Обадете ни се

0700 70 755

Пишете ни:

office@euShipments.com

Как Exclusive Jeans подобриха логистиката си в Румъния благодарение на euShipments.com

May
31

Разберете как нашата интеграция успя да оптимизира доставките на Exclusive Jeans в Румъния

Еxclusive Jeans са български бранд с 18 години опит в производството и търговията на премиум дънкова мода. Към момента техният онлайн магазин продава и доставя успешно в региона на Балканския полуостров и в други европейски държави. 

 

Преди 1 година те се свързаха с нас, euShipments.com, във връзка с логистичните проблеми по отношение на пратките им в Румъния. След навлизане в детайли и опознаване на бизнеса в няколко последователни срещи, ние установихме източника на проблема и им предложихме индивидуално решение, което ще споделим днес.

 

До момента на преговорите с нас, Еxclusive Jeans използваха услугите само на една единствена куриерска компания, с която ние нямаме партньорски взаимоотношения за доставяне в Румъния. След одобрение на оперативния процес и на финансовите условия на офертата, която им предоставихме, Exclusive Jeans пристъпиха към модулна интеграция с куриерската ни мрежа.

 

Тук е важно да поясним, че онлайн магазинът Еxclusive Jeans е базиран на платформата за електронни продажби на нашите доверени партньори от Valival commerce. Възлагайки на Valival commerce доработка на чекаута за Румъния, те интегрираха предоставеното от нас портфолио от куриерски компании.

 

Какъв е резултатът от интеграцията на Exclusive Jeans с куриерската ни мрежа?

 

 

На снимката виждате актуалния чекаут в уебсайта на Exclusive Jeans и общо 4-те куриерски компании, които могат да бъдат избрани за “last-mile” доставка. 

 

Като резултат от интеграцията с нас, euShipments.com, освен на досегашния куриер, онлайн магазина ползва услугите и на още 3 куриерски компании, които да доставят техните пратки до Румъния. Нашите партньори Cargus се превърнаха в новия куриер по подразбиране на Exclusive Jeans, а старият остана като възможна опция в чекаута.

 

Освен това, чрез интеграцията с нас, Exclusive Jeans активираха мрежата за доставки на FAN Courier и Sameday с цялото им портфолио от услуги – с възможност за доставки до адрес, до офис и до автоматични пощенски станции, също познати като locker networks.

 

Това дава възможност на всеки един от техните получатели сам да избира с кой от румънските ни партньори да получи пратката, което води до по-висока клиентска удовлетвореност и до по-малко изоставени колички. Независимо от различните цени и условия за доставка от куриерите, всеки един получател на база на неговия личен опит и на база на неговите лични впечатления с различните куриерски компании има възможност да избира с коя да получи пратките си.

 

Oсвен за Exclusive Jeans, нашето логистично решение е достъпно за всеки онлайн търговец

 

Важно е да отбележим, че разработеното за Exclusive Jeans решение е валидно за всички наши клиенти онлайн търговци и то по 2 различни начина на функциониране на чекаута:

 

  • 💠 1. Всички куриерски компании да бъдат изброени и получателите на нашите клиенти да имат възможността да избират с коя куриерска компания да получат пратката си, а след това да избират от възможните методи за доставка, предоставени от въпросната компания; 

 

  • 💠 2. Обратният процес също е възможен – първо потребителите да изберат желания от тях метод за доставка – до адрес, до офис или до куриерско шкафче и след това на база на избрания предпочитан метод за доставка, те да изберат от възможните компании, които предоставят такъв тип метод.

 

Доставяйте поне с две независими опции за доставка във всяка държава

 

Във всяка една от държавите, в която куриерските ни услуги имат покритие, ние можем да дадем достъп на нашите клиенти до мрежите на повече от една куриерска компания и да им предоставим избор от различни методи за доставка. Те могат да бъдат различни по срок, различни по цена и различни по тип – до домашен и работен адрес или до мрежи от куриерски офиси и локъри.

 

Гарантирайте си успешни международни доставки и не се колебайте да ни изпратите запитване, като ние ще ви предоставим оферта за най-добрата комбинация от фулфилмънт и куриерски услуги, изцяло адаптирана към вашия бизнес и начините, по които можем да го оптимизираме.  

 

Бъдете на линия с euShipments в блога на сайта ни или Facebook страницата, за да научавате още интересни и полезни новини.

🔵🔵🔵

Свържете се с нас по телефон или чрез формата за запитвания по-долу, за ви предложим най-предпочитаните опции за международни доставки на онлайн поръчки и пратки в Европа.


Бетина Благовестова

Отдел "Финанси и счетоводство", euShipments
Имате въпрос?