Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Клиентско обслужване и мониторинг на Вашите пратки за Румъния

Nov
30

Предоставяме ви 24/7 клиентско обслужване на румънски език за безпроблемни онлайн продажби в Румъния. Научете повече >>

Нашето клиентско обслужване, което предоставяме за вас, нашите клиенти, е едно от най-големите ни бизнес преимущества по отношение на румънския онлайн пазар. Независимо дали говорим за силни международни брандове, генериращи хиляди поръчки на месец, или тепърва прохождащи в международни води онлайн търговци, ние имаме решение за всеки.

 

За вашите онлайн продажби в Румъния осигуряваме 24/7 клиентско обслужване изцяло на румънски език. Нашият усъвършенстван процес цели да Ви улесни максимално, като професионалистите ни от отдел Клиентско обслужване поемат цялата следпродажбена комуникация.

 

В тази статия искаме да ви разкажем повече за нашето клиентско обслужване за Румъния – от момента на създаване на дадена поръчка до момента на нейната успешна доставка. Всъщност процесът не приключва дотук, защото за Вас осигуряваме и обработка на връщания и замени. Независимо дали изпращате пратки за Румъния от ваш склад или през нашия фулфилмънт център в Русе, процесът ни по клиентско обслужване и мониторинг започва с появата на нова поръчка във вашия онлайн магазин.

 

Потвърждение на данни за доставка

 

Невинаги данните за доставка на една поръчка са напълно точни. Неправилна цифра в телефонен номер, непълно въведен адрес, а дори и понякога самата поръчка се нуждае от корекция – грешно поръчан размер или цвят на продукт например. Грешните данни са нещо нормално, но за вас, онлайн търговците, това означава пари на вятъра.

 

За да бъде избегната тази ситуация, ние ви предоставяме услуга за потвърждение на данни за поръчка и доставка. След постъпване на дадена поръчка нашите експерти се свързват с потребителя за потвърждение и корекции. По този начин ви спестяваме време и разходи от изпращане на грешен продукт и/или до грешен адрес. В същото време вашите потребители са уверени, че тяхната поръчка веднага  получава нужното внимание.

 

Тук ще добавим, че с нас имате на разположение за своите продажби до Румъния местен номер за обратна връзка. Вашите клиенти могат да са спокойни, че винаги има на кого да се обадят относно своята поръчка на цената на вътрешно-национална тарифа.

 

Отлагане/Пренасочване на доставки

 

При онлайн пазаруването потребителите, разбира се, избират най-удобния за тях адрес за доставка. В същото време появата на непредвидени ситуации може да направи удобното неудобно. За едно добро клиентско преживяване винаги трябва да има алтернативно решение. Затова независимо с кой от нашите партньори в Румъния доставяме вашите пратки, вашите потребители винаги могат да се свържат с нашия екип Клиентско обслужване и да заявят отлагане или пренасочване на доставката – до нов адрес, до удобен за тях PuDo или Locker.

 

Наличието на такова удобство също е и метод за минимализиране на непотърсени пратки – нещо, с което дори най-успешните e-Commerce брандове се сблъскват. Ако все пак такава ситуация се появи, ние поемаме грижата, че 100% от вашите пратки, които не са били доставени или потърсени, ще се върнат обратно при вас.

 

Прозвъняване на непотърсени или недоставени пратки

 

Отлагане/пренасочване на пратка не е единственият ни метод за превенция на непотърсени пратки. Нашият екип Клиентско обслужване оперира със специално разработения от нас софтуерен модул, който в реално време известява за неуспешен първи опит за доставка. Нашите експерти не изчакват стандартния втори опит, а започват прозвъняване за установяване на контакт с потребителя.

 

Целта е да се коригират детайли за успешна доставката – смяна на време, адрес или метод на доставка с по-удобни, като особено внимание отделяме на недоставени пратки с наложен платеж. Горди сме да споделим, че по този начин успяваме да повишим процентът на успешни доставки с 5-7%. А цялата процедура се извършва без никакви допълнителни разходи от страна на вас, нашите клиенти!

 

Обработка на връщания и замени

 

Връщането и замяната са потребителски права , от които получателите често се възползват. От гледна точка на вас, онлайн търговците, обаче, това са допълнителни разходи по транспорт и обработка. Ние сме настреща с усъвършенстван процес, който ви спестява не само средства, но и време и излишни главоболия.

 

В случаите когато се налага връщане или замяна на поръчка, ние предоставяме румънски адрес за връщане. Информацията, че всяко евентуално връщане се осъществява до местен адрес, гарантира доверието и спокойствието на вашите потребители.

 

Независимо кой поема разходите за връщане – вие или вашите потребители, при замяна/връщане се възползвате от вътрешно-национална стойност на куриерската услугата. За допълнително удобство предлагаме опцията за замяна/връщане от личен адрес. 

 

Мониторинг процес

 

Ние осигуряваме детайлен мониторинг на всяка една стъпка от процеса по доставка. Когато подготвената пратка е предадена на „last-mile“ партньор, извършваме 24/7 проследяване на статус и транзитно време, за да сме сигурни, че всяка една поръчка ще пристигне успешно при своя получател. 

 

Мониторингът не се изчерпва с процеса по доставка. При получаване на заявки за замяна/връщане стриктно проследяваме обратния път на вашите продукти. А за ваша непрекъсната информираност чрез клиентския панел в нашата платформа Ви предоставяме статус и локация в реално време за всяка една пратка.

 

Качествено клиентско обслужване

 

Вашата онлайн търговия в Румъния заслужава възможно най-качественото клиентско обслужване – затова ние ви го осигуряваме!

Желаем ви успешни продажби и доставки до Румъния и всички международни пазари!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни, във Facebook или LinkedIn профилите ни, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Нашият търговски екип е на ваше разположение за консултация и повече информация за предлаганите от нас логистични услуги за онлайн магазини.

С него може да се свържете чрез:

✆ 0700 70 755

office@eushipments.com

⌨ Формата за запитвания по-долу

Имате въпрос?