Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Как интеграторът на куриерски услуги улеснява онлайн търговците?

Sep
13

Научете какви са ползите за онлайн търговците от партньорството им с интегратор на куриерски услуги.

Все повече онлайн търговци предпочитат да си партнират с интегратор на куриерски услуги, какъвто е euShipments.com, вместо да се обвържат с множество класически международни куриери. Но защо? 

 

Решихме да запишем видео, в което да отговорим на този и още въпроси, за да улесним онлайн търговците в избора им на логистичен партньор. Във видеото Светлозар Димитров, управляващ съдружник в euShipments.com, разказва:

 • 💠 Какви са основните разлики между разработената от нас международна мрежа за доставки на пратки от онлайн магазини и тази на един класически международен куриер.
 • 💠 Какви са ползите за онлайн търговците от партньорството им с интегратор на куриерски услуги.

 

 

Как изградената от нас международна мрежа за доставки на пратки прави вашия онлайн магазин по-успешен при онлайн продажби и доставки на международни пазари?

Можем да ви предоставим най-работещата комбинация от куриерски и фулфилмънт услуги според специфичните нужди на вашия онлайн бизнес, защото:

 • 💠 В нашата куриерска мрежа подбрахме най-отличаващите се куриерски компании за всяка една от държавите за доставка. 
 • 💠 Интегрирахме и нашия собствен фулфилмънт склад в Русе, както и още 9 партньорски фулфилмънт склада, разположени на ключови локации в Европа. 
 • 💠 Комбинирахме най-силните страни на всеки един от нашите куриерски и фулфилмънт партньори. 
 • 💠 Гарантираме ви поне 2 независими опции за доставка във всяка една от държавите.
 • 💠 Даваме ви пълен достъп до цялата куриерска мрежа само с 1 интеграция.

 

Това, че предоставяме цялото портфолио от услуги на множество куриерски компании и фулфилмънт центрове само в 1 договор е основното различие между интегратора на куриерски услуги и класическия международен куриер, който разполага само със своите собствени услуги.

 

Как интеграторът на куриерски услуги улеснява онлайн търговците?

Какви са основните разлики между интегратора на куриерски услуги и класическия международен куриер?

В дългогодишния си опит ние, от euShipments.com – интегратор на куриерски услуги, работим в партньорство с множество международни и местни куриерски компании и тестваме многобройни опции за доставки. Това ни доведе до най-работещите логистични решения и до най-доказаните компании от куриерския бранш във всяка една отделна държава. 

 

За разлика от нас, всеки класически международен куриер доставя с местното си подразделение или с 1 конкретен партньор в 1 конкретна държава. По този начин във всяка държава, до която доставяте, вие разполагате само с една-единствена опция за доставка. 

 

Интеграторът на куриерски услуги работи с множество различни куриерски компании, които използва за различни държави и за различни методи за доставки. 

 

“В нашия случай, освен десетки интегрирани куриерски компании, разполагаме и с портфолиото от фулфилмънт услуги на нашия собствен фулфилмънт център, както и на още 9 партньорски фулфилмънт локации в Европейския съюз. Това ни дава възможността да доставаме стоки както от адреса на онлайн търговеца, така и от нашите фулфилмънт складове.” – допълва Светлозар Димитров.

 

Друга основна разлика е, че при партньорството на онлайн магазин с класически международен куриер, той е изцяло зависим от няколко ключови фактора:

 • 💠 Ограниченото портфолио от услуги само на 1 куриерска компания за конкретна държава.
 • 💠 Качеството и надеждността на съответните куриерски услуги.
 • 💠 Капацитета и натовареността на международната мрежа на дадената компания.

 

При интегратора на куриерски услуги това не е така, защото той винаги може да предложи 2-ра, независима опция за доставка от 2-ра независима куриерска компания в същата държава. И нещо повече: 

 

“Логистичното решение, което ние разработихме, дава възможността спрямо теглото на пратките, дестинацията на пратките или друг критерий ние автоматично да избираме кой от всички куриери в дадена държава да извърши доставката, за да получим най-надеждната и качествена услуга.” – споделя още управляващият съдружник.

 

Как интеграторът на куриерски услуги улеснява онлайн търговците?

Работата с интегратор на куриерски услуги гарантира сигурност и гъвкавост на доставките.

Във видеото разказваме детайли за предимствата от това да разполагате с услугите на няколко куриерски компании във всяка една от държавите, в които доставяте, а част от тях са:

 • 💠 Можете да разчитате на поне още 1 куриерска компания, която да поеме вашите доставки, ако възникнат технически препятствия пред текущата компания, с която доставяте.
 • 💠 Минимизирате процента на неуспешно доставените пратки.
 • 💠 Давате възможността на вашите купувачи сами да избират метода на доставка или с коя местна куриерската компания да бъдат доставени пратките им.

 

Какви други ползи съществуват за онлайн търговците?

Имате достъп до цялото портфолио от услуги на над 20 куриерски компании, 10 фулфилмънт склада и до стотици методи за доставка само чрез 1 интеграция.

 

Доставяте едновременно с множество куриерски компании, без да договаряте оперативни и ценови условия и без да подписвате договор с всяка една от тях поотделно.

 

Получавате преференциални условия за доставка от самото начало, които не зависят от месечните ви обеми. 

 

Не получавате инкасираните суми от наложени платежи от всяка компания поотделно, а наведнъж във валута и сметка по ваш избор.

 

Не водите ежедневната си комуникация с различни търговски представители от всяка отделна куриерска компания, а с едно лице за контакт за всички пратки, всички куриери и всички държави.

 

Пестите от излишните разходи за наложен платеж, банкови такси и превалутирания.

 

Изгледайте цялото видео, за да научите какво още споделя Светлозар Димитров за работата с интегратор на куриерски услуги и как онлайн търговците могат да бъдат още по-конкурентни в чужбина.

 

Свържете се с нас, за да научите повече или ни изпратете запитване, за да ви предложим индивидуална оферта. 

 

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.

 


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?