Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Ключови партньорства за по-ефективна електронна търговия – GombaShop™ и euShipments

Jul
01

GombaShop™ и euShipments.com обединяват усилия с цел по-комплексно обслужване на електронни търговци и онлайн бизнеси.

През последните години се наблюдават редица сътрудничества между различни бизнеси, свързани с електронна търговия. Много компании, предлагащи различни услуги за електронни търговци, обединяват усилията си и комбинират услугите си, за да предоставят пълно обслужване на стартиращи или вече функциониращи онлайн магазини. 

 

Такъв е и примерът с GombaShop™ – най-разпознаваемата и използвана SaaS платформа в България, и euShipments – лидерът в куриерските и фулфилмънт услуги за онлайн магазини в страната.

 

GombaShop™ – SAAS решение за електронна търговия.

През последните години GombaShop™ се превърна в лидер сред SaaS решенията в България. В момента на платформата има над 1800 активни онлайн магазина, които са реализирали над 800 000 поръчки и 63 милиона оборот за 2021 г. Причината за този успех се дължи на съвременната и лесна за използване от потребителите платформа, в която търговците могат да изградят напълно функциониращ онлайн магазин и да започнат да продават без да губят излишно време, усилия и най-вече средства. Това дава възможност на предприемачите да разпределят ресурсите си много по-ефективно, насочвайки голяма част от тях в посока маркетинг и реклама. Платформата е 100% cloud базирана и предлага 24-часова поддръжка.

euShipments – интегратор на международни куриерски и фулфилмънт услуги.

euShipments е водещ доставчик на логистични услуги за онлайн магазини в България и Европа. Предлага пълна гама от професионални фулфилмънт и куриерски услуги с покритие в целия Европейски съюз, а скоро и в цял свят. Вече 9 години euShipments са доверен логистичен партньор на онлайн магазини, като им предоставя куриерската си мрежа, зад която стоят над 20 премиум куриерски компании и 10 фулфилмънт склада (1 от тях е собствен). Дружеството постига пълна автоматизация на обработката на поръчките чрез една-единствена API интеграция, подходящa за всеки онлайн магазин, или чрез готови модули за безплатна интеграция с най-популярните платформи за онлайн продажби. С годините euShipments натрупват над 2,5 млн. обработени пратки, а екип от 40 специалисти в Русе ежедневно обслужват пратки и поръчки от електронни търговци.

 

GombaShop™ и euShipments стартират партньорство, с което да улеснят онлайн бизнесите и да им помогнат да достигат до повече купувачи в Европа.

В началото на 2021 г. двете компании взеха решение да си партнират, така че всеки онлайн търговец, който е избрал да използва GombaShop™, сега разполага и с цялото портфолио от фулфилмънт и куриерски услуги на euShipments. 

 

По този начин GombaShop™ се отличават от останалите SaaS платформи, защото не само предоставят лесно и удобно е-Commerce решение, а и помагат на търговците да оптимизират доставките си в България и чужбина.

 

В какво се изразяват ползите за онлайн търговците, които използват GombaShop™, за да продават онлайн, и euShipments.com като метод за доставки?

Платформата на GombaShop™ дава автоматичен достъп до международната мрежа на euShipments за B2C доставки на пратки само с няколко клика. Всеки търговец, избрал GombaShop™, може да доставя гъвкаво и конкурентно както в България, така и до всички държави-членки на Европейския съюз и Обединеното кралство. Ако онлайн търговецът, който използва платформата на GombaShop™, има нужда от фулфилмънт услуги, то GombaShop™ са се погрижили и за това.

 

Фулфилмънт складът на euShipments в Русе е на разположение на всеки онлайн търговец, който използва GombaShop™, а процесите между двете платформи са напълно автоматизирани. Това улеснява създаването на онлайн магазин и обслужването на всички логистични процеси в него, защото онлайн търговците:

 

  • Нямат нужда да създават изцяло от нулата уебсайт, който коства много време и финанси.
  • Нямат нужда да проучват възможностите с какъв куриер и по какъв начин да доставят пратките си в България и чужбина.
  • Имат на разположение складово пространство за съхранение на стоките, които продават онлайн. 

 

Собствениците на онлайн бизнеси могат да разчитат на това, че всяка поръчка, заявена в системата, ще бъде автоматично получена в склада на euShipments в Русе. Там тя ще бъде опакована, превърната в пратка, предадена за доставка, а от euShipments ще следят за спазване на транзитните времена на избраните от тях куриерски компании, които извършват последната миля. euShipments се грижи за обработването на наложените платежи и превежда цялата сума на онлайн търговеца в избрана от него разплащателна сметка и валута.

 

Партньорството между GombaShop™ и euShipments улеснява онлайн търговците, като им спестява много административни, технологични и логистични затруднения, защото:

 

  • Избирайки SaaS платформата GombaShop™, всеки може да стартира онлайн магазин само за няколко дни без това да е свързано с допълнителни технологични умения.
  • Чрез 1 единствен договор с euShipments.com всички настоящи и бъдещи ползватели на GombaShop™ могат да доставят поръчките си от свой адрес с десетки премиум европейски и световни куриерски компании, както и от фулфилмънт склада на компанията в Русе.
  • Търговците не договарят отделни цени с различните куриери, а получават преференциални условия за по-дълъг период директно от euShipments.com.

 

Летящ старт за нови и разрастващи се в чужбина онлайн магазини.

От почти десетилетие и двете компании отстояват своите ценности и вярвания, допринасяйки за развитието и иновациите в сферата на онлайн търговията. Опитът им показва, че все повече онлайн бизнеси изпитват затруднения при стартирането на дейността си, а нуждата от доверени партньори, които да улеснят и ускорят процеса по стартирането на един онлайн бизнес, мотивира GombaShop™ и euShipments да обединят усилията си.

 

Предложеното от тях решение надгражда функционалностите на SaaS платформата така, че всеки собственик на стартиращ онлайн магазин да може да се фокусира единствено върху важните за него дейности – подбор на продукти, маркетинг и реклама, бизнес развитие. В същото време фулфилмънт услугите и доставките в България и всички международни пазари, в които той иска да продава и доставя, са отговорност на euShipments.com.

 

Допълнителни перспективи за потребителите на GombaShop™.

Всеки клиент на GombaShop™ ще има възможността:

 

  • Да доставя сухопътно от негов адрес или от фулфилмънт склада на euShipments до 10 държави част от Централна и Източна Европа с опция наложен платеж и без такса гориво; 
  • Да доставя с услугата Air Express от склада на своя онлайн магазин или от фулфилмънт склада на euShipments с транзитно време от 1 работен ден до всички дестинации в Европейския съюз;
  • Да доставя икономично с удължено транзитно време, но на изключително конкурентна цена до премиум пазари като Белгия, Германия, Франция и Италия.

.

Лесно е да стартираш онлайн бизнес с GombaShop™. Още по-лесно е да доставяш в България и чужбина с множество куриерски компании чрез вече изградената интеграция между GombaShop™ и euShipments.

GombaShop™ и euShipments пожелават на всички онлайн търговци успешни продажби, повече поръчки и доставени пратки на международни пазари. 

 

За да тествате напълно безплатно, свържете се с нас през формата за запитвания по-долу.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

 

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?