Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Вижте как нашите международни доставки и куриерски услуги помагат на онлайн търговците

Oct
21

Надникнете в кухнята на водеща компания, специализирана в извършването на международни доставки на пратки от онлайн магазини.

Да разрастнеш бизнеса си чрез продажби на международни пазари и да осъществяваш успешни международни доставки е задача, която изисква голяма доза познаване на спецификите на онлайн търговията във всяка нова държава, крайните потребители в нея, както и да разполагаш със стабилен логистичен партньор.

Мисията на euShipments е да помага на онлайн търговците да се развиват и да бъдат все по-успешни в своите международни продажби и доставки.

За целта съвместно с Медияпост Хит Мейл България, агенция за дигитален маркетинг, създадохме Balkan eCommerce. Благодарение на нашата задълбочена експертиза в 2 привидно различни дейности, успяваме да дадем пълния набор от необходими инструменти и ноу-хау, за да адаптираме вашия електронен магазин към нови пазари. В Balkan eCommerce предлагаме превод на съдържание, изготвяне и управление на маркетинг стратегии за продажби на международни пазари, гъвкави куриерски решения, фулфилмънт складове за съхранение на продукти и управление поръчките, както и много други необходими услуги.

 

Какво се случва в “кухнята” на Balkan eCommerce?

 

Нашите приятели от eCommerce Academy, организатори на eCA Conference 2020, стартираха нова инициатива – “Зад кулисите на онлайн бизнеса”.

 

За нас беше чест и удоволствие, че по време на 4-тия епизод от новата поредица те бяха наши гости в склада ни в гр. Русе. Серията от филми показва вътрешните процеси на развити бизнеси, свързани с електронната търговия. Във втората част от видеото ще ви разведем из нашия склад и офисни помещения, ще ви запознаем с нашия екип, ще ви покажем как протича целият процес на работа от приемането на пратки до тяхното предаване на куриер и как гарантираме, че крайните клиенти ще получат своите поръчки.

 

Вижте цялостния ни процес на работа, с който гарантираме успешни международни доставки на местни онлайн бизнеси.

 

 

Радваме се, че имахме възможността да споделим начина, по който вече 8 години предоставяме на своите клиенти и партньори пълен цикъл от професионални куриерски и фулфилмънт услуги с най-високо качество. Чрез тях вие, онлайн търговците, можете да се възползвате от:

 

  • 💠  бързо и навременно групиране, обработка и предаване на пратки до 20+ доказани локални куриерски компании, с които си партнираме;
  • 💠  кратки транзитни времена до всички 20+ европейски държави, до които доставяме сухопътно от ваш адрес/склад или от фулфилмънт складовете ни в Европа;
  • 💠  опцията “Наложен платеж” в 10 европейски държави и гъвкаво изплащане на инкасираните средства във валута и сметка по ваш избор;
  • 💠  качествено обслужване на крайните клиенти на майчин за тях език.

 

От началото на 2020 г. до момента обработихме над половин милион пратки. 

 

Благодарение на нашата добре изградена и усъвършенствана система на работа успяваме да гарантираме непрекъснати международни доставки независимо от извънредните условия.  

 

Разберете как да изградите онлайн магазин и да осъществявате международни доставки успешно.

Ако се занимавате с електронна търговия и искате да осъществявате международни доставки успешно, заповядайте на eCA Conference 2020 на 29-ти oктомври 2020 в гр. София. По време на събитието ще научите повече за това как да развиете своя електронен магазин у нас и чужбина и ще получите ценни практични съвети, които да приложите веднага. Повече за събитието и билети ТУК

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?