и анализирайки получените запитвания, взехме решение да развием мрежата си за доставка на куриерски пратки в посока Север. След почти тримесечно проучване на възможните опции за подобрение на нашите куриерски и Фулфилмънт услуги, базирайки се на множество проведени срещи със “силните играчи” на тамошната Фулфилмънт “сцена”, партньорът е избран и ясен. Благодарение на това euShipments  ще предостави на своите клиенти опция за използване на Фулфилмънт склад в Генк, Белгия, в който ще се получават поръчки за обработване на пратки и от който ще се доставят пратки до Белгия, Холандия, Люксембург и Дания. Сроковете за доставка до тези държави ще са в рамките на до два работни дни след получаването на поръчката от онлайн магазина във Фулфилмънт склада.

Превръщаме вашите поръчки в доставени пратки чрез доказани местни куриери

Важно е да споделим, че адресът на склада в Белгия ще е на разположение на нашите клиенти за обработване на недоставени и върнати пратки или при желание за замяна на дадена стока. Важно е, защото наличието на местен адрес увеличава доверието в един нов търговец за конкретна държава, а от там се увеличава и възможността за повторни поръчки.

Обработвайки пратките ви за Белгия, Холандия, Люксембург и Дания, запазваме най-важната си цел – да превърнем максимален брой от поръчките на вашия онлайн магазин в доставени пратки.

Куриерски и фулфилмънт услуги euShipments

За реализирането на тази цел ще се погрижат API интегрираните “зад” Фулфилмънт модула доверени куриерски компании GLS и Post NL, които са лидери на пазара на куриерски услуги в региона. Те ще осъществяват до три опита за доставка и ще изпращат автоматизирана SMS нотификация преди всяко посещение от куриер.

Тук е мястото да споделим, че опцията „Наложен платеж“ не е активна, не защото не желаем да я предоставим на нашите клиенти, а защото тя не е позната на онлайн потребителите в региона и никой не очаква от електронния магазин да я предлага.

Цялостно клиентско обслужване за ваше улеснение

Клиентско обслужване euShipments

Както за цялата ни мрежа, така и за новите ни 4 държави – Белгия, Холандия, Люксембург и Дания, запазваме начина, по който клиентите ни общуват с нас. Едно лице за контакт при нас, което е на разположение при всякакви запитвания и то независимо от държавите, до които доставяме вашите пратки. Правим това с една-единствена цел – да сведем ангажиментите ви, свързани с поръчки, доставки и пратки до техния минимум, за да имате повече време за развитие на вашия онлайн бизнес.

С тази нова за нас крачка отново доказахме, че внимателно слушаме нашите клиенти, следваме техните нужди и се опитваме по най-професионален начин да предложим работещо решение за куриерски доставки и Фулфилмънт услуги в помощ на техния онлайн бизнес.

Нека заедно достигнем до вашите нови клиенти/получатели в чужбина, чрез пълния ни цикъл от куриерски и Фулфилмънт услуги в Белгия, Холандия, Люксембург и Дания!

Можем да ви гарантираме експресни срокове за доставка и цени без конкуренция!
Всичко за нас и предлаганите от нас куриерски и Фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.
Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com

Имате въпрос?