Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Как лесно да завладеем нови международни пазари?

Jun
23

Участвахме в поредица от събития, на които разказахме как клиентите ни завладяват нови международни пазари.

Май месец беше интензивен за нас! Щастливи сме, че имахме възможността да информираме широка аудитория от настоящи и бъдещи онлайн търговци как благодарение на новите ни услуги можем да ги улесним да продават по-конкурентно на международни пазари:

 

 • 💠 Global Economy – ценово оптимизирана сухопътна куриерска доставка с удължено транзитно време;
 • 💠 Global Premium – експресна сухопътна куриерска доставка с 24/7 тракинг;
 • 💠 Air Express – премиум експресна международна доставка с преференциални ценови условия.

 

Целта ни е чрез тях е да осигурим гъвкавост и най-работещата за онлайн търговците комбинация от куриерски и фулфилмънт услуги.

 

Участието на Светлозар Димитров в лекция, изнесена пред студенти от Нов български университет.

Светлозар Димитров, управляващият партньор на euShipments, представи логистичните и фулфилмънт специфики на онлайн търговията пред студентите бакалаври маркетинг в Нов български университет. Представянето беше в рамките на курс “Онлайн търговия”, който Георги Малчев, преподавател и практик по маркетинг и реклама, води в НБУ.

Основни акценти бяха различните нужди в областта на складирането, логистичните и фулфилмънт услуги, свързани с електронната търговия. Примерите на Светлозар по отношение на скалиране на онлайн магазини на международни пазари, както и фулфилмънт за специфични продукти, дадоха контекст на студентите за възможните решения в индустрията и трендовете в развитието ѝ. Благодарение на 9-годишния си опит в бранша, Светлозар Димитров поясни как онлайн търговците могат да извлекат много позитиви, ако решат да използват фулфилмънт услуги.

Това сподели за лекцията нейният инициатор – Георги Малчев.

 

В нашия случай те включват:

 • 💠 склад за стоки и пратки;
 • 💠 обработване и изпълнение на поръчки;
 • 💠 професионално окомплектоване на поръчките и превръщането им в куриерски пратки;
 • 💠 обработка на върнати стоки.

Digital4Burgas 2021

Участвахме в поредица от събития, на които разказахме как клиентите ни завладяват нови международни пазари.

 

По време на събитието споделихме актуалните тенденции за дигиталния бранш и онлайн търговията. Основната ни цел беше да покажем на онлайн търговците как може да трансформират бизнеса си, за да постигнат по-добри резултати и как да станат конкурентноспособни на нови международни пазари. С разработването на новите международни куриерски услуги даваме възможност на всеки онлайн магазин да доставя сигурно и гъвкаво, защото поемаме целия логистичен процес. С нас вие:

 

 • 💠 Доставяте с много куриерски компании едновременно, без да сте преговаряли и подписвали договор с всяка от тях поотделно;
 • 💠 Получавате преференциални условия директно от нас и подписвате само 1 договор с доставчик на куриерски услуги;
 • 💠 Имате достъп до цялото портфолио от услуги на над 20 куриерски компании и 10 фулфилмънт склада само чрез 1 интеграция;
 • 💠 Давате на получателите ви опцията сами да избират метод на доставка и с коя местна куриерска компания да получат пратките си.

 

Ние сме вашия ALL-IN-ONE логистичен партньор, който поема цялата отговорност, така че да превърне вашите поръчки в доставени пратки.

 

Участвахме в поредица от събития, на които разказахме как клиентите ни завладяват нови международни пазари.

eCa Conference 2021 Stronger Together

“Партньорството между онлайн магазин и интегратор на куриерски услуги – вратата към международни пазари

 

Темата на участието ни в събитието беше “Партньорството между онлайн магазин и интегратор на куриерски услуги – вратата към международни пазари”. По време на дискусията Светлозар Димитров и създателят на Cocosolis – Пламен Стефанов, разказаха как euShipments се превърна в основен логистичен партньор на българския козметичен бранд.

 

Светлозар Димитров споделя:

 

“През всичките години в euShipments подхождаме отговорно. Затова, когато стартирахме работа с тях, приоритетът ни беше магазинът и ERP-то зад него да се интегрират с разработената от нас международна мрежа за доставки на пратки веднъж и това да даде възможност на  Пламен Стефанов и компанията Cocosolis да продават и доставят до всички желани от тях пазари. Целта ни беше оттам насетне да нямат допълнителен последващ разход – интеграционен или технически. Заданието, което получихме през 2020 от тях, беше те да имат поне 2 метода за доставка до всяка една държава, в която продават, и до голяма степен това вече е реализирано.”

 

euShipments е вашият доверен логистичен партньор.

С нас вашите онлайн поръчки се превръщат в доставени пратки в цяла Европа с отлични транзитни времена и на конкурентни цени. А за да увеличим процента на успешно доставените ви пратки, използваме мрежата за доставки на над 20 от най-популярните и доказани куриерски компании и 10 фулфилмънт склада в Европа и света. Точно затова всеки онлайн търговец, който ни се довери, получава най-доброто от куриерския бранш във всяка една държава.

 

“Партнирайки си с толкова много различни куриерски компании, нашите клиенти получават различни методи за доставка до територията на една и съща държава – бавна, бърза, експресна, с и без наложен платеж, сухопътна, а и от местен склад.” – коментира Светлозар Димитров.

 

Услугите ни са базирани на нуждите на нашите клиенти и винаги се стремим да им предоставяме най-оптималното решение. Над 9 години непрестанно създаваме и развиваме технологични иновации в логистичния бранш, за да оптимизираме работата на всеки онлайн бизнес, който да достигне нови върхове и да достави успешно поръчките си на всички международни пазари. Може да разчитате на нас!

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

 

Всичко за euShipments и предлаганите от нас международни сухопътни куриерски доставки и фулфилмънт услуги за онлайн магазини може да научите тук.

Очакваме вашите въпроси и на office@euShipments.com или на формата по-долу!

Имате въпрос?