Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Клиентите на платформата за електронна търговия MerchantPro вече имат достъп до 600+ метода за доставка в цяла Европа с euShipments.com

Jul
20

Партньорството между MerchantPro и euShipments.com гарантира ефективни и удобни услуги за онлайн търговци. Вижте още.

Тенденция е в последните години да се създават редица сътрудничества между различни компании, съсредоточени върху оптимизацията на бизнеси за електронна търговия. Развитието на дигитализацията върви напред с пълна сила и множество предприемачи и търговци направиха прехода от традиционни магазини към eCommerce бизнес. Поради тази причина и много компании, предлагащи различни услуги за онлайн бизнеси, обединяват усилията си с цел пълно обслужване и улеснение на стартиращи или вече функциониращи е-магазини.

 

Чрез изградената от Merchant Pro интеграция всеки техен потребител може с 1 клик да избере euShipments.com като метод за доставка и да получи достъп до портфолиото от услуги на над 30 от най-качествените куриерски компании в Европа и всичко това е възможно само чрез подписването на 1 договор с euShipments.com.

 

Merchant Pro – SaaS решение за електронна търговия.

 

Merchant Pro e новото име на утвърдените ShopMania BIZ, като те успешно изграждат онлайн бизнеси и спомагат развитието на електронната търговия вече 15 години. Софтуерът им позволява на е-търговците да стартират собствен онлайн магазин бързо и лесно без да се притесняват за техническата разработка и поддръжка. Една от най-удобните функционалности на Merchant Pro e постоянното обновяване на свойства и инструменти, адаптирани към развитията в електронната търговия и позволяващи на онлайн търговците пълната свобода да се фокусират върху стратегията за растежа на бизнеса си.

Освен дългогодишния си опит в изграждането на ефективни решения за онлайн бизнеси, Merchant Pro предлагат голям набор от услуги, които биха улеснили е-търговците в изграждането и поддържането на техния онлайн магазин.

 

 

Предимства на изградената от MerchantPro интеграция с мрежата за B2C доставки на euShipments.com

 

 • 💠 600+ метода за доставка с портфолиото от услуги на над 30 доказани местни куриерски компании
 • 💠 28 европейски държави за експресна доставка от вашия адрес или от наш фулфилмънт склад
 • 💠 10 стратегически разположени фулфилмънт склада в цяла Европа
 • 💠 Куриерски оставки с отлични транзитни времена и на изключително конкурентна цена
 • 💠 24/7 тракинг и достъп до информация относно онлайн поръчките и пратките
 • 💠 клиентско обслужване на майчин език
 • 💠 професионално окомплектоване на поръчките и превръщането им в куриерски пратки
 • 💠 обработка на върнати стоки и адрес за обратна логистикa

 

 

Повече за партнирането между SaaS платформа и логистична компания, специализирана изцяло в eCommerce доставките?

 

За всеки онлайн търговец е от изключителна важност да открие баланс и да съумее да се концентрира върху развитието на своя бизнес докато поддържа и оптимизира електронния си магазин. Повечето SaaS платформи, предлагат решения, които ще ви помогнат да намерите баланс при онлайн продажбите, а приложени в комбинация с нашите услуги, ще откроят онлайн бизнеса ви в Европа и ще достигнете до пълния си търговски потенциал.

 

Сега 10-те фулфилмънт склада на стратегически локации в Европа и услугите на 30+ куриерски компании, с които си партнираме, са на разположение на всеки онлайн търговец, използващ Merchant Pro за eCommerce платформа. За тяхно улеснение всички процеси и преноса на данни между търговския профил в Merchant Pro и този в нашата логистична система са изцяло автоматизирани, благодарение на вече изградената и безплатна за потребителите интеграция

 

Изграждането на онлайн магазин и поддръжката на всички логистични процеси са напълно оптимизирани спрямо нуждите на електронния търговец, тъй като той:

 

 • 💠 НЕ хаби излишни ресурси като капитал и време за създаването на API интеграция и за нейните регулярни актуализации.
 • 💠 НЯМА нуждата да проучва как може да оптимизира логистичния процес на бизнеса си и по какъв начин да доставя пратките си в България и чужбина.
 • 💠 НЕ предоговаря условия с различни куриерски и фулфилмънт компании във всяка държава, в която продава онлайн, а само с нас, euShipments.com.
 • 💠 НЕ комуникира с редица куриерски компании и фулфилмънт центрове на различни езици за различните държави и казуси, а само с 1 лице за контакт от нашия екип.

 

 

Възползвайте се от гъвкавото ни логистично решение, което ви дава свободата да разраствате бизнеса си бързо и лесно.

 

Предоставяме ефективни услуги и работещи решения за онлайн търговци вече почти 10 години. Всеки един от нас е дълбоко запознат с трудностите и пречките, които изникват в успешното изграждане и разширяване на един магазин за електронна търговия в международен план. 


Не се колебайте да ни изпратете запитване за повече информация относно нашите услуги. Ние ще ви изпратим оферта, която включва най-добрата комбинация от куриерски и фулфилмънт услуги, адаптирана изцяло към вашия бизнес и съсредоточена върху всички възможни начини, по които можете да го оптимизирате.

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?